Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום אני חדש וזו ההודעה הראשונה שלי פה :D

שנית רציתי לשאול בקשר לעבירת מהירות.

לפני כשבועיים בערך נסעתי בכביש עירוני של 70 קמ"ש במהירות של 108 לאחר הפחתה. (38 קמ"ש מעל המותר, 8 קמ"ש מעל ברירת הקנס...)

אני נהג חדש כחצי שנה על הכביש.

קיבלתי שלילה כמובן ל30 יום ומשפט כשבועיים בערך אחרי המשפט.

מול הקצין הודיתי בטעות שלי והצטערתי תירצתי במקצת את המהירות המופרזת בתנאי הדרך הנוחים... ,והבנתי שאסור לעשות את זה (להודות באשמה, עדיף להגיד שלא נסעת במהירות שהשוטר כתב... אבל אמרו לי לפני שהודאה באשמה מפחיתה לפעמים מהעונש אז רציתי לנסות את מזלי.)

יש לציין שאני עוד מעט מתגייס כחצי חודש לאחר המשפט (הבנתי שאולי מתחשבים בחיילים...)

האפשרות לשכור עורך דין לא ריאלית בשבילי עדיף כבר אולי לעשות טסט ותאוריה מחדש אם זה מה שנדרש ולשלם 400-500 שקל (בהנחה שאני עובר ראשון את הטסט...)

זוהי העבירה הראשונה שלי.

אני לא מאמין על עבירה שטותית אחת אני יצטרך לעשות רישיון מחדש אה? (חיפושון קצר שעשיתי בפורום לפני ההרשמה העלתה את העונש הזה...)

יש לציין הכביש הוא 2-3 קילומטר הווא ישר כמו סרגל עם 3 נתיבים (לירושלמים הכביש בדרך לנווה יעקב) אולי יתחשבו בתנאי הדרך? (בלילה הייתי לבד על הכביש...טווח המדידה של הממל"ז 217 מטר לפי מה שכתוב...הוא תקף?)

אני יודה לכם מאוד אם תגידו פחות או יותר אם צפויי לי רישיון מחדש....נהגים חדשים תיזהרו הם ידפקו אותכם עד הסוף עם עבירה אחת ויחידה...:D

בבקשה בלי התייפיפות

זה יכול לקרות לכולם ואם הייתם רואים את הכביש הוא היה צועק לכם ללחוץ על הגז :D

אני מה זה זהיר בדרך כלל....בעעע

הפצצתי אותכם בשאלות...חח תודה לעוזרים...

פורסם

מרחק המדידה הוא חוקי במידה והשוטר לא קיבע את היד.

זה לא רק טסט+תאוריה, השיקול שלך צריך הכלול גם שלילה.

פורסם
מרחק המדידה הוא חוקי במידה והשוטר לא קיבע את היד.

זה לא רק טסט+תאוריה, השיקול שלך צריך הכלול גם שלילה.

3-6 חודשים לפי מה שהבנתי לא?

על בטוח אני חייב טסט ותאוריה?

יענו לא היה משנה אם הייתי נוסע על 190 גם אה?

עוד משהו הכביש הנ"ל הוא כביש עוקף..לא בתוך שכונת מגורים...לא קרוב לבתים...מין מיני כביש מהיר בדרך לשכונה...

לא מתחשבים בתנאי דרך אולי??? לדעתי זה מאוד משנה כי בחיים לא הייתי עושה את זה בכביש בתוך שכונה...

פורסם

תלוי בשופט, יש כאלו שבאמת מבינים ומתחשבים בנתוני הדרך ויש כאלו שלא אכפת להם מכלום.

מעל 3 חודשי שלילה אתה צריך טסט+תאוריה מחדש.

אם היית ניתפס על 190 אז:

1. היית מקבל כתבה כתבה בעיתון ארצי (שרק בשביל זה שווה להיתפס :lol:)

2. היית יכול לשכוח מהרישיון להרבה מאוד זמן.

פורסם

אז מה אתה אומר להכין תמונות של הכביש עצמו?? מה גם שזה היה ב9 בערב והכביש היה ריק לגמרי...

אתה אומר יש סיכוי שאקבל חודשיים וקנס או משהו בסגנון?

פורסם
לא יודע, אני לא אליהו הנביא :wink:

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה במשפט.

התכוונתי...מניסיון...אתה מכיר נהג חדש שלא יחייבו אותו לעשות טסט ותאוריה על עבירה כזו? (או לפחות לא טסט...)

יכול להיות שאני יקבל קנס במקום?

אוף...קשה להיפרד מהרישיון לאחר עבירה אחת...זה מעצבן...כאילו כולם עושים טעויות וזה לא בקנה מידה של אסון...8 קמ"ש פחות הייתי בברירת קנס...מרתיח...אבל על טעויות משלמים במיוחד אם אתה נהג חדש...

