Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

695 סיבות לחייך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הבעיה בתמחור של 500 אבארת רגילה?

גדעון, בתור אחד שקנה פונטו אבארט' במחיר "שוד לאור יום" איך אתה מצפה שאני אסביר לך למה זה יקר

לשלם 150K-160K על פיאט 500 :wink:

איך אפשר לקנות במחיר כזה ולהישאר עם מצפון נקי, אף פעם לא הבנתי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 251
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גדעון, בתור אחד שקנה פונטו אבארט' במחיר "שוד לאור יום" איך אתה מצפה שאני אסביר לך למה זה יקר

לשלם 150K-160K על פיאט 500 :wink:

איך אפשר לקנות במחיר כזה ולהישאר עם מצפון נקי, אף פעם לא הבנתי...

המחיר ששילמתי על הפונטו שלי הוא ממש לא שוד לאור היום. הוא עומד באותו קו של הקטגוריה. הקליאו והמיני הן היוצאות מהכלל במקרה הזה. למעשה, כאשר קניתי אותה, היא הייתה השניה הזולה, לאחר הסיטרואן.

בתור אחד שנהג בכולן, חוץ מהמיני (שיקרה לדעתי, ולא רק במחיר הקניה), ועשה המון שיעורי בית לפני שקנה את הרכב שלו, אני חושב שהיא (ה500) עדיין המכונית המהנה ביותר בחבורה. או כמו שאומר המשפט, אי אפשר להנות יותר, בפחות.

היא פשוט קפסולה של כיף טהור וחיוכים אינסופיים, מיוחדת מהשאר והיחס מבחינת היבואן הוא פשוט פנטסטי, בניגוד לרוב שאר המקומות שעושים בהם טובה שבכלל מדברים איתך. ולא, אני לא לוקח בחשבון את זה שעומר ואני מכירים מזה מספר שנים, עוד לפני שהחל לעבוד בסמל"ת. ואם נכניס את זה למשוואה, אף מקום לא יתן לי יחס שמתקרב לזה.

בנושא הפרקטיקה היא נופלת מהשאר, מסכים. אבל לא לכולם פרקטיקה חשובה. לי כן, ולכן קניתי פונטו (האופניים שלי למשל נכנסות מאחור בקלות). גם כאן, לדעתי, היא (הפונטו) נותנת חבילה טובה מהשאר (במיוחד עבורי). היא טובה קצת פחות בהיבט הדינאמי מהקורסה למשל, אבל עולה עליה בקלות בכל הנוגע למחייה יומית למשל. כחבילה, היא עדיפה.

כל מה שקשור לפיאט 500 מתחיל ונגמר במראה הכללי של הרכב. משם והלאה זו חייה אחרת לגמרי.

למה 150K על אופל זה בסדר, אבל על פיאט לא? מה כל כך רע בפיאט שאסור לשלם עליה 150K? מה, בגלל שהיא קטנה יותר? SGS2 גדול יותר מאייפון וזה לא מונע מאנשים לקנות אייפון במחיר יקר יותר.

אפשר להסתכל על זה בצורה אחרת. לשלם 180K/200K על גולף? השתגעת? תקנה פלואנס וזהו. (למען היסר ספק, הכותב חושב שהגולף היא מכונית מעולה :) )

!AWDSOME

פורסם
מדהים? ממש לא, די פאתטי.

מיוחד? כמו ילד חוסה במחלקה סגורה.

סתם רכב מטופש, לא מיוחד, ערסי ברמות שקשה לתאר...

סתם אוטו. נקודה.

שום דבר לא חד פעמי פה, שום דבר לא מפיל אותך מהרגליים.

מדבקה.

הזוי.

אני עם זה שמעליי, רק חושב שהוא התבטא באופן עדין...מקרה קלאסי של קורבנות שיווק....אוטו פאדיחה.

אני עם השניים שמעליי, אם היו יוצרים איזה MONZA EDITION (בדומה למהדורת הנירבורגרינג של הקורסה) אז עדיין 400K היה מופרך אבל עוד הייתי מצליח להבין איזה שמץ רציונל מאחורי המחיר (מה שנקרא ההגיון שבשגיון).

מי שמעדיף לקנות פיאט 500 אבארט, מקושטת ככל שתהיה, על פני המכוניות האלה צריך להיות דיי... לא מוצא מילה מתאימה.

