Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי מאזה 3 הדור הקודם יש לה את הפרמטרים המושלמים להיות ערס מוביל, אוטו גדול ומיותר, עם עיצוב "ספורטיבי" ודיבורים על זה שהיא כיפית לנהיגה. בדיוק כמו הונדה סיוויק הישנה. ועכשיו היא כבר מתיישנת והמחיר יורד, ככה שערס מתחיל יכול להרשות לעצמו.

כבר ראיתי לא מעט כאלה נוסעות עם מוזיקה מזרחית בפול ווליום, ידיות ניקל (אז יש שוק שיפורים גם :lol:) ושאר המאפיינים.

לנסר לפי דעתי אולי תהיה הערס מוביל אצל הערבים, כי עם עיצוב כזה לא נראה לי שערס ישראלי שפוי יקנה אותה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
פאביה.

:lol: ממש ממש לא

ובקשר למי שדיבר על המאזדה 3 הישנה יותר.. כן יש בזה משהו, באזור שלי יש כמה ערסים שמסתובבים עם זה.

משום מה הערס מוביל באזור שלי נהייתה פונטו ספייס O_ם

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

עזבו רגע את ה-3, הלנד-קרוזרים וה-X5...

שמתם לב שחלק מאוד גדול של בעלי גולפים מהשנים 1998-2004 (דור 4) הם ערסים אורגינל!

נוסעים עם מוזיקה בפול ווליום, כל גולף "משופרת" במלא תוספות, קללות, 80 קמ"ש על פסי האטה ועוד.....

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

למען האמת משהו קרה בשנים האחרונות. ניגמרו הערס מובילים. פעם היו עונדות, קולט, איביזות ולנסר עם ספויילרים, ג'נטים נוצצים, מדבקות, כונסי אוטו דיפו, אגזוזי זרימה חופשית רועמים (בשפת העם: אגזוז "לחץ"). היו מכוניות צבעוניות ובולטות.

היום, לאן שאני לא מסתכל, כל המכוניות ניראות כימעט אותו הדבר. אף אחד לא הופך את הרכב שלו לבולט.

Vw GTI, גם גולפים האלה כבר נכחדים. מעבר לזה אין פולקסווגן ערסמוביל, זו קטגורייה מיוחדת, יש לנו את דגמי הערסוואגן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ומי שאמר שמאזדה 3 היא ערס מוביל, שייצא בחוץ אם הוא גבר. :x

ביג'ו,

תסא בחוס רוצים דבר אותך... לא מרביץ,רק דבר... בלי ידיים...ביגו', תסא בחוץ (נא לקרוא במבטא גרוזיני כבד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...