Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ - Smartphone לעניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להשתדרג לפלאפון "חכם", לאור הפלאפון הענתיקה שיש לי (תודה לאיתמר!) שזוכה לגינוי סביב כל שולחן קפה/פאב.

אני מודה שאני הדיוט מוחלט בעניינים האלה.

אני רוצה אנדרואיד, אבל מהסוג הטוב.

אני רוצה שהמחיר שלו כחדש יהיה עד 1200 ש"ח.

אני רוצה שלא אדרש לחבילה מיוחדת כדי להפעיל אותו (כמו BB באורנג' נגיד).

ראיתי את 2 המכשירים האלה של HTC:

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-cellphone&modelsid=793282,754006

אני לא צריך מצלמה (חייב לחסום אותה בגלל העבודה).

אני לא הולך לשחק משחקים.

אני רוצה WIFI. WAZE. ואיכות שיחה וסוללה טובים.

היש לכם עצות בנוגע למכשירים הנ"ל או כל מכשיר אחר העונה לדרישות?

תודה,

שבוע טוב,

ניר.

משכנתא זה קל

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי LEGEND קרוב לשנה.

מכשיר מוצלח מאוד, נוח, מסך מעולה.

מותקנת אצלי תכנת ניווט IGO שמותאמת למכשיר - פועלת מצויין. WAZE לא ניסיתי, אבל אנטנה GPS טובה.

מסך מגע מוצלח, סוללה סבירה + (נקודת חולשה של כל הסמארטפונים), אבל יותר טובה משל מוטורולה DEFY או סמסונג GALAXY.

לא הייתי קורא למכשיר הזה "לעניים".

נכון שזה לא אייפון או SG2, אבל עושה את העבודה בצורה טובה.

אגב, גם המצלמה 5 מגה פיקסלים לא רעה (אבל גם לא משהו מיוחד).

המכשיר השני די דומה בנתונים .

היתרון של LEGEND - איכות המסך

היתרון של WILDFIRE - זכרון פנימי וגודל כולל של המכשיר.

אם אתה מעדיף מכשיר כמה שיותר קטן - תיקח WILDFIRE.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה- X8 של סוני אריקסון יכול להתאים לך. עד לא מזמן הם לא היו כ"כ רלוונטיים אבל לאחרונה הבנתי שיש להם קו חדש של סמארטפונים טובים. אגב 2 המכשירים האחרונים שלי הם של SE, הנוכחי הוא K800i בן 4 שנים שאני לא מרגיש צורך להחליף.

פורסם

fitch, אולי תנסה משהו אחר חוץ מ HTC?

אני קניתי את ה motorola defy לפני חודש בחנות בת"א ליד העבודה שלי. ניתן למצוא אותו ב1200 שקל או קרוב לכך. אני מאוד מרוצה ממנו, ומהסיבה הפשוטה-הטלפון קשוח, והוא תוכנן לכך שיעמוד בשריטות של המסך, נפילות, הרטבות, נפילה לאסלה ועוד שאר מרעין בישין.

יש לו מצלמה של 5 מגה פיקסל ומסך בגודל 3.7 אינץ', לי זה מספיק 8) .

לגבי חיי הסוללה שלו-אחרי 3 פעמים שרוקנתי וטענתי את הסוללה באופן מלא, הטלפון מספיק לי לכמעט 4 ימים של המתנה, כולל SMS-ים באמצעות whatsapp ושיחות מפעם לפעם. הGPS כבוי כמעט כל הזמן, וגם ה bluetooth, לכן הסוללה שלו מחזיקה הרבה.

איכות השיחה שלו טובה מאוד לטעמי, וכך גם הרמקול שלו. waze כבר מותקן אצלי (הצטרפתי ל CF :wink: ) והוא עובד ללא שום בעיות בפעמיים שבחנתי אותו.

פורסם

הזמנתי השבוע לבן הצעיר מכשיר שנקרא SE Live with Walkman - עלה 1250 ש"ח בהזמנה (טלפונית) מהיבואן, כולל משלוח. מדובר בדגם חדש אשר מבחינת חומרה אמור להיות דומה ל-Ray אבל קצת יותר עבה ועם רזולוציית מסך פחותה. מצד שני - ה-Ray עולה אצל היבואן הרשמי כ-1900 ש"ח וביבוא מקביל כ-1400 ש"ח. אני מקוה לקבל אותו בעוד יום-יומיים, חוו"ד בעוד שבוע.

