Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליין מן - מאיפה אתה לוקח את המידע שלך לגבי רצונם של הפלסטינאים?

59% על חמאס לשנות את עמדתה השוללת

הכרה בישראל 66% בעזה, 55% בגדה.

כיצד לסיים את הסכסוך עם ישראל? 42% שיחות שלום - 25% מאבק מזויין, 10% מאבק עממי, כל אלו 23%.

אין זה אומר שהמלחמה לא חיזקה את הקיצוניים, או את חוסר האמון, כי הם לא נשאלים אם המלחמה חיזקה/החלישה את רצונם בשלום, או את הסיכויים להשיגו - ולכן אין לנו מדד השוואתי לאורך זמן.

מהי העדיפות הראשונה של הפלסטינים: 77% אחדות.

נתונים שנאספו ואינם בגדר דעות: עניים 53% (בעזה: 67%), 25% עוני קשה. אבטלה מלאה 24% (בעזה 36%), עובדים בעבודה חלקית 14%.

הסקר כלל 1030 נשאלים ממדגם מייצג, טעות הדגימה המירבית 3.4%. התונים נאספו בתאריכים 18-22 בינואר 2009, ע”י מכון ניר-איסט קונסולטאג’.

עדיין רוב ברור - 58% תומך בלחימה

ועדיין אלו הנצמדים לשיחות שלום - נתוני הפתיחה שלהם - החזרת ישובים + החזרת פליטים - מעניין לאן .

מה עם התחמשות - מוכנים לפרוז השטח והחזרת אמצעי לחימה - הצחקתני :lol:

ד"ר נכבד - כאשר עושים "סקר " השאלות הנשאלות מכוונות את התשובות .

לדוגמה - אתה ו שמר בתמורה לשלום ולהגינות ציבורית - הייתם מוכנים לחתוך חצי מרכושכם ( אחרי הערכת שמאי ) :wink:

קשקושי כתב - גם אני יכול להעלות - ראה את האלימות בין מדינות ערב - ובתוך המדינות - עירק - פקיסטן וכו'

ובין חמולות השכנים .

אל תדבר בשמם - תן להם לדבר - יש עיתונים טלויזיון ואינטרנט - לא שמעתי נציג רשמי שלהם אומר - לישראל יש זכות :idea:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם בארץ רוב ברור תומך בהמשך הלחימה ;)

אבל שים לב שהמטרה שלהם היא מדינה לצד מדינת ישראל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
גם בארץ רוב ברור תומך בהמשך הלחימה ;)

אבל שים לב שהמטרה שלהם היא מדינה לצד מדינת ישראל.

בארץ - אצלנו לחימת הגנה - אם היינו כמותם - לא היינו מנהלים עכשיו דיון - נכון :idea:

אנו סה"כ מתגוננים ונלחמים לשמור על האזרחים .

המטרה ברורה - באיזה יחס - ת"א , בת-ים וחולון - זו המדינה , והשאר הם . ( מה עם שי - אשדוד זה בפנים )

מה הם מוכנים לתת - היכן לוותר - האם מכירים בזכות שלך

והאיכר - האם יש עונש שיקבל במידה ונלך לפי עצתכם - איך נעניש אותו אם ימשיך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שמר - סליחה על הביטוי , אבל ההצעות שלך הם " של ילד נאיבי "

הם בבסיס לא רוצים אותנו כאן - אז תתן ותתן ומה יקרה אתה חושב .:roll:

ואם תתן והם ימשיכו בדרכם לפגוע בנו - מה תעשה גיבור שלנו :wink: תהיה אלים חלילה וחס , תשמיד אותם - מה אתה נאצי :lol:

ספר לנו מה יקרה אם נבצע את ההצעה שלך - והם ימשיכו - פירוט מלא , מה אתה מרשה לעשות

אייל .

להבדיל מאחר(ים), לך דווקא יוצאות בד"כ הודעות ועצות מועילות למדי, אבל כשזה מגיע לערבים, משום מה דעתך משתבשת קמעא, מה שמתבטא בעיקר בנראה הזוי לחלוטין, אבל גם בהתעלמות מוחלטת ממה שכותבים לך (אולי זו השנאה מעוורת את עיניך?).