המילה היא הזוי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מלטפים את האגו או שלא חושבים כמוך אז זאת הידרדרות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא יאומן לאן הדרדר השרשור הזה.

עומר, עכשיו ברור למה בחרת לשתף רק היכן שבחרת לשתף.

מי זה עומר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שאתה צריך לבודק במילון את משמעות המילים שאתה כותב.

בוא תדגים פה בשרשור:

1. בורות

2. שטנה

3. מי זה עומר?

פורסם

AMIGER.

אין כאן שום בורות, אנשים דווקא כן מתייחסים למה ש*אין* ברכב.

שטנה? לא, אולי לעג לבזבוז חסר הגיון.

ולגבי עומר, אני מכיר אותו, אחלה בן אדם, באמת.

דווקא השרשור הזה הוא סוג של טפיחה על השכם שלו.

למכור גולף GTI ב-140K, כל אחד יכול (אפילו אני).

בשביל למכור פיאט 500 עם מדבקות ב-400K צריך להיות איש שיווק ומכירות גאון.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
המחיר ששילמתי על הפונטו שלי הוא ממש לא שוד לאור היום. הוא עומד באותו קו של הקטגוריה. הקליאו והמיני הן היוצאות מהכלל במקרה הזה. למעשה, כאשר קניתי אותה, היא הייתה השניה הזולה, לאחר הסיטרואן.

בתור אחד שנהג בכולן, חוץ מהמיני (שיקרה לדעתי, ולא רק במחיר הקניה), ועשה המון שיעורי בית לפני שקנה את הרכב שלו, אני חושב שהיא (ה500) עדיין המכונית המהנה ביותר בחבורה. או כמו שאומר המשפט, אי אפשר להנות יותר, בפחות.

היא פשוט קפסולה של כיף טהור וחיוכים אינסופיים, מיוחדת מהשאר והיחס מבחינת היבואן הוא פשוט פנטסטי, בניגוד לרוב שאר המקומות שעושים בהם טובה שבכלל מדברים איתך. ולא, אני לא לוקח בחשבון את זה שעומר ואני מכירים מזה מספר שנים, עוד לפני שהחל לעבוד בסמל"ת. ואם נכניס את זה למשוואה, אף מקום לא יתן לי יחס שמתקרב לזה.

בנושא הפרקטיקה היא נופלת מהשאר, מסכים. אבל לא לכולם פרקטיקה חשובה. לי כן, ולכן קניתי פונטו (האופניים שלי למשל נכנסות מאחור בקלות). גם כאן, לדעתי, היא (הפונטו) נותנת חבילה טובה מהשאר (במיוחד עבורי). היא טובה קצת פחות בהיבט הדינאמי מהקורסה למשל, אבל עולה עליה בקלות בכל הנוגע למחייה יומית למשל. כחבילה, היא עדיפה.

כל מה שקשור לפיאט 500 מתחיל ונגמר במראה הכללי של הרכב. משם והלאה זו חייה אחרת לגמרי.

למה 150K על אופל זה בסדר, אבל על פיאט לא? מה כל כך רע בפיאט שאסור לשלם עליה 150K? מה, בגלל שהיא קטנה יותר? SGS2 גדול יותר מאייפון וזה לא מונע מאנשים לקנות אייפון במחיר יקר יותר.

אפשר להסתכל על זה בצורה אחרת. לשלם 180K/200K על גולף? השתגעת? תקנה פלואנס וזהו. (למען היסר ספק, הכותב חושב שהגולף היא מכונית מעולה :) )

אם מותר לי להתערב (אני מרשה לעצמי :-) )

גדעון, אני מצטער (ויסלח לי עומר על מה שאני רושם) אך לשלם 160K על פונטו אבארט זה אכן שוד לאור היום.

לצורך העניין אם ניקח את הקורסה OPC, נוציא את סעיף הנוחות, הרי רכב ספורט אמור להיות לא נוח, הקורסה OPC עולה בכל פרמטר על הפונטו, היא עוד עולה 150K במקום 160K והם בעצם יושבים על אותה פלטפורמה.

וחוצמזה שלקנות רכב ספורט זה לא לקנות את הרכב בשביל הנוחות או ה 0-100, זה הרבה יותר מזה, אני חושב שלא נהגת על הקורסה OPC לאורך זמן והשוות אותה לפונטו, אחרת היית מגלה את הפערים שיש בניהם, תכלס? אני לא חושב שבכלל הפונטו מתחרה של הקורסה OPC, שלא נדבר על פונטו מול הקליאו.

