Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב

רכשתי מונית דיזל פאסט שנת יצור 2007 אמרו לי שהאוטו יזלול לי שמן עד 15.000 קמ

נכון הוא אכל לי בקצב מיסחרי שמן כיום אני עומד על 33.000ק"מ ועדיו זה לא מפסיק כרגע לאחר טיפול 30.000

לאחר 3.000ק"מ אכל לי 250 ג"ר במוסך המרכזי בצמפיון מספרים לי כל מיני סיפורים ואף אחד לא יודע להגיד לי במדויק לגבי האכילת שמן בקיצור מתנערים ולי יש הרגשה שאני בבעיה ובכן מה אני צריך לעשות והאם משהוא יודע לפי הספר?

תודה לעוזרים

פורסם

250 גרם ל3 אלף זה אומר ליטר וקצת ל15 אלף זה נחשב בגבול המאוד תקין ואף אחד לא יעשה שום דבר אצל שום יבואן או יצרן בנוגע לזה, ויתרה מכך ? גם אתה לא רוצה !!

אתה באמת רוצה שיפתחו לך מנוע חדש דנדש ויחליפו רינגים ? הריי המנוע הזה כבר לא יחזור להיות מה שהיה...

פורסם

אני טוען בניגוד לכל המגיבים שיש כאן כנראה בעיה וצריך לדרוש בתוקף ממוסך השירות ,ואחת כמה וכמה שהרכב באחריות לטפל ברכב במלוא הרצינות והמקצועיות שאם לא כן,מדוע יש אחריות לרכב חדש ומדוע משתעבדים למוסך המורשה ? כדי שיתן תשובות כאלו כמו שקיבל פותח השרשור ?

אין לפסול אפשרות של פאק בייצור ידידים,אם האוטו אוכל שמן זה לא צריך לקרות ובטח שאין להשלים עם זה כי בקצב הזה אחרי שתיגמר האחריות הוא עוד עלול להחליף מנוע.... ואז באמת שה לא יעניין את אף אחד בחברה.

חוץ מזה חישוב פשוט:

250 גרם = 3000 ק"מ.

1000 גרם= 12,000 ק"מ.

אולי נשמע תקין לרכב עם מנוע לאחר שיפוץ/החלפה /מנוע באמצע חייו ומעלה.

כבר שמעתי על מקרים שונים ומשונים שנמסר רכב חדש לחלוטין ללקוח (במקרה שאתאר חבר של אבא שלי) ומשום מה הוא החליט יום למחרת לקחת את הרכב לבדיקה כי משהו שם לא נראה לו בנסיעה,שלא היתה כמו שצריך והתברר שהרכב הזה (חדש לגמרי),נפל מהאונייה לפני שהובא לארץ,קיבל מכה חזקה מאוד,שמחייבת ירידת ערך וכל זה הוסתר מהרוכש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

למנועי דיזל יש נטייה טבעית לצרוך שמן יותר מאשר בנזין.

יש לבצע בדיקת תצרוכת מדוייקת ולא עפ"י המדיד שמן ולקבל החלטה האם יש טעם לפתוח את המנוע ולבדוק את המובילי שסתומים והטבעות בוכנה . חשוב גם לדעת, יותר מאשר האם התצרוכת עוברת נתוני הסף של היצרן, האם תופעה של תצרוכת שמן היא אופיינית לדגם רכב זה, ועל פי זאת לשקול את הצעדים הדרושים.

אין בעייה לפתוח מנוע ולתקן מה שצריך ואין שום סיבה למה המנוע לא יחזור לעבוד תקין ולמשך זמן רב.

• תוכן חדש...