Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשמחתי במזל עוד 8 חודשים אני דוד

לצערי לאבא לעתיד שזה אחי גנבו הרכב,כרגע אני מחפש בישבלו, אבל הוא קצת קצר במזומנים.

השאלה שלי האם רכב קטן(גודל לדוגמא פיז'ו 205) יהיה נוח מבחינת מקום לכל הדברים הנלווים עם ילד?

אנא מכל ההורים הצעירים לעזור לי בבקשה

תודה מראש

פורסם

תגדיר תקציב ודרישות לרכב. בלי זה קשה מאוד להציע לך משהו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי האישית ה 205 תהיה מאוד קטנה עבור עגלה נילוות ועבור הנוחות של האם לתפקד ברכב כזה.

אם בחרתם בדגם צרפתי היתי ממליצה כבר על ה 306 שהיא מרווחת יותר בהשוואה ל 205, ויש בה מקום בתא מטען עבור

עגלת תינוק (נבדק ברכב הפרטי שלי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם רנו מגאן מהשנים הראשונות 96-97 תהיה מתאימה לדרישות של רכב משפחתי בתקציב נמוך.

רק גיר ידני! (גם 306).

למגאן שני מנועים 1400 סמ"ק ו1600 סמ"ק. שניהם מוצלחים, 1400 יותר חיסכוני.

ב 205 וכדומה את העגלה יצטרכו להכניס לסלון של הרכב (אלא עם קונים עגלת תינוק שמתקפלת עד כלום , וזה יהיה על חשבון האיכות והנוחות לתינוק).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיון טרי (יש לי בן בכור בן 5 חודשים) אני אומר לך שרכב כמו פז'ו 205 יהיה קטן. ברור שאפשר להסתדר עם זה ולחיות אפילו טוב (רבאק, כשאני הייתי תינוק נסעו איתי באוטובוסים) אבל כיף גדול זה לא.

היום כשיש לי טנדרון אני לא מבין איך אפשר לחיות בלי רכב כזה או לפחות מיניוואן/סטיישן למשפחה. כמויות הציוד שנכנסות הן בלתי נתפסות וגם בונוס חשוב - אין אצלי בלקסיקון את הביטוי "לקפל עגלה", היא נכנסת ככה ויש עוד המון מקום. עד שלא תרגיש את זה על בשרך לא תבין איזה תענוג זה :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני שותף להרגשתך. היום בכל רכב פרטי (משפחתי\מנהלים\ פאר) אני מרגיש חוסר מקום.

בעל קנגו ואב לשלושה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פג'ו 306, נקודה. למשפחה עם תקציב נמוך - אין רכב מוצלח יותר, ואין סיבה להסתכל בכלל על 205. אתה יכול לקנות בגרושים רכב לא רע - גרושים אני מתכוון - 15-20K. אפילו 10K אם אתה מחפש היטב תמצא רכבים טובים. מרווח מאד, נוח מאד, אמין עד כמה שאפשר (ידני בלבד כמובן), וגם היום מהנה מאד לנהיגה. אם 10K זה גם הרבה מבחינתך, אז אין לי מושג. בפחות מזה אני לא חושב שהגיוני להחזיק רכב.

Jeepolog.com

פורסם

(אמנם הורה, אבל כבר לא כל-כך צעיר, אוטוטו נשוי + 3.)

אם מדובר רק בעגלה ותיק לתינוק לנסיעות מזדמנות של האם והתינוק, ה205 תעשה את העבודה מצוין. אם מדובר ברכב ראשי למשפחה, שגם צריך לקחת את כולם עם תיקים לסופ"ש בצימר, זה כבר גבולי.

אשתי הסתדרה בעבר מצוין עם רנו5 ודייהטסו שרייד, ולפי שבועיים קנינו לה דייהטסו סיריון. אבל, אצלנו מדובר ברכב שלישי במשפחה שמשמש אך ורק לנסיעות לעבודה של אשתי ולהסעות לחוגים אחה"צ בתוך היישוב. בסופ"ש כשכל המשפחה נוסעת ואז צריך מקום רב, אז זה עם הברלינגו של העבודה שלי לנסיעות כביש או עם ההיילקס 4X4 לטיולי שטח, כך שהסיריון לא יידרש אף פעם לעמוד במשימה של שינוע כל המשפחה.

לרכבים קטנים יש יתרון גדול בצריכת דלק, ועם מחירי הדלק המאמירים זה הופך להיות שיקול יותר ויותר חשוב.

פורסם
פג'ו 306, נקודה. למשפחה עם תקציב נמוך - אין רכב מוצלח יותר, ואין סיבה להסתכל בכלל על 205. אתה יכול לקנות בגרושים רכב לא רע - גרושים אני מתכוון - 15-20K. אפילו 10K אם אתה מחפש היטב תמצא רכבים טובים. מרווח מאד, נוח מאד, אמין עד כמה שאפשר (ידני בלבד כמובן), וגם היום מהנה מאד לנהיגה. אם 10K זה גם הרבה מבחינתך, אז אין לי מושג. בפחות מזה אני לא חושב שהגיוני להחזיק רכב.

אני הייתי מעדיף את המקבילה של ה-306, ה-ZX. יותר זולה, ובגז' קצת יותר גדול.

מציע לפזול גם לכיוון פיאט טמפרה עם הבגז' העצום שלה, חבר הפורום יוסי פרנקוס קנה אחת כזאת לא מזמן והוא מבסוט עד השמיים (יש שירשור על זה).

פורסם
סופר לאנסר ידנית - רכב זול, אמין ומרווח יחסית.

לא יודע לגבי השוק שלה כיום, אבל בשנת 2001 לאח שלי הייתה סופר לאנסר במצב פשוט בראביסימו, צבע לבן יפהיפה, ניסה למכור אותה קרוב לחצי שנה, פרסם בהמון לוחות ועיתונים, ובסוף התייאש ועשה טרייד אין לגאלאנט חדשה.

לא מאמין שכיום השוק שלה השתפר..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...