וזה לא שאני רושם את זה כי אני רכשתי קורסה OPC, אלא בגלל שאני נהגתי על 2 הרכבים האלו ובחנתי את ההתנהגות שלהם.

זה לא שעומר אשם כאן, לדעתי האשמים העיקריים זה אלו שאחראיים על התמחור בסמל"ת, כי יש כ"כ הרבה מתחרים ובמיוחד שגם המיני קופר S הוזלה לכיוון של הפונטו אבארט. אם בסמל"ת היו רוצים לראות יותר איטלקיות על הכביש, הם צריכים לרדת לקרקע, לא רק התמחור של אבארט לא הגיוני, אלא גם של אלפא הזוי לחלוטין - דוגמא לכך זו הג'ולייטה.

שלא נדבר על הVAG-יות שגם יותר זולות (פולו, איביזה, לאון FR ב 147K), מישהו בסמל"ת צריך להתעורר שמה :x

יהיה כמה שיהיה אבארט 500 רכב טוב, אבל 157K? זה קצת מוגזם.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אכן מחיר לא שפוי. המחיר המופרך נקבע כנראה בגלל שהדגם ביצור מוגבל ולא בגלל הנתונים וכמובן לרווח של היבואן.:wink:

קראתי כמה תגובות שהפילו אותי על הרצפה. נהנתי לקרוא :-)

פורסם

נהגתי גם נהגתי על הקורסה, ועוד פעמיים כדי להיות סגור על עצמי. עוד ננהג עליה גם ברינג השנה בתקווה. דינאמית היא מאוד טובה, אין שום ספק. אבל היא לא עולה -בכל- פרמטר על הפונטו, או על האחרות. יש לה את היתרונות שלה, יש לה את החסרונות. למשל, תאי הנוסעים של רוב המתחרות מזמינים יותר ומרגישים נעימים יותר לבלות בהם, למרות שהמושבים באופל נהדרים.

בכל זאת, אני עדיין בדעתי.

הוט האטצ' היא לא מכונית ספורט. היא מכונית רגילה, שפלפלו אותה כדי שתהיה ספורטיבית, וככזו היא צריכה לתפקד גם כרכב יומי. זה כל הרעיון כאן. יש כאלה שעושות את זה טוב יותר, יש כאלה שפחות. נוחות הנסיעה בקורסה בעיניי לא מקובלת. קשה מידי. וזה מה שגורם לי לפסול את הרכב. צר לי, אבל זה חשוב מאוד כאשר הרכב מיועד גם לשרת אותי כדי להגיע לעבודה, לנסוע לקניות וכד'. כי אין מה לעשות, כולנו משתמשים ברכב גם כך, ולא מגרדים אייפקסים כל היום בנס-הרים, אבל חלקנו משום מה מסרבים להכיר בזה בתור שיקול. הרכב הקודם שלי היה גם כן לא נוח, ולמרות שחייתי עם זה, הפעם אני לא מוכן. אז אני קצת מוותר על התנהגות דינאמית (לא שזה מרגיש לי כמו וויתור, אבל ניחא), ומקבל הרבה יותר בשאר החבילה.

בכל מקרה, סטינו לחלוטין מנושא הדיון.

!AWDSOME

פורסם
AMIGER.

אין כאן שום בורות, אנשים דווקא כן מתייחסים למה ש*אין* ברכב.

שטנה? לא, אולי לעג לבזבוז חסר הגיון.

ולגבי עומר, אני מכיר אותו, אחלה בן אדם, באמת.

דווקא השרשור הזה הוא סוג של טפיחה על השכם שלו.

למכור גולף GTI ב-140K, כל אחד יכול (אפילו אני).

בשביל למכור פיאט 500 עם מדבקות ב-400K צריך להיות איש שיווק ומכירות גאון.

אה, עומר איש המכירות.

האיש הרים מותג ספורטיבי לפיאט ומתחזק אותו. מגיע רק שאפו.

חלק מדחיפת המיני ע"י דלק מוטורס באה מנישה שהבנאדם מתחזק.

שלא לדבר על למכור 500 ב-400...

ללעוג לו?!

להוריד בפניו את הכובע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...