שים לב לשימוש מושכל בפונקציית הציטוט, אשר אינו מבלבל את הקורא ומריץ אותו על פני 1111 הודעות בחיפוש אחר המקור (לשווא):

ואם תתן והם ימשיכו בדרכם לפגוע בנו - מה תעשה גיבור שלנו

התשובה - מה שעשינו ב-48' , אין יותר טוב מזה. :twisted:

וברצינות - קודם כל, נק' המוצא שלכם שגוייה. משום מה, החלטתם שכל מה שיש לי או לכ"א אחר בשמאל לעשות בחיים זה לתת ולתת ואח"כ לתת עוד (אולי, אם היית בחורה, הייתי מגלה פתיחות מפתיעה לנושא, אבל לא בעניין הנוכחי).

אז להבדיל ממחנה הימין, שמתנהל בדיוק כמו בגרנד באזאר באיסטנבול, נתחיל נמוך, אח"כ נעלה טיפה, ואם יתנהגו ממש יפה נסתדר - אני קובע מראש את המחיר שאני מוכן לשלם עבור שלום (יותר נכון - אי לוחמה קבועה, שלום אמיתי יבוא, אם בכלל , בעוד עשרות שנים). המחיר הוא - כל השטחים שנכבשו ב-67' (אם יש אפשרות לסחר חליפין, יאללה שיהיה). השטח שהיה לישראל עד 67' מספיק לכל הישראלים כאן, ולעוד פי 3 מכך.

חוסר ההבנה שלכם נובע מחוסר יכולתכם להבדיל בין הצורך לחיות במדינת ישראל, על גבולות שמוכרים ע"י רוב העולם - לבין הצורך ל"ארץ ישראל השלמה והגדולה" של הפנאטים שהחליטו כי צו אלוקי כלשהו מחייב אותם להשתלט על כל המזה"ת.

אני אומר לפלסטינים - זה מה יש. מדינת ישראל הייתה, עודנה ותהיה בגבולות הללו. מעוניינים לחיות עם זה בשלום? עלא עיני ועלא ראסי. לא מוכנים? תירקבו מחוץ למדינה הזו, במדינה משלכם, בלי להיכנס ולהתערבב בתוכנו.

מה נעשה אם לא יירגעו וימשיכו לפגוע בנו? פה באה התשובה שניתנה כמה פעמים, אבל כרגיל, לא טרחת לקרוא:

נעשה את מה שעשתה ישראל לסוריה בשנות ה-60 במהלך "מלחמות המים".

נעשה את מה שעשתה ישראל למצריים במלחמת ההתשה.

נעשה את מה שעשתה ישראל ללבנון במלחמת לבנון בגלל הפלסטינים.

נעשה את מה שעשתה ישראל ללבנון במלחמת לבנון השנייה בגלל החיזבאללה.

נעשה את מה שעשתה ישראל לירדן במהלך פעולות התגמול (קיביה, לדוגמא, אם זה אומר לך משהו).

כאשר הייתה מדינה ריבונית מולנו, והייתה תוקפנות נגדנו (לא מלחמה כוללת, אלא רק תוקפנות מקומית) - מדינת ישראל הגיבה כמעט כרצונה בלי שהעולם התערב בכלל.

כאשר אנו תוקפים עם שנמצא בשטח הנמצא בריבונות צבאית ישראלית או לפחות בשליטה ישראלית (כולל עזה, כי ישראל שולטת על גבולות הים, אוויר ויבשה, מעל פני הקרקע לפחות) כל העולם קם נגדנו, גם אם אנחנו תוקפים יעדי מחבלים ברורים, בטח אם אנחנו תוקפים יעדים אזרחיים (ולא יעזור שתספר לעולם עד מחר על המחבל שיורה מתוך הבית).

אם תקום מדינה פלסטינית - רוב הסיכויים שיהיה שם פילוג ומאבק כה גדול על השלטון והכסף, עד שבקושי יישאר להם זמן וחשק להתקיף את ישראל.