שני בנים שלי מרוצים מאוד מה-Nexus S שקיבלו לפני כחצי שנה אבל נדמה לי שהוא מעט מעל התקציב שלך.

יש מבחר לא קטן של מכשירי אנדרואיד בעלי מסך קטן יחסית (סביב "3.2) ומעבדים חלשים (פחות מ-1 גה"צ) ובעיקר RAM לא מספק. ביקור ב-zap די יבלבל אותך מרוב מבחר. בכל זאת ככלל אצבע בחר במכשיר עם מסך גדול ככל האפשר - בודאי לא פחות מ-"3.2 וכל המרבה הרי זה משובח, ועם RAM גדול ככל האפשר, רצוי לפחות 384 מ"ב ויותר. כמוכן חשוב מאוד שלמכשיר תהיה מערכת הפעלה אנדרואיד 2.3 ורצוי עם הבטחה לשדרוג ל-4.0 בעתיד הנראה לעין.

יש לי עודכמה הערות:

1. האם אתה אכן זקוק למכשיר "חכם" או שמא מדובר בלחץ חברתי? אם אינך זקוק למכשיר כזה - חבל על הכסף. מדובר בההוצאה לא קטנה וחבל לרכוש מכשיר שלא תהנה מיכולותיו, ומאידך תחשוש לאבד או לשבור אותו.

2. חבילת גלישה אינה חובה אם יש לך גישה ל-WiFi. מצד שני - היא משפרת מאוד את חויית השימוש במכשיר וניצול יכולותיו. אם אתה לקוח אורנג' בדוק את חבילות Clear והתאמתן לצרכיך, יחד עם ניתוק זיקה הם יכולות להיות טובות, במיוחד אם תוכל להשיג את גרסת student-sold המשופרת.

3. אל תהסס לנייד את הקו לחברה מתחרה אם אתה מקבל בה תנאים יותר טובים. מבחינת איכות הגלישה פלאפון היא הטובה ביותר, אורנג' אחריה והאיטית ביותר היא סלקום. מצד שני - סלקום מוכרת חבילות גלישה המוגבלות במהירות אך לא בנפח, יתכן שחבילה בסיסית שלהם תתאים לך. בשבוע האחרון חבילות הגלישה של סלקום השתנו ואני לא מעודכן בחבילות החדשות.

4. אל תקנה טלפון בחברת הסלולר אלא אם מציעים לך הצעה חריגה בטיבה. המחירים בחברות בד"כ שערורייתיים וקניה בחנות אמינה תהיה זולה בהרבה. זו גם הסיבה שרכשתי בדוכן של SE - מדובר ביבוא רשמי עם אחריות. מדובר בוכן של יבואן SE הנמצא בקניון איילון ובצע משלוחים לכל הארץ. כמובן שקיימת גם אופציה של רכישת מכשיר בחו"ל אם יש מי שיביא לך אותו.

5. כללי ניתוק הזיקה מאפשרים לך לקבל את הזיכויים התלויים ברכישת מכשיר לפי כללים המפורסמים באתרי חברות הסלולר. בפלאפון וסלקום תנאי הזיכוי נגזרים מהמכשיר שהצגת (עם קבלת רכישה על שמך ועם IMEI) ויש סף זיכוי, באורנג' הפטנט הוא שהזיכוי נגזר מחבילת זמן האויר שרכשת.

6. מערכת האנדרואיד מצויינת, אבל מחייבת לימוד. אם יש לך יכולת טכנית מינימלית תשתלט עליה די בקלות, אבל זה יכול לקחת קצת זמן. המנע מנבירה עמוקה מדי במערכת (root, החלפת גרסאות ROM וכו') אלא אם אתה מבין בדיוק מה אתה עושה, כדי שלא תשאר עם לבנה בידך.

תהנה!

