Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פסאט 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשמוע את דעתכם על פסאט שנת 2004 מנוע 1800 טורבו בנזין

איך הוא מבכינת אמינות?

מה המחלות?

האם הרכב שווה מחירון ואיך השוק שלו?

האם הרכב זללן בדלק?

מדובר ברכב ממש שמור יד ראשונה אם ק"מ 58.000 מטופל רק בצ'מפיון

תודה רבה לכל העוזרים!

איציק.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב הולך מתחת למחירון,

עם זאת לדעתי רכב יד 1 עם ק"מ כל כך נמוך במידה והכל תקין מגיע לו באיזור המחירון.

מבחינת אמינות, יש בעיות פה ושם אבל אפשר לחיות עם זה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איזה בעיות יש לו בדרך כלל?

האם גם לפסאט יש את העניין של הגיר כמו בגולף מנוע 2000 שצריך להשים קולר חיצוני בשביל שלא יהרס הגיר?

הבנתי שהדגם הזה של מנוע 1.8 טורבו חסכוני יותר מהמנוע 2000 כי הוא פחות מתעמץ?

והדגם המדובר הוא LUXURY TURBO אוט' שזה המפואר עם כל התוספות ולא הדגם הפשוט שהוא COMFORTLINE-TURBO

מחירון לוי יצחק 55 וחצי ואחרי שיקלול של ק"מ והיד עם כל התוספות 60.200

כמה לדעכם צריך לשלם?

אני מזכיר האוטו יד ראשונה מאישה מבוגרת ק"מ 58.000 מטופל רק בצ'מפיון והאוטו נקי ושמור באמת שאין דברים כאלה!

פורסם

צריכת הדלק לא מבריקה ברכבים האלה.

מספרים כמו 1:8-1:9 הם אפשריים בהחלט.

יש כל מיני מחלות, זרועות מתלה, הגיר כמובן .

אני לא מכיר את הרכב מספיק טוב כדי לומר מעבר לזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז ליפסול את הרכב? לא שווה ליבדוק אותו?

אני מחפש רכב שיהיה איתי כמה שנים טובות בכמה שיותר אמינות ומפחיד אותי הכי הרבה זה הגיר..

נניח והגיר ממש תקין אם אני ירכיב קולר חוצוני זה לא ישמור על הגיר לתקופה ארוכה?

פורסם

שלום,

אני לא מכיר כ"כ את הרכב הנ"ל.

אין זה סוד שהגולף מאותם שנתונים סבלה מכל מיני בעיות מציקות כגון עניין החלונות, גיר שמתחמם ועוד (הייתה בבעלותי גולף כזא שלא אשקר לגביה - היא לא הייתה אמינה)

ואולם,

בשרשור ישן אני זוכר שרון ממסוך רון אמר שהגולף מאותם שנים והג'טה - אינן חולקות את אותו קולר (פיצפון, ראיתי במו עיני) עם הפאסאט המדוברת. אולם ייתכן והגיר בעייתי בלי קשר להתחממותו, וזה כבר עניין אחר. בוא נצא מן הנק' שהגיר הזה אינו שיא האמינות.

בגדול הרכב נשמע די מציאה, לפחות מבחינת מצבו. ראשית, אם אתה מאיזור המרכז, אני חושב שכדאי לך לקחת את האוטו למוסך רון שיבחן אותו, ינהג עליו ויגיד לך מה דעתו וכל זה בנוסף לבדיקה הסטנדרטית במכון הרישוי כדאי לשלם עוד קצת כדי לחסוך בעתיד.

שנית, אל תשלם את המחיר המשוקלל שמופיע במחירון של לוי יצחק - זה לא הולך ככה. אני רכשתי גולף 5 מאישה שנסעה עליו 28,000 ק"מ בשלוש שנים ועוד שילמתי 4k מתחת. הכל זה יכולת מיקוח כי תמיד יהיה משהו (ברכב שלי למשל הצמיגים היו אלה שבאו עם הרכב והגיע הזמן להחליפם למשל). בכל אופן אל תשלם מחיר משוקלל, בייחוד לא על רכב בן 7 בערך.

שלישית, זכור שהרכב מבוגר על אף היותו שמור, ושרכב אינו השקעה. אם אתה חושש מתקלות פה ותקלות שם, קנה יפני משנתון מתקדם יותר, מה שבטוח אפשרי בתקציב שלך. אבל אם החלטת ללכת על הרכב, שלי נשמע אחלה אגב, או שתנסה להוריד במחיר ולשים בצד ליישור קו או תקלות עתידיות, או שפשוט תשלים עם זה שייתכן והרכב יזדקק לכמה תיקונים, ותחיה עם זה.

רביעית, אם בא לך לחפור לגבי תקלות ומחלות, פשוט תעשה חיפוש בפורום ותתחיל לרוצ מת'רד אחד לאחר, ותוכל לראות על אילו תקלות היו דיווחים מיוחדים. שוב, אתה פשוט יכול להתאמץ וללכת לרון, שמכיר את הרכבים והוא יידע כבר מה לחש, על זה אני ממליץ בחום.  

חמישית - מבחן לרכב שמצאתי:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1782489,00.html

בגדול ולסיכום, לי נשמע אחלה רכב, ואני אישית גם מאוד אוהב אותו, אז אם תשיג אותו במחיר טוב כדאי לך לרכוש אותו.