כרגע - ישראל היא האוייב הגדול, וכולם נגדה (אגב, זה יקרה נגד כל שלטון כובש: אם מלחמת אלג'יר צרפת לא מספיק טובה בשבילך, מה לגבי פעולות האצ"ל/לח"י נגד הבריטים? פיצוץ מלון המלך דויד - שנה את המילים "המלך דויד" למלון אחר כלשהו, "מלון פארק" לדוגמא. בשני המקרים היו אלה לוחמי מחתרת שהחליטו לפוצץ מלון על יושביו. אז נכון שהמלך דויד היה פעולה הירואית לגירוש הכובש הזר מהארץ, אבל לצערנו זה בדיוק מה שילמדו את ילדי עזה על מלון "פארק".

אמנם האנגלים היו ברברים שתלו את אלה שהצליחו לתפוס מקרב תנועות המרי עד צאת נשמתם, לעומתנו, הומאניים שכמונו, אשר משתמשים אך ורק במטוסים לחיסול המחבלים הארורים, אבל נסה לרגע לעמוד מהצד - ותראה שגם עבור הפלסטינים מדובר בלוחמי חופש שנהרגו (חלילה לי מלומר - על קידוש השם, אבל זה בדיוק מה שהם יגידו).

תן להם מדינה משלהם, והוצא את העוקץ מהנשק העיקרי שלהם - אחדות נגד "האוייב הציוני". ברגע שתיתן, גם שם הימין והשמאל יילחמו בינם לבין עצמם על הדרך. הימין שלהם ירצה - כמו שאתה אומר - את כל ארץ ישראל, כולל יפו, ת"א, הרצליה ונתניה, והשמאל שלהם יגיד שהוא מוכן לחיות רק עם נבלוס, ע'זה, חברון ואל-קודס (מקוצצת).

נכון שכרגע הימין שם שולט, אבל הלו, גם כאן אצלנו הימין זכה בפעם הראשונה בערך לרוב. מלחמה מתמדת עושה את שני הצדדים פסיכיים ומחפשי נקמה.

מדינת ישראל מלחמה ב-48' ב-7 מדינות ערב. ב-67' ניצחה ניצחון מוחץ 3 מדינות בו זמנית. ב-73' התמודדה עם פלישה מאסיבית בשתי חזיתות נרחבות - אז ממדינה שמנוהלת (כרגע לפחות) בידי פלגים הנוהגים ככנופיות - מזה אתה מפחד?

אולי אתה מפחד מזה שיגיעו טילים לת"א או בת ים, ותיווכח שמדינת ישראל תמשיך להתקיים למרות הנבואות השחורות?

אולי מה שמוליך אותך ואת שאר הימין הוא הפחד שנבואות הזעם שלכם לא יתממשו? שנמצא מקום לשתי מדינות לשני העמים, ושנצליח להסתדר גם במיטה צרה יותר?

אגב - אני לא מוכן לתת חצי מביתי, אבל אני בהחלט מוכן לעבור לבית זהה בגודלו, באיזור פחות "נחשב" (וזה רק בגלל הכיבוש ב-67', לידיעתך, כשסבא שלי הקים את המושב בשנת 52', זה היה יישוב ספר במרחק פחות מקילומטר מהגבול. כשההורים שלי הגיעו בשנת 70', התחננו שייקחו את המשק בחינם ובלבד שיבואו להתיישב. זה יהיה בדיוק המצב אם נחזור לגבולות 67' כפי שהצעתי. היום כולם מתבכיינים על כך שאני גר במרכז הארץ, יעני מוגן ובטוח) אם זה יהיה המכשול בפני רגיעה עם סיכוי לשלום. בעצם, תן לי בית זהה ועבודה - ואני מחר עובר למקום הכי נידח בארץ.

לגבי המכוניות - בשמחה רבה - אני מנדב לכל מי שרוצה את החלק עם התקלות, ואני אשאר עם חלק ההנאה מהנהיגה. חצי בחצי.

כיייייף ?

