Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

(הרכב לא שלי ואני מפרסם עבור חבר)

למכירה בתור פרויקט שיפוץ ושיקום.

פיאט 127 (דור ראשון) צבע אדום.

הרכב זקוק לשיקום ארוך וגדול. יש צורך בהשקעה כספית גדולה לשיקומו .

חסרים 2 חלונות צד קדמים (משולשים) הקטנים.

לרכב יש מכה מאחורה והוא גם זקוק לדשבורד חדש .

הרכב נמצא בחולון.

הרכב ללא טסט תקופה ארוכה מאד וככל הנראה מניע.

מחיר נדרש : 4000 ש"ח.

מי שמעונין יכול לפנות בהודעה פרטית לקבלת טלפון של בעל הרכב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 4.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למכירה:

פורד אסקורט קבריולט שנת 86, מנוע 1300, גיר 5 הילוכים.

המכונית בעלת טסט (עוד חודשיים)
ובשימוש יומיומי
.

צבע לבן, גג שחור. יד 14. בבעלותי כבר 6 שנים.

מחיר 4500 שח !!!

בשימוש יומיומי, כ-1200 קמ בחודש אבל חשוב לדעת שלא מושלמת ובהחלט יש מקום לחדש את הגג והפגוש הקדמי, קצת חלודה בחיבור הגג לגוף, ריפודי דלתות.

מבחינה חיצונית, הרכב באותו מצב מאז שנרכש על ידי לפני 6 שנים. מבחינה מכנית עבר השתלת גיר 5 הילוכים לפני 5 שנים. אוברול למנוע לפני 3.5 שנים.

לפרטים 052-8356482 או בהודעות פרטיות
.

פורסם

לדעתי לדגם הזה אין עתיד .

מכיוון שמדובר באחיו החורג והכושל של ה 127.

הרכב המדובר כאן במודעה הוא פיאט 147 ברזילאי (שנמכר בישראל כ 127) . רכב שנכשל לעומת אחיו האיטלקי ומעולם לא נחשב למציאה גדולה. אני לדעתי האישית לא צופה לדגם הנ"ל (147\127 ברזילאי) כל ערך או עתיד אמיתי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לדעתי לדגם הזה אין עתיד .

מכיוון שמדובר באחיו החורג והכושל של ה 127.

הרכב המדובר כאן במודעה הוא פיאט 147 ברזילאי (שנמכר בישראל כ 127) . רכב שנכשל לעומת אחיו האיטלקי ומעולם לא נחשב למציאה גדולה. אני לדעתי האישית לא צופה לדגם הנ"ל (147\127 ברזילאי) כל ערך או עתיד אמיתי.

למה לא? הרכב מגיע ל 86,000 קמ"ש.:shock:

פורסם
מוגש כשרות לציבור, טלבוט סמבה למכירה

אין קשר לרכב ואו למוכר

וואו!:shock::shock::shock: שנים שלא ראיתי כזה!!!!!! זה באמת יהיה חבל אם יילך לגריטה- אני לא בטוח שיש עוד אחד כזה אפילו בארץ, ועוד במצב כזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למסירה!-טרנספורטר 1981

אם לא - הולך לברזל בסופ"ש הקרוב

מדובר בגוף שלם-טרנספורטר נוסעים חצי סגור (כמו בתמונה המצורפת רק עם חלון אחד אחורי סגור,משמע יש חלון צד אחד) מצב סביר - ללא מנוע וגיר, הרכב הינו שלי עם רשיונות.

כל הגלגלים, גנטים, ציריות, במקום. נסע עד לפני שנתיים.

הרכב נמצא באחד מיישובי הגליל המערבי. יש כבר גרריסט שמתכוון לקחת לברזל בסופ"ש הקרוב,

אשמח למסור למי שיירצה הרכב כגרוטאה לחצר גן בקיבוץ...חלקים לרכב דומה וכו...(מוכן להפסיד 250 ש"ח) ומסור אותו לכל שימוש מעניין שיציע כל אחד ממכם.

בברכה,

ניר גרצמן, פניות בה.פ. בבקשה

למישהו יש מושג מה קורה עם הבן אדם? איך אפשר ליצור אימו קשר? מה קרה עם האוטו? -אני רציתי אותו, אבל אין תשובה- מקווה שלא הלך בסוף לברזל!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למישהו יש מושג מה קורה עם הבן אדם? איך אפשר ליצור אימו קשר? מה קרה עם האוטו? -אני רציתי אותו, אבל אין תשובה- מקווה שלא הלך בסוף לברזל!:cry:

היי, מצטער ..הייתי קצת עסוק בימים האחרונים..עניתי לכל המתענינים(והיו יותר משחשבתי לשמחתי :-D ) בפרטי (מתנצל אם פספתי אותך איכשהו..הייתי בטוח שגם זכית לתשובה...מתנצל אם פספסתי עוד מישהו -היו פונים רבים השבוע)

