Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במצוד אחר רכב חדש, מאד חשובה לי האמינות וכוח יחסי (בתחום ההגיון ברכבים שכאילו)

סכום ההשקעה הוא עד 30000.

יש לי אופציה למשל למגאן קופה שנת 96 בבערך 21000 מולה יש עדר סיוויקים שנת 96 גם כן עם מחיר של סביב ה-29000, ויש מולם כל אלה לאנטיסים בערך במחיר הזה.

מה כרדאי ? מה לחפש מבחינת אקסמפלרים ? האם המגאן קופה מסוכנת מבחינת יד שנייה (אמינות) ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי הסיוויק עדיפה מהמכוניות שציינת בעיקר מבחינת הכוח. על המגאן לא הייתי ממליץ. רכב לא הכי אמין...

פורסם
לך על הלנטיס !

לא נמאס לך מתגובות כאלה?

איך אפשר להשוות בין לאנטיס לבין מגאן קופה?

לפותח השרשור, מה אתה מחפש ברכב זו השאלה הגדולה? המגאן והלאנטיס רכבים שונים מאוד, כנ"ל הסיוויק.

פורסם

באמת מה אתה מחפש..

אבל לדעתי שלול את כל הסטיגמות על מגאן קופה כיוון שחוץ מבעיות חשמל הרכב בגיר ידני מפנק מאוד ודי אמין (אני אולי מחזיק חודש, אבל בן דוד שלי החזיק אחת כזאת בעבר שנתיים ואל הראה בעיות מיוחדות), קח בחשבון שברכבים ממודלים כאלו כבר יותר חשוב איך טיפלו ברכב מאשר אם הוא יפני או צרפתי. כמובן שהמגאן קופה היא הכי יקרה לאחזקה אבל בסכום של 30000 אתה יכול לרכוש מגאן קופה שנתון 2000 גם. קיצור קודם תחליט מה אתה רוצה מהאוטו חוץ משיהיה אמין..

פורסם

כמה כוחות סוס המגאן בשנתונים 96-00 ?

אמקד אולי את הרצונות שלי :

1. כוח

2. אמינות

3. צריכת דלק (איך הסיוויק והמגאן בקטע הזה ?)

אני יודע שהרכבים יחסית שונים מבחינת מרכב וכדומה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אאל"ט, במגאן קופה מנוע 2.0 שוכנים 150 חמורים.

וסתם לידע כללי, לחבר יש אחת אוטומטית (1.6) שנת 2000, והרכב לא עובר במוסכים מעבר לטיפולים (ופגישה עם מדרכה..), ובוא נגיד שהיא עוברת חיים קשים.

לילה טוב :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202132

ניראת הזדמנות לא רעה!

150 כ"ס, 8.6 שניות 0-100, צריכת דלק טובה מאוד יחסית לנפח, 1:11 ממוצע משוכלל בנסיעה לא הכי רגועה.

אצלי הרכב הראה אמינות לא רעה, החלפתי זוג בולמים עקב בלאי ואגזוז שהיה חלוד, חוץ מזה שזה בלאי טבעי לרכב בן 10 לא היו לי תקלות.

פורסם

הנתונים האלו רק לרכב חדש. ולהזכירך, סיוויק עם גיר רגיל ו 1.6 עושה אותם זמנים.

רכב משנת 96, גם אם טופל כראוי, לא יהיה כמו חדש.

אני מציע לך לרדת מלנטיס, ולהתרכז בשני רכבים הראשונים. מה שתמצא שמור ותקין קודם, תיקח.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אני רואה שיש ניסיון רב כאן עם הקופה והסיוויק, אילו מחלון מוכרות יש לרכבים האלה שכדאי לדעת\לשים לב במעמד הקנייה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
הסיוויק איטית יותר מניסיון, במיוחד במהירויות גבוהות.

מה ז"א יותר איטית? שהיא נוסעת פחות מהר 160 ממגאן? :shock:

אם אתה מתכוון למהירות מקסימלית, כך תגיד.

סיויק אמינה יותר, מגאן קופה 2 ליטר דינאמית יותר.

אם הבחירה בין מגאן 1.6, סיויק ולאנטיס, ברור שסיויק עדיף.

אם מדובר על מגאן 2 ליטר, אז אין בכלל מה להשוות אותה עם מכוניות 1.6 וברור שהיא לוקחת.

אין שום טעם להשוות מכוניות מליגות שונות באופן אבסטרקטי. צריך להשוות מכוניות עם אותו נפח מנוע. כי קיימת סיויק SI עם מנוע מדהים, רק חבל שלא מיבאים אותה ארצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מה ז"א יותר איטית? שהיא נוסעת פחות מהר 160 ממגאן? :shock:

אם אתה מתכוון למהירות מקסימלית, כך תגיד.

המגאן מהירה יותר 0-100 (8.7 בסיוויק ו-8.6 במגאן לפי הפרוספקט) והיתרון רק הולך וגדל במהירויות גבוהות.

פורסם
הסיוויק איטית יותר מניסיון, במיוחד במהירויות גבוהות.

לא יודע על איזה מהירויות אתה מדבר, סיוויק ידנית (במצב טוב) עושה 8.7 ל100

כך שזה, די מהיר. וזה רק 1.6

אפשר לצפות ממנוע2.0 עם 150 כ"ס לקצת יותר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

עיקר הפחד שלי הוא האמינות של המגאן, מה צריך לחפש בבדיקת הרכב ? האם יש לו מחלות מוכרות ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...