עכשיו, אחרי שעניתי לך בפרוטרוט - אתה מוזמן לחשוף את הקלפים שלך (אם אלה קלפים של סוזן בפוזה מגרה, אדרבא). תיזהר שלא יגלו שאתה מסתלבט עלינו, אין לך אפילו זוג 2 בשרוול, ואתה משחק אותה כאילו יש לך פול האוס. בפוקר כולם חכמים, אבל כשהכסף על השולחן, החרטטנים מתגלים ככאלה, ורק מי שרציני נשאר לשבת ליד השולחן. :idea:

פורסם
להבדיל מאחר(ים), לך דווקא יוצאות בד"כ הודעות ועצות מועילות למדי, אבל כשזה מגיע לערבים, משום מה דעתך משתבשת קמעא, מה שמתבטא בעיקר בנראה הזוי לחלוטין, אבל גם בהתעלמות מוחלטת ממה שכותבים לך (אולי זו השנאה מעוורת את עיניך?).

התשובה - מה שעשינו ב-48' , אין יותר טוב מזה. :twisted:

וברצינות - קודם כל, נק' המוצא שלכם שגוייה. משום מה, החלטתם שכל מה שיש לי או לכ"א אחר בשמאל לעשות בחיים זה לתת הצורך ל"ארץ ישראל השלמה והגדולה" של הפנאטים שהחליטו כי צו אלוקי כלשהו מחייב אותם להשתלט על כל המזה"ת.

אני אומר לפלסטינים - זה מה יש. מדינת ישראל הייתה, עודנה ותהיה בגבולות הללו. מעוניינים לחיות עם זה בשלום? עלא עיני ועלא ראסי. לא מוכנים? תירקבו מחוץ למדינה הזו, במדינה משלכם, בלי להיכנס ולהתערבב בתוכנו.

מה נעשה אם לא יירגעו וימשיכו לפגוע בנו? פה באה התשובה שניתנה כמה פעמים, אבל כרגיל, לא טרחת לקרוא:

נעשה את מה שעשתה ישראל לסוריה בשנות ה-60 במהלך "מלחמות המים".

נעשה את מה שעשתה ישראל למצריים במלחמת ההתשה.

נעשה את מה שעשתה ישראל ללבנון במלחמת לבנון בגלל הפלסטינים.

נעשה את מה שעשתה ישראל ללבנון במלחמת לבנון השנייה בגלל החיזבאללה.

נעשה את מה שעשתה ישראל לירדן במהלך פעולות התגמול (קיביה, לדוגמא, אם זה אומר לך משהו).

כאשר הייתה מדינה ריבונית מולנו, והייתה תוקפנות נגדנו (לא מלחמה כוללת, אלא רק תוקפנות מקומית) - מדינת ישראל הגיבה כמעט כרצונה בלי שהעולם התערב בכלל.

כאשר אנו תוקפים עם שנמצא בשטח הנמצא בריבונות צבאית ישראלית או לפחות בשליטה ישראלית (כולל עזה, כי ישראל שולטת על גבולות הים, אוויר ויבשה, מעל פני הקרקע לפחות) כל העולם קם נגדנו, גם אם אנחנו תוקפים יעדי מחבלים ברורים, בטח אם אנחנו תוקפים יעדים אזרחיים (ולא יעזור שתספר לעולם עד מחר על המחבל שיורה מתוך הבית).

אם תקום מדינה פלסטינית - רוב הסיכויים שיהיה שם פילוג ומאבק כה גדול על השלטון והכסף, עד שבקושי יישאר להם זמן וחשק להתקיף את ישראל.

כרגע - ישראל היא האוייב הגדול, וכולם נגדה (אגב, זה יקרה נגד כל שלטון כובש: אם מלחמת אלג'יר צרפת לא מספיק טובה

תן להם מדינה משלהם, והוצא את העוקץ מהנשק העיקרי שלהם - אחדות נגד "האוייב הציוני". ברגע שתיתן, גם שם הימין והשמאל יילחמו בינם לבין עצמם על הדרך. הימין שלהם ירצה - כמו שאתה אומר - את כל ארץ ישראל, כולל יפו, ת"א, הרצליה ונתניה, והשמאל שלהם יגיד שהוא מוכן לחיות רק עם נבלוס, ע'זה, חברון ואל-קודס (מקוצצת).

נכון שכרגע הימין שם שולט, אבל הלו, גם כאן אצלנו הימין זכה בפעם הראשונה בערך לרוב. מלחמה מתמדת עושה את שני הצדדים פסיכיים ומחפשי נקמה.

