Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כרגע המחשב מתפרמט להנאתו אצל טכנאי המחשבים שלי ועובר הסבה לwin 7 64bit. בנוסף, מצומד לו כרטיס 5850 של ATI. אני מוסיף עם המעבר ל64 ביט 2X8 GB RAM. כמו הבאתי קירור אוויר משודרג לCPU על מנת לעשות אובר קלוק למעבד i5 750. אני דיבטוח שצוואר הבקבוק שייוצר הוא בכרטיס הגרפי. איזה כרטיס לדעתכם כדאי להשקיע? GTX 570 או GTX 660 TI? אולי בכלל להמשיך עם הATI מסדרה 7XXX החדשה יותר? אני קצת נוטה לחזור לNVIDIA בגלל הphyX.

שתי בעיות עומדות מולי לדעתי.

הראשונה, האם הכרטיס(ים?) יסורסו על ידי המעבד המיושן משהו, למרות ה-המהרה (ידוע לי שהמעבד סוס עבודה ויכול לעמוד גם על 4.4 יציב).שדרוג לוח אם ומעבד יחידיו היא לא פונקציה, עקב עלות בסיסית של כ3000ש"ח לחומרה עדכנית של אינטל), ואני צריך יכולת רנדור בסולידוורקס ומקס גבוה יותר, בעיקר שאני מרנדר גם אנימציות כרגע.

השניה קצת יותר מסובכת.

בהתחשב בכך שבקרוב יוצא הדור החדש של nvidia (כרגע נקרא TITAN, אותה ליבה בכרטיסי טסלה המפלצתיים, רק לשוק המדיה והמשחקים)שאמור לעשות בית ספר לגם לATI (שכרגע מומלצת על ידי אנאנדטק וtomshardware). האם שווה להשקיע למעלה מ1000~ שיעלה לי כרגע GTX570? נקודת המוצא שלי היא שבסופו של דבר אני רוצה לייצר שתי תחנות מחשוב. אחת תבוסס על AMD FX 8150 מומהר לרנדורים ועבודה מקצועית בעלות של בערך חצי בבסיס לעומת מחשב מעבד אינטל בעל ערכים דומים, והשניה למשחקים שתבנה ותשודרג אט-אט. (למרות שאיזה חלום זה core i7 בעל 6 ליבות עם הייפר ת'רדינג? :shock: )

עוד אוסיף שבכדי לפנות חום בצורה יעילה אני אייצר (בדיעבד פשוט יותר משחשבתי) מארז open air עם פילטרים למאווררים עצמם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

איזה סבאטוחה עשית ממשחק מסכן

כנס לכאן מהמחשב שתשחק בו

תבחר את המשחק שאתה רוצה ותריץ בדיקה.

הוא כבר יגיד לך מה צריך להחליף אם בכלל.

לדעתי קצת הגזמת עם גל השדרוגים האלה בשביל משחק.

גם שלי בן 4 עם HD4850 ואני לא מתכוון להחליף בקרוב במיוחד שכל המשחקים שניסיתי עובדים טוב.

404

פורסם

השדרוגים נעשים בעיקר בשביל עבודה מקצועית בבסביבת תלת מימד. מהיום הראשון יש לי בעיות עם המחשב ברמת החומרה. או לוח אם או כרטיס המסך. לא יודע איזה מהם. אני מקווה שזה הכרטיס כי זו החלפה זולה משמעותית מה לוח אם ומעבד.

ההחלפה לכרטיס חדש היא יותר פינוק בשביל המשחקים (אני מכור לגרפיקה היי-אנד, באמת.) אני מקווה שבאמת בסופו של יום אני באמת אוכל להשאר עם הכרטיס הנוכחי, אבל כבר בcrysis 2 הייתי צריך לעשות וויתורים "כואבים" ברמת הגרפיקה, בעיקר אחרישראיתי מה core I7 עם GTX 470 יכל לעשות אז אצל חבר.

Stay tuned

פורסם

עבודה זה כבר עניין אחר.

אני הרצתי את הבדיקה הזו אצלי והוא הראה שרק הכ.מסך שלי בעייתי ואני צריך

מינימום: Geforce GTS 450 או Radeon HD 5770

מומלץ: Geforce GTX 560 או Radeon HD 5870

אופטימלי: Geforce GTX 680 או Radeon HD 7970 ו8GB זכרון

המחשב שלי:

i5 750

4GB ram

HD4850

אם יש לך כרטיס כמו במומלץ או אופטימלי המשחק ירוץ טוב.

