Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ספורטיבי ידני, ABS חובה, עם גימור ואיכות בניה טובים. עדיף לא משנתון ישן מדי.

רכב שאפשר להנות ממנו כמות שהוא בלי לשפר אותו או להתעסק בטיפולים ותחזוקה.

למעט ישור הקו, הדבר היחיד שאני מתכוון להתקין בו זה רפידות בלימה ספורטיביות, קסנון, ומערכת שמע.

התקציב: 60 אלף ש"ח, פלוס מינוס 10 אלף ש"ח (לקחתי בחשבון עוד 5 אלף בצד ליישור קו).

אם זה משנה במשהו - יש לי רשיון 6 שנים, ויש שנתיים וחצי ניסיון עם ספורטיבית קטנה. אני לא נהג מדהים, אבל יש לי שיקול דעת ואני לא נוהג על הקצה (לטובה, ולרעה).

חשוב:

• איכות בניה גבוהה והרכבה איכותית, ולפיכך גם אקוסטיקה טובה לאודיו. שהאוטו ירגיש איכותי ולא זול מבפנים, שיהיו מושבים טובים.
  • ביצועים יפים במקור (לא מעוניין לשפר את הרכב) – 0 ל-100 ב-8 שניות או פחות.
  • התנהגות נאותה. לא צריך שילדה מטורפת כמו 106 ראלי... אבל חשוב שהאוטו ירגיש ספורטיבי ויהיה מתקשר וכיפי לנהיגה.
  • לא יקר מדי לאחזקה, שזה קשור גם לאמינות ולצריכת דלק - שיהיה אפשר להחזיק אותו ב-2500-3000 ש"ח לחודש כולל דלק, טיפולים, ביטוח וכו' (בצריכה של 1:9 אני מוציא 500 ₪ על דלק בחודש).

פחות חשוב:

• מראה חיצוני- היא לא חייבת להיות מלכת היופי, למשוך תשומת לב או פוזה (אם כי זה נחמד). אבל לפחות שלא תהיה מכוערת! אני לא מתכוון להשקיע בשיפורים קוסמטים.
  • איבזור - הדרישות שלי הן די סטנדרטיות: מזגן טוב, זוג כריות אוויר, חלונות חשמל, נעילה מרכזית וכו'.
  • תצורה – לא קריטי. עדיף רכב קטן עם 3 דלתות ומושב אחורי, אבל גם דו מושבי או 4/5 דלתות מקובלים עלי.
  • סוג ההנעה – לא משנה. כפולה, אחורית, או קדמית.
  • בטיחות פאסיבית - אני בספק אם אני אמצא רכב עם 6 כריות אוויר...
  • מרווח – אני לא בנאדם גדול במיוחד (1.78, לא רחב), וכמו כן לרוב אני נוסע לבד או עם בנאדם אחד נוסף, לא יותר.
  • פרקטיות – עוד לא הגעתי לגיל 30, תנו להנות מהחיים 8)

ברור לי שיהיה צורך להתפשר על משהו בתקציב הזה, אבל ניסיתי לתת כיוון לגבי מה חשוב לי ומה לא.

לעזרתכם אודה!

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

also ibiza 1.8t

golf gti

audi a3 1.8t

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אמנם יהיה קשה למצא - אבל 306GTI - נקרא לך צ'יפופו - אבל עדיין אחד הרכבים הטובים בתקציב (ועוד כסף לשטויות שלך :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יבין - יותר מהר ממה שאתה חושב :roll:

עוד הצעות?

האם מיאטה NA עונה על הצרכים הנ"ל (בעיקר מבחינת איכות בניה)?

מישהו יכול לתת חוו"ד על ההתנהגות של איביזה\גולף GTI?

הממ, חשבתי על אימפרזה GT אבל ירדתי בגלל עניין הדלק (וקצת בגלל הגודל).

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
יבין - יותר מהר ממה שאתה חושב :roll:

לא פקפקתי לרגע.

האיביזה והגולף:

אף אחת מהן לא תתקוף פניות כמו הראלי, או שאר האופציות שהצעת, אבל די מהירות ומרגישות מוצקות.

איכות בנייה די טובה, למעט תקלות מעצבנות (הידועה בהן היא חלונות הגולף).

נוחות מזעזעת באיביזה, אבל פוטנציאל שיפורים טוב (איביזה עם ציפ נותנת פייט לא רע לאימפרזה).

נראה לי שבמעבר מהראלי לאחת מהשתיים, אתה תתאכזב.

לגבי הGT - מהנתונים שנתת נשמע כי אתה יכול לצפות לעלייה של כמה מאות שקלים בחשבון, לא משהו רצחני (במקרה הגרוע תעשה 1:5, אבל תהנה כל הדרך).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

האם מיאטה NA עונה על הצרכים הנ"ל (בעיקר מבחינת איכות בניה)?

איכות בניה טובה מאוד.

תא נוסעים במצב הרגיל שלו נראה די פשוט.

לא משהו שלא ניתן לשפר ע"י ניקוי יסודי + נגיעות ניקל (לא דבר זול במיוחד).

תקציב שלך נמוך מדיי עבור NA 98 במצב טוב.

ישנות יותר - כן. אבל רצית שנתון חדיש............

אקוסטיקה לסאונד - זה רכב פתוח עם כל מה שמשתמע מזה.

ביטוח זול - לא בטוח.

התנהגות והרבה כיף - כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
תמיד בשרשורים האלו שוכחים את המיני קופר ?

הוא בחיים לא ימצא מיני קופר בתקציב שלו.

במודעות שאני ראיתי, דורשים בהרבה מעל המחירון (הכי נמוך שמצאתי למודל 02 - 80K ש"ח)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...