מדינת ישראל מלחמה ב-48' ב-7 מדינות ערב. ב-67' ניצחה ניצחון מוחץ 3 מדינות בו זמנית. ב-73' התמודדה עם פלישה מאסיבית בשתי חזיתות נרחבות - אז ממדינה שמנוהלת (כרגע לפחות) בידי פלגים הנוהגים ככנופיות - מזה אתה מפחד?

אולי אתה מפחד מזה שיגיעו טילים לת"א או בת ים, ותיווכח שמדינת ישראל תמשיך להתקיים למרות הנבואות השחורות?

אולי מה שמוליך אותך ואת שאר הימין הוא הפחד שנבואות הזעם שלכם לא יתממשו? שנמצא מקום לשתי מדינות לשני העמים, ושנצליח להסתדר גם במיטה צרה יותר?

לגבי המכוניות - בשמחה רבה - אני מנדב לכל מי שרוצה את החלק עם התקלות, ואני אשאר עם חלק ההנאה מהנהיגה. חצי בחצי.

כיייייף ?

עכשיו, אחרי שעניתי לך בפרוטרוט - אתה מוזמן לחשוף את הקלפים שלך (אם אלה קלפים של סוזן בפוזה מגרה, אדרבא). תיזהר שלא יגלו שאתה מסתלבט עלינו, אין לך אפילו זוג 2 בשרוול, ואתה משחק אותה כאילו יש לך פול האוס. בפוקר כולם חכמים, אבל כשהכסף על השולחן, החרטטנים מתגלים ככאלה, ורק מי שרציני נשאר לשבת ליד השולחן. :idea:

אתה פשוט גדול :lol: מאיפה יש לך כוח עוד לענות , כל הכבוד .

מאחר והזיכרון קצר וקצת עייף לא נכנס למה עשו ב 48 - נכון .

כי הרי זה הבסיס לבקשתם להחזיר פליטים .

ואם יש לך אשליה כאשר היום הכול מצולם ומופיע בתקשורת ברגע אמת - כי תהיה יכול להלחם או להגן כמו במלחמות הקודמות - אזי שוב אתה נאיבי .

גם מדינות התומכות בך - ברגע שיתחילו הצילומים ההרס וההרוגים , ישנו עורן ויבקשו להפסיק .

מתי נצליח לקבל אהדה :?:

אם בטעות או במכוון , הם יצליחו לפגוע במרכז אוכלוסין שלנו - בית ספר וכו' - ויהיו לנו עשרות או מאות הרוגים , אז יראו אלינו אמפטיה

ההבדל - אני לא רוצה הרוגים ונפגעים אצלנו בשם האההדה וההבנה לעתיד , בשבילי אזרחי המדינה הם לא קלפי מיקוח או 21 אשר מעל משיכה מסויימת נעלמים מהמשחק :wink:

אני לא נכנס למשחק שרושמים בו - אצלי יש לך - שם על השולחן לא בחוב עתידי , ולא בהבטחות של באמא שלי , תן עוד סיבוב .

שכחתי לספר לך שעל האנשים האלה חברים שלי עושים סיבובי ריבית :grin:

ולא מחכים לשלכת - כדי שהעץ יוריד את החוב - קוצצים .

אז תבין בכלכלה האמיתית יש נתון מסויים - ואילו בחיי מדינה אתה מאמין להתחיבות עתידית של קנה רצוץ :idea:

של אנשים אשר לא מסוגלים לטפל בעמם ומשפחתם - גונבים את כספי ההשקעות העתידיות , רוצחים ומלמדים פצועים תעופה מחלונות .

לידם אתה תחיה - עם הרכב התקין - שוב הצחקתני פעמיים - גם שתחיה וגם רכב תקין אצלך ( אתה כמוני מחפש עבודה נוספת :lol: )

ואיך תחזיר פליטים לשארית הארץ , ואיך תפרנס מדינה צמודה לך - אל תחיה באשליה , לא יהיה להם יחייבו אותך להעסיק אותם או שתחטוף בראש דרישות קאסם שלום .