404

פורסם

אז הכרטיס בכל מקרה מהווה בעיה. ה5850 מתחת למינ'. ואני צריך להוסיף זכרוןככל הנראה. אז הנחה הבסיסית שלי לא הייתה טעות

נראה שה570 יהיה פתרון ביניים טוב. אם אני אצטרך להחליף ספק, אניכבר אלך על ליבות קפלר (נדמה לי) כמו ב660 שצריכת החשמל שלהן נמוכה משמעותית מסדרה 5XX

Stay tuned

פורסם

urban racer, יש לי מחשב זהה לשלך (מלבד לראם שאצלי הוא 4GB Ripjaws של G.SKILL). אותו מעבד כמובן.

הכרטיס 5850 מתוצרת Sapphire. אני מבטיח לך שקרייסיס רץ חלק. לא על אולטרא, אבל מהגדרות HIGH אתה תהנה מאד. לדעתי אוברקלוק יספיק, ה5850 לא כזה גרוע כמו שאתה עושה ממנו. בזמנו הוא היה אחד החזקים ביותר, גם היום הוא לא נופל מאף כרטיס. ברור שיש טובים ממנו אבל אין שום סיבה מוצדקת להפטר ממנו.

פורסם

ואיי איזו נוסטלגיה.

אני ממש מיושן בקטע של מחשבים, לא היה לי מחשב עד לפני 10 שנים בערך וגם אז הוא היה עם וינדווס 95.

אחרי תקופה קצרה עברתי ל-98, עולם אחר :lol:

כל זה היה ב-2005-2006 בערך, שתבינו כמה המצב קשה.

סוף 2006 קניתי מחשב חדש, הותקן עליו XP ולמרות שניסו להתקין לי וינדווס 7 לפני חצי שנה הוא פשוט לא סחב אותו, התחמם והיה

ריח של שרוף! מאז יש לי מטף כיבוי אש בחדר.

כעבור שבועיים מהתקרית הלא נעימה הזו התקנתי קרייסס 1. הכל עבד חלק עד שניסיתי להריץ את המשחק.

בדיוק כשלחצתי ENTER תוך כדי קריאות נרגשות של אושר אחרי שניה המסך נהיה שחור ואחרי עוד רגע קפץ הפקק של החשמל בבית.

כל הבית חושך. כעבור 5-10 שניות המחשב ז"ל עלה באש... לפחות היה ענן עשן (אין עשן בלי אש לא?). זה היה חתיכת קרייסס עצבני.

מאז אני בטראומה מהמשחק הזה ובזכותו קניתי מחשב ממש טוב לפני חצי שנה. עד היום לא ניסיתי להתקין אותו או את ה-3 שוב.

מחכה ל-GTA5.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קרייסיס 1 בנוי על מנוע כבד יותר מהגרסאות שבאו אחריו, והוא אכן מאתגר מחשבים חזקים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קרייסיס 3 אמור לרוץ יפה מאוד.

לי יש 6850 שהחליף את ה5850 (ואפילו קצת פחות טוב ממנו) עם מעבד i5 מהדור החדש. שיחקתי לאחרונה ב Far Cry 3 ובנקודות מסוימות היו לי נפילות פריימים לא רציניות.

אלא אם אתה גיימר מהפסיכים שחייבים את הכרטיס הכי חזק, אני לא רואה עדיין מקום לשדרג.

פורסם

אז ככה, אתמול היה לי טיפה זמן והתקנתי את הקירור החדש (coolermaster evo 212) אחרי OC ל3.3 בלי התעסקות מיוחדת חוץ מלהעלות מתח ל1.3~ ומהירות שעון ל166 מ133 עם מכפלת של (דור ראשון של I5 מאפשר הלעאה רק עד 21, לפחות על צ'יפסטP55 והלוח הבינוני שלי) והטמפ' בidle עומדת על 40-45. מעבר לזה כשניסיתי לאפס לאיזור 3.6-3.8 המחשב קרס. אני מניח שמדובר בלוח אם קצת בסיסי מדי או ספק חלש.

הכרטיסהומהר טיפה ב15Mhz במהירות שעון ול1100 מהירות זכרון. וולוטאג' לא נגעתי כרגע. טמפ' מאמץ שנרשמה בכרטיס הייתה 70~, היום אני יעשה סטרס יותר רציני.

בינתיים, אני אחליף את הזכרונות ל2X8, כי זה באמת הבדל מינורי מ2X4, אבל אשאר ב1333 Mhz. אגב, מישהו יודע למה לא רואים cL7ים אלא רק CL9? סתם תהיה.

בכל מקרה, הרצתי את borderlands 2 כאשרהכל במקס' כולל רזולוציה, ולא נרשמו שיהוקים. היום נבדוק על DIRT2.

3DMARK dx11 נתנה 3899, מקום טוב באמצע. נראה לאיפה נוכל לסחוט את זה עם ספק חדש (אולי, כרגע מתינים).

Stay tuned

• תוכן חדש...