Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC סיירה דאבל ג'אנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני לא יודע אם למישהו יש נסיון ברכב הנ"ל, אבל אני מנסה:

GMC סיירה דאבל קבינה, דאבל ג'אנט מאחורה. דגם עם טורבו, דיזל.

שנות ה90.

האם למישהו יש נסיון ברכב הנ"ל? עלויות אחזקה, טיפולים, שיפוצים, צריכת דלק עלות חלקים וכל שאר המידע.

גם לדגמי 4X4 וגם ל2X4, אין מבחינתי הרבה הבדל, כי לשטח הוא לא יכנס בכל מקרה עם האורך הזה.

תודה.

פורסם

לארז

הרכב מיועד לעבודות קשות ,כלומר משאות כבדים ,בעל מנוע 6.5 ליטר מוזרק על ידי משאבה הנשלטת אלקטרונית

הרכב מיועד לשווקים של מזרח התיכון והמפרץ

לרכב הנל יש הרבה בעיות חשמל במיוחד ההזרקה ,רגיש מאוד להזנחה,פילטר אויר מומלץ להחליף כל 5K ,שמן איכותי חובה

המנוע רועש מאוד בתוך הקבינה ,תותבי המשולשים במיוחד העליונים מתבלים במהירות ואתם כל מערכת ההגה תפוחים זרועות עזר כמעט כל שני טסטים

יתרונות

חזק באופן מיוחד ,מהיר (מהירות שיוט 120 קמש 2000 סלד)הגיר 4L80E של GM אחת היחידות המוצלחות שלהם אם כי יש נטיה בחלק מהדגמים לבלאי בגלגלי השיניים הפלנטרי ,נושאת המזלות נסדקת

מוכר במס באופן מלא

תצרוכת דלק 1ל5

חלק מהמוסכים הכלליים צברו מידע לגבי הרכב וניתן לתקנו

חסרונות

טורבו

מערכת ההזרקה ויחידת השליטה בה PMD

מערכת הגה על כל חלקיה מתבלה במהירות

רועש מאוד גם בתוך הקבינה

כביש רטוב האוטו מסוכן מאוד עקב המומנט הרב

יקר לתחזוקה ותיקון

אתה חייב ממש לאהוב את הרכב בשביל לחיות איתו

יגאל

פורסם

אני צריך רכב לגרירה של טון וחצי בערך, הטנדר שלי כרגע לא מורשה/מסוגל לעשות דבר כזה ובגלל מחירו הנמוך, אני שוקל את העניין.

פורסם

כדי לנהוג עליו צריך רישיון לרכב מעל 4 טון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפני מספר חודשים הייתה לי שיחה ארוכה עם גרריסט תוך כדי נסיעה בקבינה של כזו GMC.

הוא די קילל את צריכת הדלק וטען שהטיפולים הם שחיטה, אבל בהחלט ייתכן שהוא עשה זאת לצורך התבכיינות.

• תוכן חדש...