תוספת, לאור מה שהוסיף הברווז: אם העבודה מחייבת אותך להמנע ממכשיר עם מצלמה ואמצעי איתור יש לך 2 אפשרויות:

1. להסתפק במכשיר הבסיסי ולהתעלם מהחברים המתוחכמים ליד השולחן. לחץ חברתי אינו סיבה להוצא כסף לרכישת מכשיר שאינו מתאים לצרכיך.

2. לעשות מנוי על אורנג' 2 (או שירות מקביל בחברה אחרת). את הסים הראשי שים בתכשיר המתוחכם ואת המשני בפשוט, כאשר מכשיר הפשוט יסע אתך לעבודה והמתוחכם ישמש אותך לבילויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פיטש, אם אתה צריך לחסום את המצלמה בגלל העבודה, סביר להניח שגם ה-WAZE לא בריא במיוחד עבורך. דובר כבר בעיתונות לגבי WAZE והצבא. קח את זה בחשבון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, אין בעיה עם WAZE.

וולאדקלאר, תודה על התגובה. אם הבנתי נכון ה-WILDFIRE הוא ראש לשועלים וה-LEGEND הוא זנב לאריות.

מתן, ה-Defy נראה נחמד וגם מפרט יותר טוב מהלג'נד, אני אבדוק אותו לעומק, תודה.

תודה לעונים עד כה.

משכנתא זה קל

פורסם

נצל"ש (סליחה מפיץ' :)

האם האנטנה ב SGS2 עד כדי כך חלשה? אם אני לא מתחבר ל WIFI מקומי,לא ב WAZE ולא ב GOOGLEMAPS,המכשיר לא מתחבר ללווינים ולא פועל בכלל :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מומלץ לבדוק גם את הסמסונג גלקסי W אם יש לך מי שיביא מחו"ל, או שאין לך בעיה להזמין באיביי. מקבל ביקורות לא רעות בכלל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני מוכר עכשיו את הwildfire של חברה שלי.

הוא לא מספיק טוב אם אתה מחפש את הגלקסי קילר, אבל בשביל הצרכים שלך הוא מצויין!

יש לו כמה יתרונות לעומת כל הטלפונים בתחום 1000 ומטה:

• הוא מרגיש ממש... סמארטפון. ולא פלסטיקי כמו הגלקסי מיני והאופטימוס נט
  • הסוללה שלו מאוד מאוד חזקה. בשימוש סביר הוא מחזיק מעמד יומיים!
  • המחיר כמובן :)

בקיצור, מומלץ! ( גם אם לא תקנה ממני ;-) )

Kawasaki Versys !!!

פורסם

מנסיון עם סוני אריקסון X8- מכשיר מצויין ופשוט כדוגמת גלאקסי מיני- אך יתרונו הוא באיכות מוסיקה ורמקולים וכמובן הסוללה- מחזיקה יומיים שימוש כולל BT ושאר ירקות.

יותר מוצלח לטעמי- SE Live with Walkman - גרסה משופרת של הX8 בדגש על המוסיקה והסוללה גם מחזיקה יפה מאוד ביחס לסמארטפונים למיניהם.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

sperial היקר,

ישנן כמה טעיות שאני רוצה לתקן מההודעה שלך.

1. אין שום סיכוי שסמארטפון זול חדש יוכל להיתעדכן בICS, אין לגרסא תמיכה לגלאקסי 1 (ובצדק) אז איך בדיוק הוא ייתמוך במכשירים נחותים מהS1?

2. אורנג' קליר לא מדהימה במקרה הטוב (בטווח הגדול של דקות הדיבור והSMS) ויקרה בצורה קטאסטרופלית בקטגוריה הנמוכה של בנק הדקות.

ezuf: יש לך בעיה במכשיר או בהגדרות, בדוק את המכשיר כי יש לו קליטה בסדר גמור.

הwildfire מצויין, החסרונות אצלו הן שבמקרה של תקלה רוב המעבדות בארץ לא מספיק מכירות את המכשיר כדי להיתמחות בו ואין שום סיכוי למצוא בארץ אבירים נילווים במחיר סביר אם בכלל.אם הייתי במקום פותח בת'רד זה המכשיר שהייתי קונה.

