Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מעוניין לרכוש את אחד מהרכבים האלו , השימוש יהיה למשפחה צעירה (זוג + תינוק + ילד בן שלוש וחצי) וגם קצת לצרכי עבודה (נגיד 15% מהזמן).

מהנסיון שלי , הברלינגו הרבה יותר נח לנסיעה , הוא יותר משפחתי ופחות מסחרי מהקנגו , האם אני צודק?

מהנסיון שלי לובינסקי עדיפים על קרסו בשירות .

איך הרכבים האלו מבחינת אמינות ומחירי חלפים?

איזה מהם יגיע עם ארבע דלתות לתא הנוסעים (מלבד זאת האחורית המיועדת לפריקה וטעינה)?

על מה לשים דגש כאשר בודקים רכב כזה?

תודה

:-P

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

מהנסיון שלי , הברלינגו הרבה יותר נח לנסיעה , הוא יותר משפחתי ופחות מסחרי מהקנגו , האם אני צודק? מנסיון שלי עם שני הרכבים קנגו DCI הרבה יותר נוחה ובידוד הרעשים הרבה יותר מוצלח.

מהנסיון שלי לובינסקי עדיפים על קרסו בשירות . יכול להיות, אבל לא היו לי תלונות על השירות של מוסך מורשה קרסו (מסויים).

איך הרכבים האלו מבחינת אמינות ומחירי חלפים? האמינות די דומה, אולי לפרטנט\ברלינגו קצת יותר טובה, אבל זה גם עניין של מזל.

איזה מהם יגיע עם ארבע דלתות לתא הנוסעים (מלבד זאת האחורית המיועדת לפריקה וטעינה)? יש כמות קטנה של רכבים אלה עם שתי דלתות צד, תחפש אולי פרטנר מודל 2007 (היה להם מבצע בשנתון הזה- דלת נוספת ללא תוספת תשלום). הסיכוי למצוא אחת כזאת די קלוש.

על מה לשים דגש כאשר בודקים רכב כזה? הסטוריית טיפולים ותיקונים במוסך מורשה, תאונות, באיזה סוג של עבודות היה בשימוש, לא לוותר על הבדיקה.

תודה

:-P

הסיכוי למצוא רכב מהסוג הזה מפרטי (כמו שהיה לי כאן ) הוא אפסי.

שים לב , אם תבדוק את קנגו,תוודא שביצעו החלפת טיימינג ב 100 אלף ק"מ (סיפור של 2500 ש"ח).

אני מציע לך ליצור קשר עם לובינסקי טרייד (טרייד אין של יבואן פיג'ו וסיטרואן) ולבדוק את מה שיש להם במלאי. אל תמהר, תתקשר עד שיהיה משהו עם קילומטראז' נורמאלי. מדובר ברכבים שהיו בליסינג של היבואן, אבל טופלו במוסכי החברה, עם תיעוד של הטיפולים\תיקונים. אחרי הבדיקה הם מתקנים את כל מה שצריך ונותנים אחריות של חצי שנה על מנוע\גיר\הגה\מזגן.

כמו כן, יש להם אפשרות של תשלומים.

כיוון אחר - קרסו טרייד אין - אותו הדבר כמו לובינסקי טרייד.

בהתלבטות שלך לגבי הבחירה הדבר המכריע זה נתוני הרכב הספציפי ומצבו בפועל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור מי שנהג בכלי הרכב הללו לא מעט, הברלינגו/פרטנר עדיף מהקנגו בעשרות מונים.

כתבתי לא פעם על חוויותיי מהקנגו, אתה מוזמן לבצע חיפוש. בנוסף למילה קנגו, חפש גם את צמד המילים "זבל עופות" כדי למצוא תוצאות רלבנטיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי, זה שווה בדיקה.

כפי שאמרתי - דגם 1500 סמ"ק DCI עם 80 כ"ס מאוד חיסכוני, בידוד רעשים מצויין.

במודעה הזאת רשום 100 אלף ק"מ - תבדוק בתיעוד הטיפולים החלפת טיימינג, תוודא שהמזגן תקין (במיקרה של מחסור בגז החשש למעבה מזגן דולף), שלא היו בעיות עם המנוע\טורבו\משאבת ההזרקה.

אל תתבייש - המחיר לרכבים האלה מאוד גמיש, במיוחד בבעלות חברה.

אני הסתדרתי עם דלת צד אחת והייתי שמח שהילדים לא יכולים לצאת מהרכב לכיוון הכביש, אבל אם אתם מעדיפים שתי דלתות צד- מצאתם רכב כזה.

אלעד,

אני לא מצאתי בחיפוש "זבל עופות", אולי התכוונת לקנגו הישנה, עם מנוע 1900 סמ"ק חלש ורועש כמו טרקטור.

אחרי 3 שנים עם קנגו DCI עם 80 כ"ס אני כבר כמה חודשים נוהג על ברלינגו HDI מודל 2010, וקנגו היתה הרבה יותר נוחה לי, שמעתי את הרעש של המנוע הרבה יותר חלש, הישיבה היתה יותר גבוהה, הבלמים, אין מה להשוות לקנגו הרבה יותר טובים.

אפילו המראות ברנו היו יותר מוצלחות - לברלינגו יש איזורים מתים משני הצדדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת הרכב עצמו - קנגו מוצלחת יותר.

מבחינת אמינות - כנראה ברלינגו יותר אמינה, אבל זה לא משהוא שאפשר לקבוע בוודאות

מבחינת השירות - אין הבדל.

