Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Next עם ניקולס קייג'

Felon עם סטיבן דורף

Hitman עם טימוטי אוליפנט

Vantage Point עם דניס קווייד

Charlie Bartlett עם רוברט דאוני ג'וניור

אלה הכי טובים שראיתי לאחרונה... צום קל!

פורסם

היית חייב לכתוב שזה בשביל יום כיפור?

תכבד טיפה, ממש קצת את האנשים שכן צמים פה. שכן יש להם ערכים לדת.

שאכפת להם ממנהגי ישראל.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

שאכפת להם ממנהגי ישראל.

מה הקשר לכבד את אותם אנשים? זה לא שהוא הולך לצפות איתם את הסרטים.

פורסם

שאכפת להם ממנהגי ישראל.

אם הוא רואה בתוך ביתו ולא בקולי קולות מה אכפת לך?

אם אתה אדם מאמין ובאמת מבין את משמעות יום הכיפורים אז כבד את הזולת ואת אמונותיו כל עוד הם לא באות על חשבונך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מומלץ לקחת את הDVD של הסידרה באטלסטאר גלקטיקה, ישאב אותך פנימה ובלי שתשים לב יעבור הצום.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

מצתרף להמלצה של NTL83. אחל'ה סדרה להעביר את הזמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שאכפת להם ממנהגי ישראל.

לכבד ? את מי ? על מה אתה מדבר?

תגיד תודה שאני לא יוצא החוצה עם הסנדוויץ בייקון + גבינה צהובה בליל יום כיפור.

מה הקשר בין האנשים שצמים ושיש להם ערכים לדת ובלה בלה כזה, למה ביקשתי לערוך סעודה המונית בכיכר המדינה ?

מה אכפת לאותם אנשים מה אני עושה? יש עוד 50 מיליון אנשים בעולם שלא אכפת להם מיום כיפור, אז דווקא אני ?

--

תודה לכולכם, לגבי סדרות אין מצב , אין סדרה ששווה משהו שאני לא רואה \ ראיתי את כל העונות , אני פריק של סדרות :) (אכן דקסטר אחת החזקות, ראיתי עונה 1 +2 ברצף :D)

לגבי הסרטים ראיתי את רובם, יש אולי משהו חדש יותר? או איזה סרט MUST (אני למשל אעשה כנראה מרתון הסנדק ..)

פורסם

הייתי מוכן לשלם בשביל שטיפת מוח טובה כזו שתמחק את כל פריזן ברייק כדי שאוכל לראות את כל העונות שוב :D בעיקר את עונה אחת שהייתה הכי טובה, אחריה עונה 3 כמובן

באטלסטאר גלקטיקס היה נראה לי קצת משעמם (אני לא חובב גדול של מדע בדיוני) אז לא טרחתי לבדוק אפילו, האם זה באמת שווה גם למי שלא אוהב את הז'אנר ? (לדוגמא מעולם לא ראיתי מלחמת הכוכבים ..)

• תוכן חדש...