גם הגלקסי מיני והLG אופטימוס יכולים לעשות את העבודה, בתחום התמורה לכסף הם מצויינים.

פורסם

אני מציע לך - מאוד - לא להתעסק עם מכשירי אנדרואיד זולים. הייתי קונה נקסוס S, הוא עולה יותר אבל שווה את זה. הזולים הם נפילה. נקסוס S גם יתן לך לשדרג לאנדרואיד 4.0 וזה שיקול חשוב (מאוד).

אם אתה ממש לחוץ בתקציב, חפש סמסונג גלקסי S ממישהו ששידרג ונשאר עם מכשיר מיותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
sperial היקר,

ישנן כמה טעיות שאני רוצה לתקן מההודעה שלך.

1. אין שום סיכוי שסמארטפון זול חדש יוכל להיתעדכן בICS, אין לגרסא תמיכה לגלאקסי 1 (ובצדק) אז איך בדיוק הוא ייתמוך במכשירים נחותים מהS1?

2. אורנג' קליר לא מדהימה במקרה הטוב (בטווח הגדול של דקות הדיבור והSMS) ויקרה בצורה קטאסטרופלית בקטגוריה הנמוכה של בנק הדקות.

ezuf: יש לך בעיה במכשיר או בהגדרות, בדוק את המכשיר כי יש לו קליטה בסדר גמור.

הwildfire מצויין, החסרונות אצלו הן שבמקרה של תקלה רוב המעבדות בארץ לא מספיק מכירות את המכשיר כדי להיתמחות בו ואין שום סיכוי למצוא בארץ אבירים נילווים במחיר סביר אם בכלל.אם הייתי במקום פותח בת'רד זה המכשיר שהייתי קונה.

גם הגלקסי מיני והLG אופטימוס יכולים לעשות את העבודה, בתחום התמורה לכסף הם מצויינים.

1. לא מדובר בסמארטפון זול אלא בדרגת ביניים, והתמיכה ב-ICS נגזרת לא ממחירו של המכשיר אלא ממדיניות היצרן. ה-Live שהזמנתי הוא דגם חדש המיועד למדרגה זו ויש הבטחה של SE ל-ICS. איני יודע מדוע סמסונג לא משדרגים אותו ל-ICS, אולי פשוט טרם הכריזו על התמיכה. מכל מקום ל-Nexus S שכמעט זהה ל-SGS ובא מאותו בית כבר יש ICS כמה שבועות ופועל מצויין.

2. תוכניות Clear נראות יקרות, אבל יש להן יתרון עצום: לא צריך להגיע לסף זיכוי של 250 או אפילו 150 ש"ח כדי לקבל ניתוק זיקה. לכן הן כדאיות למי שמשתמש ב-200-300 דקות וזקוק לחבילת גלישה. תראה לי בחברות אחרות חבילה של 500 דקות, 550 הודעות ו-1 ג"ב ב-110 ש"ח (אחרי ניתוק זיקה ובלי צורך להגיע לשימוש ב-250 ש"ח בחודש לפני ניתוק זיקה). כמובן שמדובר בגרסאות החיילים\סטודנטים. בגרסה הסטנדרטית ה"מציאה" הרבה פחות טובה. אני מדבר על התוכנית שלקחתי לבני לפני חודש. בסלקום הגעתי למחיר דומה לחבילת 400/400 עם גלישה במהירות 384 קס"ש וזאת רק לאחר כמה חודשים שבסיומם המחיר היה עולה בכמה עשרות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבדוק טוב את הזיכויי עם תוכניות CLEAR בניתוק זיקה - למיטב זכרוני הוא נמוך יותר.

Fish - כמו שנאמר - החומרה לא היתה המגבלה בגלאקסי הראשון - רק רצון היצרנית.

הנקסוס S זהה לו חומרתית והICS רץ עליו מעולה , לעומת זאת לגלאקסי הם אמרו שהם לא יוציאו , ואז שינו את זה ל"אולי נוציא"

אכן אם מכשיר ישודרג לICS זה בונוס אדיר - ההבדל בשימוש היומיומי הוא עצום מבחינת החוויה לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...