השוואה זריזה :

קנגו קטנה יותר חיצונית, אבל מרווחת יותר מבפנים ותא המטען שלה גדול יותר.

בקנגו דלת צד נוחה ורחבה יותר.

בקנגו ברקסים טובים פי 10.

בקנגו כסא נהג בעל תמיכה צדדית טובה יותר פי 10

בקנגו אפשר להשכיב את המשענות של הכיסאות הקידמיים, בברלינגו לא.

בקנגו אפשר לשלוף את המושב האחורי לגמרי החוצה, בברלינגו לא.

בקנגו בדגם הבססי יש מדף עליון מעל הנהג, בברלינגו רק בדגם המפואר.

בקנגו חלונות צד נפתחים כמו שצריך, בברלינגו לא.

בקנגו דלת תא מטען מפוצלת 30/70 = יותר שדה ראיה דרך מראה פנימית, בברלינגו 50/50=עמוד בין הדלתות מפריע לשדה הראיה.

בקנגו ידית הילוכים ממוקמת טוב יותר

בקנגו 2 המראות חשמליות, בברלינגו אחת.

בקנגו כפתורים של חלונות החשמל במקום נורמאלי יותר

בקנגו יש ציפוי פלסטי קשיח ועמיד לרצפת תא המטען, בברלינגו יש שטיח מעפן

בקנגו יש מגב אחורי בכל הדגמים, בברלינגו רק בדגם המפואר

קנגו מיוצר בצרפת, ברלינגו במודלים האחרונים - בתורכיה.

לברלינג מתלים רכים יותר.

לברלינגו יש דיפון פלסטיק מלא באיזור הנוסעים, בקנגו יש יותר פח חשוף.

בברלינו כיסים בדלתות גדולים יותר, יש שני תאי אחסון ברצפה, ומגירה מתכת לכסא הנוסע

בברלינגו הגה מתכוון לגובה, בקנגו לא

בברלינגו כושר ההעמסה גדול יותר ב 100 קילו בערך.

בברלינגו טנק דלק 60 ליטר, בקנגו 50, משמעותי מאוד ונותן עוד כ 150 קילומטר נוספים בין התדלוקים.

ברלינוגו מהדור הישן עדיין נמכר בארץ כחדש, קנגו כבר לא.

בהצלחה.

פורסם

בוקי , שיחקת אותה .. תודה רבה על המידע !!:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
אלעד,

אני לא מצאתי בחיפוש "זבל עופות", אולי התכוונת לקנגו הישנה, עם מנוע 1900 סמ"ק חלש ורועש כמו טרקטור.

אכן, זה הדגם. מרעיש כמו טרקטור ושותה דלק כמו מטוס קרב עם מבערים פתוחים, ואני מדבר על רכב שהיה אומנם צבאי, אבל ננהג ע"י שני נהגים קבועים (הבוס שלי ואני) בעדינות וטופל היטב.

עם המנוע עוד היה אפשר להסתדר, הבעיה היותר מהותית, לפחות מבחינתי, היתה הנדסת האנוש המזעזעת. סידור ההגה והדוושות שם פשוט דפוק מהיסוד, בכל נסיעה ארוכה הייתי יוצא ממנו שבור לגמרי.

מה שכן, יש לו אחלה מזגן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הטרקטור הזה לא רועש יותר משאר מנועי הדיזל מהדור הישן, כלומר לפני עידן ה COMMON RAIL ושאר טכנולוגיות מתקדמות. הרכב רועש במהירות גבוהה (הרעש מתחיל להציק רק מעל 110 קמ"ש) בגלל יחס העברה קצר בהילוך חמישי ובגלל מבנה קופסתי, שיוצר תהודה.

המנוע חסכוני יותר מהמנוע המקביל של פיז'ו.

קנגו אטמוספרית גם סוחבת קצת יותר טוב מברלינגו אטמוספרית, אתה מבלה פחות זמן עם דוושת הגז ברצפה, ויש תגובה טובה יותר בהילוכים 4 ו 5.

לגבי סידור ההגה והדוושות - זה עיניין של הרגל, של מבנה הגוף ושל העדפה אישית.

היו ימים, שהייתי מכסה עם קנגו 400 קילומטר ביום, ללא כאבי גב וללא כל תחושה של אי נוחות.

פורסם

האם פיאט דובלו או פורד קונקט נחשבות באותה קטגוריה אפילו שהן טיפה גדולות יותר ?

פורסם

אותה קטגוריה כמובן, לשתי אלו יש מתלה אחורי בילתי נפרד עם קפיץי עלים, והן פחות נוחות לנסיעה מהבחינה הזו.

מנועי טורבו חזקים, ואין בכלל גירסאות אטמוספריות בשנים המדוברות. אגב, גם הן מורכבות בתורכיה.

הרכבים האלו הוצגו כמה שנים אחרי הרכבים הצרפתיים, ולכן הם גדולים יותר, כחלק מהמגמה הרווחת בענף הרחב - הגדלת מכוניות באותה קטגוריה עם כל החלפת דגם.

הדור האחרון של כולם גדל עוד קצת .

פורסם
האם פיאט דובלו או פורד קונקט נחשבות באותה קטגוריה אפילו שהן טיפה גדולות יותר ?

הדובלו והקונקט יותר גדולות, חזקות וזולות לאחזקה אבל פחות נוחות.

לדעתי למשפחה הברלינגו/פרטנר עם מנוע HDI.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...