בהצלחה.

פורסם

בפאסאט המנוע מורכב לאורך ולא לרוחב, זה גיר אחר (בגולף (01M JATCO יפני וכאן ZF 5HP19 גרמני) 5 הילוכים. לכן דין גיר הזה לא כדין הגיר בגולף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בפאסאט המנוע מורכב לאורך ולא לרוחב, זה גיר אחר (בגולף (01M JATCO יפני וכאן ZF 5HP19 גרמני) 5 הילוכים. לכן דין גיר הזה לא כדין הגיר בגולף.

וזה בדיוק מה שהתכוונתי אליו בדבריי למעלה :-)

פורסם

תודה על התגובות חברים!

אני מכיר את רון ועשיתי אצלו השנה השקעה ברכב שלי (פול 16v ) של סכום מכובד מאוד.

אני באמת יכול להגיד לכם שהפסאט הזאת נדירה ואני לא ילד מתלהב שאומר את זה

היא ממש חדשה וטופלה רק בצ'מפיון ובקושי נסעה גם!

אני יכול ליקנות אותה במחיר מחירון (לא משוקלל) שזה הבדל של 5 וחצי - 6 אלף ש"ח

לדעתכם שווה להיכנס לזה?

אני מאוד רוצה רכב שישרת אותי לכמה שנים טובות ובאמינות ואני לא מדבר על תיקונים קטנים ובלאי שמגיע..

אני פוחד מעניין הגיר שפיתאום יום אחד ידפק או משהו אחר שיכול ליקרות ויפיל אותי

נכון לרגע זה אני נסעתי ברכב והכל חלק וחלקלק :-D

לא ראיתי שום סימן לבעיה הכל עובד בלי שום נורות דולקות או רעשים מוזרים הכל מרגיש מצויין וחלק!

המנוע נקי בלי נזילות והזעות ממש כמו חדש.

פורסם

לפי מה שאתה אומר הרכב במצב חדש. אם אתה אוהב רכבים כאלה ומוכן המקרה הצורך להשקיע בתיקון כמה שיידרש - לך על זה.

הרכב הזה לפי מה שאני מבין כימעט ללא בלאי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קצת קשה לנבא לגבי תקלות עתידיות.

ובכל זאת - הנתונים הראשוניים של הרכב הן טובים מאוד (יד ראשונה, ק"מ נמוך, נראה שמור).

אם זה מה שאתה מחפש (רכב מנהלים מפנק ולדעתי גם איכותי), קח אותו לבדיקה אצל רון. תוכל לשאול אותו גם לגבי הגיר.

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי המחיר שווה לשלם מחירון? (מחירון לא כולל שיקלול)

ובאמת שאני לא מנסה לשכנע אותכם ואת עצמי לגבי הרכב , הוא באמת במצב מדהים..

כאילו שמרו עליו עם צמר גפן!

פורסם
לגבי המחיר שווה לשלם מחירון? (מחירון לא כולל שיקלול)

ובאמת שאני לא מנסה לשכנע אותכם ואת עצמי לגבי הרכב , הוא באמת במצב מדהים..

כאילו שמרו עליו עם צמר גפן!

בגדול, אין "שווה לשלם מחירון", כי אם אדם אחד ממש התאהב ברכב ייתכן ויהיה מוכן לשלם עליו גם מעל ולהיפך. עושה רושם שאתה נדלקת על הרכב, וזה אחלה בייחוד אם הוא שמור ובמצב טוב.

כמו שאמרו לפני, קשה לנבא תקלות, מה שאפשר לעשות הוא למזער נזקים ע"י טיפול ראוי ובזמן ובדיקה מקיפה לפני קניה. שוב, קח בחשבון שעל אף שהרכב לא נסע כמעט, יש בלאי של השנים והרכב כבר לא חדש. לדעתי אין סיבה שגיר למל יילך אחרי 58k, אבל זה לא אומר כלום, תמיד יש תקלות ותמיד יהיו, גם ברכבים שיצאו מהחברה.

כמו שאייל אמר לגבי המחיר, אם הבנאדם יתעקש אז שווה לשלם מחירון אבל בשום אופן לא שיקלולים למיניהם. בנוסף אל תבוא בגישה פשרנית של "יאללה בוא נסגור מחירון", אלא תמיד תנסה להתמקח הרי ברור לכולם שבבדיקה הרכב לא ייצא חדש, ותמיד יהיה לבוחן משהו להגיד ואז תוכל לשחק למוכר על המחיר. נניח בלאי בצמיגים שדורשים החלפה יכולים להוות פקטור לירידה במחיר. אל תסגור לפני הבדיקה על מחירון ואל תגיד כלום אלא חכה לתוצאות ותראה איפה אתה יכול להוריד את הבנאדם. אם הוא יהיה עקשן לאט לאט תתפשר, אבל בשום מצב אל תבוא לפני הבדיקה ותגיד שאתה מוכן לשלם מחירון - מי יודע, אולי עוד תצא באלף-אלפיים שקל מתחת ותרוויח אף יותר.

כמו שהמלצתי מקודם, אל תוותר על בדיקה נוספת אצל רון, שווה את השקט הנפשי כי אחרי הכול רוב מכוני הבדיקה לא מכירים את הרכב והבדיקה היא בד"כ כסת"ח אחד גדול וסתום.

בהצלחה, תחזור לעדכן!

• תוכן חדש...