רק כאשר יבואו ויגידו מכירים בישראל - מכירים בזכותה המלאה על ארצה - מוכנים לפרז את הישות שלהם - מחזירים את כלי הנשק ( ושלא יספרו לך שזה להשליט את מרות השלטון - או לחפלות )

אז אפשר להסתכל על התמונה - ישובים מסוימים יורדו , אחרים יכנסו לגוש נחמד ומוגן , הסכמים יחתמו , 5 שנים של שקט

נתחיל להכניס עובדים לישראל - עוד 5 שנים כניסה חופשית עם ויזה לכולם וכו' .

ועד אז - תמשיך לגור בדירת הפאר שלך - תחשוב שאתה מליונר שיכול לתת - אשליות .

( אתה סתם רע - לא הזמנתה אותי )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ליין מן - מאיפה אתה לוקח את המידע שלך לגבי רצונם של הפלסטינאים?

מה

רוצים הפלסטינים? הכי טוב זה לשאול אותם הכותרת הראשית של העיתון “אלקודס” (עיתון פלסטיני ירושלמי, הנמכר ביותר בשטחים) היא נתונים מסקר דעת קהל בשטחים, שממנו עולים הנתונים המעניינים הבאים:

1. התמיכה בתנועות ירדה.

מי המייצג של הפלסטינים לדעתך? פתח 47% (חזקים יותר בגדה), רש”פ 33%, חמאס 20%.

לאיזה זרם אתה/ה משתייך/ת? פתח 24%, חמאס 14%, אחר 7%, אף אחד 55% המגמה חזקה טיפה יותר בגדה.

האם עבאס צריך להמשיך במשרתו? חצי חצי. (לא הובאו מספרים(

על מי את/ה סומך/ת? עבאס 23%, 18% הניה, 59% אף אחד מהשניים.

זוהי המשך מגמה של היחלשות התנועות הפוליטיות הקיימות וייאוש פוליטי.

2. תחושות חוסר ביטחון, דיכאון, דאגה.

76% לא חשים ביטחון כלפי עצמם, משפחתם ורכושם.

איך את/ה מרגיש/ה? 89% דיכאון בצל המצב הנוכחי 90% דאגה.

הסיבה העיקרית לדאגה: חוסר ביטחון 34%, כיבוש 27%, מאבק הפנים 18%, מצוקה כלכלית 14%.

3. רוב ברור: רוצים שלום.

59% תומכים ביוזמה המצרית.

67% יש להפסיק את ירי הרקטות, 33% תומכים בירי.

65% בעד לחתום הסכם שלום עם ישראל (בגדה 62%, בעזה 70%(

59% על חמאס לשנות את עמדתה השוללת

הכרה בישראל 66% בעזה, 55% בגדה.

כיצד לסיים את הסכסוך עם ישראל? 42% שיחות שלום, 25% מאבק מזויין, 10% מאבק עממי, כל אלו 23%.

אין זה אומר שהמלחמה לא חיזקה את הקיצוניים, או את חוסר האמון, כי הם לא נשאלים אם המלחמה חיזקה/החלישה את רצונם בשלום, או את הסיכויים להשיגו, ולכן אין לנו מדד השוואתי לאורך זמן. נתונים אלו מחלישים גם את הטענה שהפלסטינים רוצים להשמיד את מדינת ישראל.

4. המלחמה הייתה כדי להוריד את הפלסטינים על ברכיהם:

מהי מטרת המלחמה? 60% השפלה/

הכנעה של הפלסטינים, 33% החלשת חמאס.

מהי העדיפות הראשונה של הפלסטינים: 77% אחדות.

—-

נתונים שנאספו ואינם בגדר דעות: עניים 53% (בעזה: 67%), 25% עוני קשה. אבטלה מלאה 24% (בעזה 36%), עובדים בעבודה חלקית 14%.

הסקר כלל 1030 נשאלים ממדגם מייצג, טעות הדגימה המירבית 3.4%. התונים נאספו בתאריכים 18-22 בינואר 2009, ע”י מכון ניר-איסט קונסולטאג’.

וואלה השמאלנים תמימים..

כולם חושבים שהבעיה היא שמה ב"שטחים הכבושים" . הפלסטינים הם ממש לא הבעיה שלנו,שיחשבו על שלום כמה שהם רוצים.

