Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי עובד כנהג משאית בחברה מסוימת , הוא הנהג היחיד שלהם ועכשיו הוא קיבל שלילה עקב צבירת נקודות יש לו אפשרות לדחות את השלילה בחצי שנה , אבל במקרה כזה הוא עדין לא פותר כלום כי עוד חצי שנה תגיע הבעיה מחדש , יש לו ותק של 12 שנים על הכביש ורוב הדוחות שהוא קיבל הם על דיבור בפלא בזמן נהיגה ו(בעיה פסיכולוגית)חגורת בטיחות . מה אפשר לעשות במקרה כזה ? ,אגב זהו מקור הפרנסה היחיד שלו .

בתודה , דודי

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחי עובד כנהג משאית בחברה מסוימת , הוא הנהג היחיד שלהם ועכשיו הוא קיבל שלילה עקב צבירת נקודות יש לו אפשרות לדחות את השלילה בחצי שנה , אבל במקרה כזה הוא עדין לא פותר כלום כי עוד חצי שנה תגיע הבעיה מחדש , יש לו ותק של 12 שנים על הכביש ורוב הדוחות שהוא קיבל הם על דיבור בפלא בזמן נהיגה ו(בעיה פסיכולוגית)חגורת בטיחות . מה אפשר לעשות במקרה כזה ? ,אגב זהו מקור הפרנסה היחיד שלו .

בתודה , דודי

לצערי, למרות שסיפורו של אחיך נוגע ללב, אין לי רחמים עליו. המדינה קבעה שדיבור במכשיר טלפון נייד בזמן הנסיעה אסור, והעובר על עברה זו צפוי לקנס ולנקודות. ולמרות זאת אחיך המשיך ונהג בחוסר אחריות, קיבל דוחות צבר נקודות לא למד את לקחו. בעיה פסיכולוגית אתה טוען, אם כן אולי שעדיף שיפנה לצביקי שמתמחה במתן עיצות דרך הפורום. (סתם צביקי, הרי למדת להכיר אותי). הרי כולנו יודעים שדיבור בפלאפון בזמן הנהיגה מסיח את הדעת ועלול לגרום לתאונות.

סביר להניח שבעזרת עו"ד ישלל רק רשיונו על רכב פרטי מאחר ומדובר בפרנסה, ואולי ההוצאה הכספית עבור עורך הדין ואי הנוחות בנסיעה באוטובוסים יגרמו לאחיך לחשוב שנית לפני שידבר בנייד בזמן הנהיגה

ארז רונן

פורסם

הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לדחות את מועד הגזרה (להגיד שאחת העבירות לא נכונה, ולא בוצעה מעולם, ואז עד שיביאו לו את החתימה + תשלום אז יעבור בשקט חצי שנה ומעלה)

שניר - שבדיוק לפני שבועיים סיים את שלושת החודשים הנוראיים הללו ועכשיו יהיה ילד טוב :)

פורסם
סביר להניח שבעזרת עו"ד ישלל רק רשיונו על רכב פרטי מאחר ומדובר בפרנסה

איך בדיוק הוא יוכל לנהוג במשאית בלי שיוכל לנהוג ברכב פרטי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איך בדיוק הוא יוכל לנהוג במשאית בלי שיוכל לנהוג ברכב פרטי?
שופט רשאי להחליט ע"פ שיקול דעתו ששלילת רשיון היא לכל רכב, למעט רכב מסויים שבו יורשה הנשלל לנהוג אם הוא ישתכנע שיש בכך צורך מיוחד.

הרבה פעמים נכים, או קרובי משפחה הנוהגים ברכב נכים מקבלים סידור כזה, אבל גם במקרים של רכבים החיוניים לפרנסה.

אם השופט ישתכנע שאחיך בחור טוב ומתחרט ושהעבירות אינן חמורות הוא עשוי להסכים לסידור כזה. השאלה היא איך מקבלים סידור כזה כאשר השלילה היא לא דרך בית משפט.

