Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על איביזה 20VT שנת 01, הגלגל האחורי יושב יותר מידי פנים בתוך הכנפיים, איך הרכבת ספייסירם בציר האחורי בלבד של 15מ"מ-20מ"מ תשפיע על ההתנהגות של הרכב?

תודה.

פורסם

ואללה, שאלה דווקה מצויינת!

אנשים, אם גם אני אתקין ספייסרים האיביזה FR 2007 שלי, איך תשתנה התנהגות?

תודה לכל העונים

פורסם

:-D

נשפכה לי הבירה...

מישהו יכול להביא הסבר (בלי קשר עכשיו להיגוי יתר\תת היגוי) לאחיזה המוגברת ברוחב מוגדל?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
:-D

נשפכה לי הבירה...

מישהו יכול להביא הסבר (בלי קשר עכשיו להיגוי יתר\תת היגוי) לאחיזה המוגברת ברוחב מוגדל?

אם אתה מתעקש לדעת - ספייסרים מרחיקים את הגלגל ממרכז הרכב, דבר שגורם שתי תופעות:

1. הגדלת המרחק בין הצמיגים - זה לא משפיע על האחיזה אבל מפחית סיכויי התהפכות.

2. הגדלת המומנט שמפעיל הגלגל על הבולם. כתוצאה מהגדלת המומנט (עקב הרחקת הגלגל הצידה) אתה משנה גם את הקאמברים של הרכב ואת ההתנהגות שלו, זה יכול להגדיל אחיזה אבל לגרום ליותר התנדנדות, תחושות פחות טובות ויציאה להחלקה פחות לינארית.

לי יש גאנטים לגימקנות שבולטים יותר מהרכב והם בהחלט נותנים תוספת בגימקנות - למרות שבסיבובים מהירים על גבול האחיזה הם נותנים הרגשה פחות טובה ופחות ביטחון...

פורסם

גם אני מאוד בעניין של להתקין ספייסרים של 20 מ"מ בגלגלים האחוריים בלבד.

אין סיכוי שזה יגדיל את העומס על הנאבות בגלגלים האחוריים?

פורסם

בגדול ההשפעה אמורה להיות יותר תת היגוי עקב הגברת האחיזה בציר האחורי.

בלי קשר,אני כל כך מבין בעלי רכבים שהגלגלים האחוריים "שקועים" מדי בתוך הרכב,אני אוהב שהג'אנט באותו קו של הפח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פיליפ,

לדעתי התקנת הספייסרים מאחור תגרום להיות אומנם יותר בתת היגוי, אבל אם בכיוון פרונט תכוון קאמבר שלילי ( 1-, לא יותר ) הרכב יפנה יותר טוב.

דעתכם ?

בברכה אסף.

פורסם
שמעתי על 3-8 מ"מ, איך הגעתם ל 20 מ"מ ?
מה זה 3-8 מ"מ, 3 מ"מ זה עובי של מפתח אם לא פחות, לא יראו ולא ירגישו כמעט הבדל.

היכן שאני ראיתי היו ספייסרים בגודל של 10, 15 ו-20 מ"מ.

פורסם
שמעתי על 3-8 מ"מ, איך הגעתם ל 20 מ"מ ?

איך עובי של 3 מ"מ? זה לא מורגש. אולי התכוונת ס"מ...? :shock:

ואנחנו לא הלכנו רחוק, יש ספייסרים של גם יותר מ-20 מ"מ.

• תוכן חדש...