פשוט הרכב הובטח למי שהתחייב ראשון להגיע ולקחת הרכב, יצר איתי קשר וצריך להגיע השבוע לקחת אותו

(אחרי החלפת הסיכום איתו פשוט פחות התעסקתי בזה- כמו כולנו -מעט עסוק)

בכל מקרה הולך לאדם מהפורום, שותף לשיגעון...שאני משוכנע שיעשה בו שימוש ראוי (או כתורם חלקי גוף וקוסמטיקה לטרנספורטר שלו או לשיפוץ -אני מעביר לו גם את הרשיונות)- בכל מקרה אם מאיזושהי סיבה לא תצא לפועל המסירה - אעדכן שוב.

סתם לידע כללי -אני מתנייע על אחד קירור אויר (הרכב שבסימלון- היום נראה אחרת לגמרי...)שנת 78 מדן ועד אילת כבר מספר שנים- פשוט רכב מדהים, ממליץ לכל מי שטרם ניסה להשיג אחד - גם אם מהדגמים של של שנות השמונים...

בברכה,

ושוב מתנצל אם שכחתי מישהו שפנה אלי בפרטי ולא חזרתי אליו...היו פניות רבות.

ניר גרצמן

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

סבבה- כל עוד לא הלך לברזל- אני כבר מפסוט! אני דווקא אוהב את הדגם הזה יותר מכל ה"קלאסיקות"- כנראה בגלל זה שזה היה האוטו הראשון שנהגתי בו עצמאית אחרי שקיבלתי את הרישיון, בגיל 17! אם הבן אדם לא יקח- אשמח לאמץ אותו, אם הוא חיצונית לא יותר מדי חלוד- האמת שזה מה שמדאיג אותי הכי הרבה! הוא ניתן להחזרה לכביש, מלבד חוסר המנוע והגיר? תודה!8)

פורסם
למכירה פורד אסקורד ברנדה שנת 79 אוטומוט!

הרכב לפני שיפוץ מניע ונוסע,רישיונות מסודרים רשומה רכב אספנות.

054-6884877 אסף.

5000 ש"ח גמיש במחיר.

הקפצה

חבר מועדון ה-5

פורסם
וואו!:shock::shock::shock: שנים שלא ראיתי כזה!!!!!! זה באמת יהיה חבל אם יילך לגריטה- אני לא בטוח שיש עוד אחד כזה אפילו בארץ, ועוד במצב כזה!

שנים שגם אני לא ראיתי וטוב שכך!

פורסם
למכירה רום כרמל שנת 78

לאחר טיפול ,

ניתן לראות את יישור הקו בחתימתי ,

הרכב זקוק לשיוף וצביעה

מחיר 13000ש"ח גמיש לרציניים.

פיאסטה שנת 83

ניתן לראות את יישור הקו בחתימתי,

הרכב עם נעילה מרכזית+שלט,אזעקה,טסט עד נובמבר.

מחיר 12000 ש"ח מחיר גמיש

אני נאלץ למכור את הרכבים בגלל חוסר מקום,

פרוייקט הפורד ברנדה שלי (ואישתי) מאלצים אותי להיפרד מרכבים אלו.

ירון מאיר

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=208876&stc=1&thumb=1&d=1280085186 attachment.php?attachmentid=208877&stc=1&thumb=1&d=1280085186 attachment.php?attachmentid=208878&stc=1&thumb=1&d=1280085186 attachment.php?attachmentid=208879&stc=1&thumb=1&d=1280085186

attachment.php?attachmentid=208880&stc=1&thumb=1&d=1280085186

המחיר ירד.

חייב למכור

ירון מאיר

פורסם

אני מעמיד כאן למכירה את רכבי - BMW 520i , להלן פרטים :-

הרכב יובא מגרמניה בשנת 2004 והכל בו עדין מקורי, כולל "גג שמש" וגלגלי מגנזיום.

הדגם הזה הינו הראשון בסדרת ה- 5, יוצר בשנת 72 ולפי מס' השילדה הוא מהמחזור הראשון של הייצור.

לרכב יש מנוע בן 2000 סמ"ק ובעל הזרקה דלק מיכנית, מפיק 130 כ"ס.

הרכב שמור למופת וקיימות כל הקבלות על הטיפולים שנעשו ברכב עד כה (לרבות , לאחרונה, החלפת 4 הצמיגים למישלין).

לרכב יש רישוי לשנה עד דצמבר 2011.

מיועד למכירה למביני עניין, אוהבי "בימר" ורציניים.

עם הרכב ימסרו מס' חלפים שמיועדים לאחזקה שוטפת.

סלולארי : 052-2576056

[email protected]

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=223427&stc=1&thumb=1&d=1292060512 attachment.php?attachmentid=223428&stc=1&thumb=1&d=1292060512

מצא משה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...