עריכה: מצאתי את הנוסח מתוך פקודת התעבורה:

36א. פסילה לכל דרגות הרשיון (תיקון: תשכ"ו)

הטיל בית המשפט פסילה או פסילה על תנאי מקבל או מהחזיק רשיון נהיגה, יטיל את הפסילה כאמור לגבי נהיגה ברכב מכל סוג שהוא; אולם רשאי בית המשפט, בנסיבות מיוחדות, שיפרש בפסק הדין, להורות כי הפסילה לא תחול לגבי נהיגת רכב מסויים, או לגבי סוג מסויים של רכב.

פורסם

עו"ד טוב,לא צריך לעזור לאחיך לצאת מהבעיה והייתי מבקש מכל עורכי הדין שלא יעזרו

לא הייתי רוצה שאחיך ידבר בטלפון בלי דיבורית ובשבריר שניה שהיד תפוסה הוא לא יספיק להסיט את ההגה מספיק וידרוס את הבן שלי או הבן שלך או את אמא שלי או שלך.

אני בעד שיפסיד פרנסה ויחשוב כל חייו קדימה מה חשוב יותר, האגו העצמי לא לשים חגורה, הטיפשות להחזיק בטלפון במקום בדיבורית.

אני בדברים האלה ובדומים להם אכזר מאוד ללא לב וללא רחמים.

לפני כחודש התחננה אלי אישה שנראית מאוד קשת יום, וביקשה נדבה צנועה, או שאקנה לה פלאפל לפחות. ראיתי שלאישה יש ביד קופסרת סיגריות

ביקשתי את הסיגריות, האשה נתנה לי, אמרתי לאשה, אני עכשיו קונה לך מנה פלאפל וגם נותן לך 10 שקלים, אבל הסיגריות נשארות אצלי ואני זורק אותן לפח (היה חצי קופסא). האשה התחילה לבכות שלא אזרוק את הסיגריות, היא חשבה שאני רק מבקש סיגריה בתמורה לנדבה. הייתי מאוד ישיר ותקיף, אמרתי לגברת תחליטי מה יותר חשוב לך, כסף לאוכל, או כסף לסיגריות, האשה ממש הזילה דמעות (אשה כבת 60 לפחות). החלטתי שאציע לאשה 20 שקל ונראה מה יהיה. אמרתי לה קחי 20 שקל ומנה פלאפל, אבל האשה כל כך היתה נעולה על הסיגריות שאפילו לא חשבה שמ-20 שקל היא יכולה לקנות קופסא חדשה ולהישאר עם עודף.

רק כעבור כמה דקות של מו"מ, כי באמת רציתי לעזור לגברת, ורציתי שתתפכח ותעשה חשבון מה יותר חשוב, התחלתי ככה קצת לקמט את קופסאת הסיגריות והיא כבר החזיקה את ה-20 שקל, אבל פרצה בבכי קורע לב שאני הורס את הסיגריות ושלא אעשה את זה כי אחרת היא תצטרך לקנות קופסא אחרת.

באותו הרגע, החזרתי לגברת את הסיגריות, לקחתי את ה- 20 שקל ואמרתי לגברת, שאם סיגריות יותר חשובות לה מאוכל ומתרופות שהיא בוכה שלא יכולה לקנות, אז שהיא תמשיך לעשן ולהרוג את עצמה בלי העזרה שלי, כי את זאת שבוחרת לבזבז כסף על סיגריות שמביאות מחלות.

אנשים שישבו במזנון הסמוך וראו ושמעו את הדיאלוג הזה, מחאו לי כפיים ואמרו לי שאני בהחלט צודק במה שאמרתי וכל הכבוד שיש לי אומץ לומר את זה בלי חשבון.

אילו אני העו"ד שצריך להגן על אחיך, הייתי פונה לשופט ואומר לו שיחשוב טוב לפני שהוא רחמן, כי הנהג הזה מחר ידרוס את אשת השופט בגלל הרחמנות הזאת

כן, אני יודע שכל מה שכתבתי כאן לא לטעמכם, אבל למה אתם מביאים על עצמכם את הצרות האלה ויותר גרועות.