תודה על העזרה...

פורסם

השוטרים נימצאים בכביש הזה למטרת אכיפת מהירות כי זה כביש נח להמראות.

אז למה שיתחשבו במפשט בתנאי הדרך, הרי זה מעבר לרעיון שבו השוטרים אכפו לפני כן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מכיר את הכביש

סטנדרט בניה של כביש בין עירוני - בערך 2 קילומטר - ללא רמזורים - ללא מדרכות (אין מעבר להולכי רגל), ללא בתים או מגרשים או בתי ספר או משהו בסגנון

עם גדר הפרדה בעובי של כמה מטרים שכוללת גם צמחיה.

3 נתיבים לכל כוון, ישר לגמרי כמו סרגל עד סופו.

אם אתה נוסע 70 - אתה זוחל שם.

הכביש הזה הוא מתנה לשוטרים. הם עומדים שם מידי בוקר כמעט.

צריך לראות את זה בשביל להאמין

בקיץ הם מביאים שמשיה וכיסאות פלסטיק ואפשר לחשוב שהם בפיקניק.

לפחות פעם אחת ראיתי שם מארב כפול

מדובר בכביש הזה

untitled.JPG

פורסם
מכיר את הכביש

סטנדרט בניה של כביש בין עירוני - בערך 3 קילומטר - ללא רמזורים - ללא מדרכות (אין מעבר להולכי רגל), ללא בתים או מגרשים או בתי ספר או משהו בסגנון

עם גדר הפרדה בעובי של כמה מטרים שכוללת גם צמחיה.

3 נתיבים לכל כוון, ישר לגמרי כמו סרגל עד סופו.

אם אתה נוסע 70 - אתה זוחל שם.

הכביש הזה הוא מתנה לשוטרים. הם עומדים שם מידי בוקר כמעט.

צריך לראות את זה בשביל להאמין

בקיץ הם מביאים שמשיה וכיסאות פלסטיק ואפשר לחשוב שהם בפיקניק.

לפחות פעם אחת ראיתי שם מארב כפול

אכן זהו הכביש.

איך אני מתבאס מזה רצח...אם שלילה וטסט ותאוריה לפחות הייתי מרביץ איזה 120 חחח מה זה כבר משנה אם לקחו את הרישיון...

עכשיו אני יצטרך לעשות טסט ותאוריה בידיעה ש8 קמ"ש פחות הייתי יוצא בברירת משפט...בעעע

מקווה שהשופט יהיה רחמן...

פורסם

מקרה קלאסי. מכיר את הכביש.

ב-70 קמ"ש יש סיכוי לא קטן שיתנגשו בך מאחור...

חוסר מזל, אין מה לעשות. כמו שכתבו מעליי,

זה פשוט תלוי במידת הרחמנות של השופט -

אתה עלול לצאת מזה בזול או ליפול חזק-חזק על הישבן.

השיטה היחידה להבטיח באופן מלא שיישאר בידך רישיון

היא לשכור עורך דין. האופציה האחרת היא הימור, ולפעמים הוא מצליח. לשיקולך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קח בחשבון ששלילה גם משפיעה על ביטוח הרכב שלך במידה ואתה מתכוון להחזיק רכב במהלך השירות הצבאי.

עצה שלי תגרד את ה 2K תרים טלפון לאסף שמיר ותחזיק אצבעות.

פורסם

פעם אחת נסעתי שם בלילה, לפני היציאה לפסגת זאב האטתי ובעודי נכנס לשדרה הניצבת ראיתי עדשה של מכשיר מדידה מישירה אלי מבט מידיו של שוטר בניידת (הפנסים שלה היו כבויים).

למזלי כנראה האטתי מספיק כי הוא לא הגיב.

בקיצור משתתף בצערך...

פורסם

אוף...קשה להיפרד מהרישיון לאחר עבירה אחת...זה מעצבן...כאילו כולם עושים טעויות וזה לא בקנה מידה של אסון...8 קמ"ש פחות הייתי בברירת קנס...מרתיח...אבל על טעויות משלמים במיוחד אם אתה נהג חדש...

תודה על העזרה...

באמת קשה.... כולי צער ורחמים עליך.

צודק זה לא אסון זה רק 38 קמש מעל המותר אבל בדיוק כמו שידעת לעבור את המהירות המותרת תדע גם לשאת בתוצאות!

אישית אני מאחל לך קנס כבד וכמה חודשים או אפילו שנים של שלילה, סורי אין הנחות

אני אצטט את עצמי שוב, מהירות לא הורגת אבל אנשים מטומטמים/ קלי דעת כן הורגים- לצערינו ולפי סגנון הכתיבה/ מחשבה שלך אתה כנראה עונה על הדרישות.

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...