הבעיה שלנו זה שתוך 30-40 שנה יש פה רוב ערבי והם יכולים להעמיד ראש ממשלה בבחירות דמוקרטיות :idea:

תתעוררו.:arrow:

ד"א מישהו חושב שראש ממשלה ערבי ישמור על המדינה שלנו כמו שהיא?

הרי היה פה חכם שאמר שאנחנו עושים לערבים מה שהאמריקאים עשו לכושים (עבדים נרצעים ) ותראו בסוף אובמה ניהיה הנשיא ..

פורסם

פשוט זה הנושא שאנחנו דנים בו...

או לפחות ככה חשבתי. :roll:

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
פשוט זה הנושא שאנחנו דנים בו...

או לפחות ככה חשבתי. :roll:

שמר - טעיתי כאשר תמכתי בנסיגה חד צדדית .:wink: או לא .

הנשיא פרס מפתיע - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3673750,00.html

ארנון כתב:

אני חושב שאצלו זה בא מתוך המוח. השלום אצלו מתחיל מבפנים.

עכשיו התעוררתי ועוד לא עיצבנו אותי - אז אני סולח להם מראש - מודה ועוזב ירוחם .

בבקשה לא לשגע אותי - הנשיא פרס אמר את זה - נא לפנות אליו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

טוב, בפרס אי אפשר לחשוד בהשתייכות למחנה הימין ,אבל עזוב, מה הוא מבין.

יש כאן בפורום יודעי דבר הרבה יותר גדולים מפרס (כמה כבר נסיון יש לו?) שטוענים שמדיניות הויתורים ללא תמורה היא הצלחה מסחררת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמר, בדף הזה הוכחת מה שיודע, אתה תדבר, ותתווכח, ותראה סקרים ודעות, אבל כדי להגן על המדינה צריך לעשות ולהלחם, להתווכח אתה יכול גם מחוץ לארץ, ששמה בטח תהייה בזמן מלחמה אמיתית, וכאלה כמוני יילחמו פה, ואז ייחכו לבוגדים שעזבו את הארץ בשדה התאופה ואז...

ובונושא של פלשטינים לא צריך לדון, צריך לפתור אותו כבר.

פורסם

פישר קטן. אני עושה מילואים בימים אלה, למרות שיכולתי כבר להשתחרר בגלל זיקנתי המרובה. לוחם דגול לא יצא ממני (ענייני בריאות), אבל במשך 20 ומשהו השנים האחרונות נתתי אמצעי קשר ושליטה למספיק גורמים בצבא (הן מבחינת סיווג והן מבחינת דרג) ובמספיק מקומות כדי להגיד בלב שלם שתרמתי משהו לצבא ולמדינה, גם אם לא הסתערתי באש חיה.

לא עבריין צעצוע כמוך יסביר לי איך לתרום למדינה הזו, שאם אי פעם איאלץ לעזוב אותה (בגלל שטיפוסים כמוך ושאר הכוחות הפאשיסטיים משתלטים עליה, לא בגלל שאני חושש להילחם באוייב כלשהו מבחוץ) - זה יהיה שלא על מנת לחזור אליה.

פורסם
וכאלה כמוני יילחמו פה, ואז ייחכו לבוגדים שעזבו את הארץ בשדה התאופה ואז...

ואז מה? סיים את המשפט!

נראה אם אתה מעיז לסיים אותו בלי להישמע כמו אידיוט, פאשיסט, גזען וצד מוחין.

פורסם

כשיהיה פה רוב ערבי, ובזכות הדמוקרטיה שלכם הם יוכלו לבחור ראש ממשלה ערבי ונהייה מיעוט נרדף, נראה מה תכתבו לי אז.

אם בכלל תשארו פה.

פורסם

יהיה כאן רוב ערבי אם הסיפוח של השטחים יימשך.

הדמוקרטיה היא לא רק שלי, אלא (לצערי) גם שלך. במדינה דיקטטורית היו שמים אנשים כמותך בגולאג.

פורסם

במדינה דיקטטורית הייתי עומד בראש של איזה ארגון שנועד לטפל במתנגדים כדי שאצלי במדינה לא יהיה גיס חמישי, או ארגונים כמו גוש שלום או בצלם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...