חכם - לומד מטעויות של אחרים.

אחיך לא טעה בתום לב, אחיך בכוונה תחילה היה עבריין, אז שישלם

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שמע , אחיך עשה דברים, בהחלט מגיע לו שישלם עליהם.

זה שזה המקור הפרנסה היחידי שלו - הוא היה צריך לחשוב על זה לפני שדיבר בטלפון ועוד בכלל חשב להתחיל נסיעה בלי חגורת בטיחות (למרות שזה משאית ורק אם יכנס בה חס וחלילה רכבת אז החגורת בטיחות באמת תעזור כי בשאר המקרים פשוט לא יקרה לו כלום). רק לצורך דוגמא יש לי בפלאפון רמקול והוא מספיק חזק בשביל לנהל שיחה לכמה דקות בזמן שהפלאפון יושב לי על הרגל.

ואני בחיים לא מתחיל נסיעה לא משנה מי יושב באוטו בלי חגורת בטיחות.

בקשר לתגובה של אמיר שליט והסיפור שלו עם הזקנה בת ה-60 שביקשה כסף.

אמיר, קראתי את הסיפור ומה שעשית, יש לי רק דבר אחד להגיד לך : אתה חרא של בן אדם , קמצן וקר לב.

ולא אכפת לי כל הדוגמאות וה"נסיונות הטעייה" שלך שעשית לגברת שגרמת לה לבכות שגם ככה מצבה קשה (ואם באמת עבדה עלייך והיא סתם "עושה הצגות" אז מקסימום! היה הולך לך 20 שקל שהיית מוכן לתת אותם עוד מראש.)

פשוט בושה. (ומצידי שהמנהלים יראו את הפוסט ומה שכתבתי).

כי התגובה שלך פשוט העלתה לי את רמת העצבים מ1-10 ל15! והייתי חייב להגיב.

אוהד.

פורסם

אמיר המעשה שלך היה בחלט מגעיל.

אני אישית לא הייתי מוחא לך אפילו כף.

לא המקום שלך לחנך אישה זקנה בת 60 עד הבאתה לשברון לב.

אתה רוצה להביא נדבה,תביא. אתה לא רוצה - אל תביא.

מעניין אם היית מתנהג באותה הדרך,אם מולך במקום הזקנה חסרת הישע, היה עומד נרקומן עם מזרק ביד.

פורסם

כל הכבוד למשטרת ישראל שממלאת את תפקידה נאמנה.

אני מקווה שהשופט יחמיר עם אחיך כמה שרק אפשר. אין דבר מעצבן ומסוכן יותר מכל אותם נהגים שנוהגים תוך דיבור בנייד ללא דיבורית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

על הנרקומן עם המזרק ביד הייתי מדלג, כי הוא אפילו לא מבין מה מדברים איתו.

ועל הנדבות או הקמצנות שלי, יעידו החזרי המס שאני מקבל ממס ההכנסה עבור התרומות

יעידו תעודות ההוקרה ממוסדות ואירגונים שונים על כך, אז אני ממש לא מתרגש מדבריך על קמצנותי.

ולגבי כל הקבצנים בצמתים ומוכרי התהילים או חוברת של נחמן מברסלב, אני תמיד מציע לבוא לעבוד אצלי, לקבל תלוש שכר ולהתפרנס בקביעות, אבל הם מוותרים, אז גם אני מוותר על נדבה.

אבל לעולם לא יהיה מצב שאני אעבור ברחוב אלנבי למשל ואראה את הקטועים שיושבים שם על הרצפה ומבקשים נדבה ואדלג עליהם, אני אפילו אחצה את הכביש כדי לתת להם.

גם לנגן הקלרינט או האקורדיון אני אתן תרומה, כי הוא מנעים את כל הסביבה ההומה וגם זה חשוב.

ואגב, עובד שמעשן יודע שממני לעולם לא יראה תוספת שכר. הנימוק שלי הוא שאם אתן לו תוספת, יהיה לו יותר קל לקנות סיגריות, אז לפני שהוא מעשן ומרוויח מחלות שיעלו לו גם בתרופות, קודם שיפסיק לעשן, יחסוך את מחיר הסיגריות ואח"כ נחשוב על העלאה.

גם כשהייתי בצבא וביקשו ממני לקנות כל מיני חטיפים סיגריות ושתיה להביא לחבר'ה מהשק"ם, תמיד הייתי "שוכח" וחוזר בלי הסיגריות. את הדבר הרע הזה, אני לא אהיה שותף לו.

אתם כל כך רחמנים על הזקנה ? למה אתם לא מרחמים על המשפחות שנשארות לסבול ולשאת את סבל המחלה (סרטן) ??

אתם כל כך מרחמים על הנהג העבריין - למה שלא תרחמו על ילד בן 8 שנדרס, על אם שכולה או על ילד יתום ?

והאמת, הייתי יותר שמח לעזור לזקנה, אבל אילו נתתי לה כסף זה היה הולך על סיגריות. אני מניח שבהתלבטות שלה, עם השקל האחרון היא תעדיף לקנות סיגריה ולמות ברעב. אז לפחות לא בכסף שלי.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל הכבוד למשטרת ישראל (אני לא מאמין שאני אומר את זה :wink:). שיחמיר השופט כמה שיותר!

משאית זהו הכלי הקטלני ביותר בכביש, במיוחד שהוא בא מולך על 100 קמ"ש או אפילו יותר.

יצא לי כמה פעמים לראות תאונות עם סמי (מזלי, לא שלי), וזה קטלני ביותר! שיחמיר כמה שיותר!

לא לומד? תאכל אותה!

פורסם

זה שהוא טעה , אני מסכים אבל לא באתי לפורום וביקשתי שתגידו כמה אחי חרא ולא מגיע לו להיות על הכביש , באתי כדי שתציעו לי פתרונות שנראה לכם שאפשר לעשות .

פורסם
על הנרקומן עם המזרק ביד הייתי מדלג, כי הוא אפילו לא מבין מה מדברים איתו.

ועל הנדבות או הקמצנות שלי, יעידו החזרי המס שאני מקבל ממס ההכנסה עבור התרומות

יעידו תעודות ההוקרה ממוסדות ואירגונים שונים על כך, אז אני ממש לא מתרגש מדבריך על קמצנותי.

ולגבי כל הקבצנים בצמתים ומוכרי התהילים או חוברת של נחמן מברסלב, אני תמיד מציע לבוא לעבוד אצלי, לקבל תלוש שכר ולהתפרנס בקביעות, אבל הם מוותרים, אז גם אני מוותר על נדבה.

אבל לעולם לא יהיה מצב שאני אעבור ברחוב אלנבי למשל ואראה את הקטועים שיושבים שם על הרצפה ומבקשים נדבה ואדלג עליהם, אני אפילו אחצה את הכביש כדי לתת להם.

גם לנגן הקלרינט או האקורדיון אני אתן תרומה, כי הוא מנעים את כל הסביבה ההומה וגם זה חשוב.

ואגב, עובד שמעשן יודע שממני לעולם לא יראה תוספת שכר. הנימוק שלי הוא שאם אתן לו תוספת, יהיה לו יותר קל לקנות סיגריות, אז לפני שהוא מעשן ומרוויח מחלות שיעלו לו גם בתרופות, קודם שיפסיק לעשן, יחסוך את מחיר הסיגריות ואח"כ נחשוב על העלאה.

גם כשהייתי בצבא וביקשו ממני לקנות כל מיני חטיפים סיגריות ושתיה להביא לחבר'ה מהשק"ם, תמיד הייתי "שוכח" וחוזר בלי הסיגריות. את הדבר הרע הזה, אני לא אהיה שותף לו.

אתם כל כך רחמנים על הזקנה ? למה אתם לא מרחמים על המשפחות שנשארות לסבול ולשאת את סבל המחלה (סרטן) ??

אתם כל כך מרחמים על הנהג העבריין - למה שלא תרחמו על ילד בן 8 שנדרס, על אם שכולה או על ילד יתום ?

והאמת, הייתי יותר שמח לעזור לזקנה, אבל אילו נתתי לה כסף זה היה הולך על סיגריות. אני מניח שבהתלבטות שלה, עם השקל האחרון היא תעדיף לקנות סיגריה ולמות ברעב. אז לפחות לא בכסף שלי.

אתה בן אדם הוזה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
זה שהוא טעה , אני מסכים אבל לא באתי לפורום וביקשתי שתגידו כמה אחי חרא ולא מגיע לו להיות על הכביש , באתי כדי שתציעו לי פתרונות שנראה לכם שאפשר לעשות .

אחיך לא טעה, אלא עשה את זה במתכוון. אם הוא היה טועה לא היו שוללים לו את הרשיון.

הנקודות שאחיך קיבל בפעמים הקודמות היו ההזהרות שהמשטרה נתנה. אחיך לא הבין את הרמז ולכן מגיעה לו עכשיו שלילה.

אני (ואני מאמין שגם שאר חברי הפורום המעוניינים לראות במדינה שלנו ספורט מוטורי חוקי ביום מן הימים) לא רואה שום הצדקה לעזור לאחיך לצאת מהעבירות שלו נקי. הגיע הזמן שהוא באמת ישלם על מה שהוא עושה. זאת הדרך היחידה להפוך את המדינה שלנו למדינה בעלת מודעות לנהיגה נכונה ואחראית, כדי שאני לא אצטרך לחכות לפעם הבאה שבה אני אצטרך להיות נהג פעלולים בכדי להתחמק מתאונה.

בד"כ אנחנו מגלים על המקרים בהם המשטרה לא שללה לנהג בעל עבירות רבות את הרשיון רק אחרי תאונה קשה. לשימחתי הפעם זה לא המקרה.

אחיך מהווה סיכון גם לסביבה וגם לעצמו בעבירות שהוא עושה ולכן השלילה שלו מוצדקת לגמרי.

אני בתור נהג בכבישים מצדיק את המשטרה ולא רואה שום סיבה בגינה המשטרה צריכה לבטל את השלילה.

פורסם
אתה בן אדם הוזה.

אתה מוזמן לבוא לעבוד אצלי, ותראה אותי הוזה מקרוב

אבל לפי דבריך, אם תתאר את המצב, כנראה שאחרים יגידו לך שאתה הוזה.

יש דברים שאין אצלי פשרות בכלל ומצידי שכולם יתפוצצו.

כשלמדתי באוניברסיטה, לא ממש הקפידו על איסור עישון (גם המרצים), ולא ממש עזרו בקשותי.

אז החלטתי להילחם בכלים של המעשנים וחיפשתי את הסיגרים הכי מסריחים.

באתי להרצאה עם סיגרים, וברגע שהראשון הדליק סיגריה אני הדלקתי סיגר ונפחתי בו ללא הפסק.

כמובן שכולם ביקשו לכבות ואני סירבתי.

גם כשהמרצה ביקש באדיבות – סירבתי

הדבר חזר על עצמו גם בהרצאה נוספת

אחרי כן לא חזר יותר בשום הרצאה עד תום תקופת לימודי.

כשנהג הסעות בצה"ל עישן באוטובוס פניתי לשליש הבסיס דרשתי להעמיד אותו לדין. התעלמו ממני. פניה לנציב קבילות גרמה שגם נהג ההסעות עמד לדין, וגם שליש הבסיס קיבל נזיפה מנהלתית..

לפני כחודש הייתי באיזה אירוע, ופתאום שמתי לב שמנהלי המקום מעשנים במקום שאסור לעשן, תמונות שצילמתי הנציחו את המצב.

נכון לכרגע אני דורש מהם לתרום 5,000 שקלים לאגודה למלחמה בסרטן או שאגיש תלונה והם יועמדו לדין והדבר גם יהווה להם פירסום שלילי. בשלב זה הם מוכנים לתרום 2,000. (אני עוד חושב אם הצעתם מספקת).

• תוכן חדש...