Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו- כבר במבצע - 108,900 ל 1.4 122 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת מבצע ההשקה, סיאט תציע 1,000 רכבים ראשונים במחיר אטרקטיבי של 108,900 שקל לדגם 1.4 טורבו 122 כ"ס אוטו' – הנחה של 8,000 שקל ממחיר המחירון - ואילו הדגם הידני 1.2 טורבו 105 כ"ס יוצע במחיר של 99,900 שקל – הנחה של 4,000 שקל ממחיר המחירון.

מקור: globes ו Cartube

הרכב רק הושק וכבר יוצאים במבצעים.

היום:

New Seat Leon 1.8 FR 5 door

בעבר:

Scirocco TSI

פורסם

מחיר מאוד מאוד מפתה. משפחתית אוטומטית עם מנוע חזק וחסכוני במחיר של 109K נשמע כמו עסקה מאוד משתלמת.

האם הרכב מבוסס על הראפיד או על הפלטפורמה הגדולה יותר של האוקטביה/ג'טה?

פורסם

מציג את המחיר של הגולף 122 באור כל כך מגוחך, שגורם לי להצטער שאני לא הממונה על ההגבלים העסקיים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מחירי ה"מבצע" אמורים להיות המחירים הרגילים (וגם הם יכולים להיות זולים יותר אם צ'מפיון רק הייתה רוצה בכך). לא מאמין שמחיר המבצע ישתנה בזמן הקרוב. הם מציגים זאת כמבצע כדי לפתות לקוחות, אבל בינינו, אין כמעט לקוח סיאט פוטנציאלי שלא יודע שסיאט קונים במבצע.

בכל אופן, המחיר הוא מחיר טוב וזה בהחלט כדאי למי שמחפש רכב בסגמנט הזה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

המחיר תחרותי והגיוני לנוכח התחרות של פיזו וסיטרואן, ויגרום לסיאט להשתלט על הקטגוריה הזאת בדיוק כמו שקרה עם האיביזה והמיי וכמו שלובינסקי עשו בהצלחה עם ה301 והאליזה.

נראה לי שבעקבות כך יצטרכו להוזיל את האיביזה פלאו שנמכרת לא רע והטולדו תפגע לה במכירות .

צמפיון עשו שיעורי בית מצוין הם לקחו את סקודה ומיצבו אותה כרכב שמרני מתקדם איכותי יוקרתי ולא יקר ואת סיאט כרכב צעיר ספורטיבי איכותי ולא יקר, הם הצליחו ליצור בידול בן המותגים האלה,אני לא בטוח שפולקסואגן הצליחו לבדל את המותגים כך באירופה.

מי שקונה את שני המותגים האלה יודע שהוא קונה פולקסוואגן ומשלם פחות ומפה ההצלחה שלהם.

סקודה הצליחה עם הגדולות יותר סופרב ואוקטביה וסיאט עם המיי ואיביזה .

מהלך ושינוי שווקי מדהים.

פולקסואגן באירופה הצליחו מאוד עם סקודה ואל ממש הצליחו עם סיאט אבל זה בה להם על חשבון פולקסוואגן.

פה בארץ צמפיון מצליחים ליצור יעוד ובידול מושלם בן ארבעת המותגים וזה דבר של מה בכך, ובנוסף למכור הרבה מכל מותג שלא אחד על חשבון השני.

ספורטיבי וצעיר- סיאט, סולידי ואיכותי- סקודה, שמרני ועמיד- פולקסואגן, יוקרתי ויקר- אודי.

פורסם

הטולידו הולך להיות רכב העם הגדול ובצדק! טורבו לכל אזרח!! מאוד מרוצה מחטיבת המכירות והשיווק של סיאט.

גם הרכבים עד כה יש לנו שתי סיאטים בבית ומרוצים מאוד מהן.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

המחיר של הדגם הידני לא הגיוני! אילו זה היה עם אותו מנוע, אז בסדר, אבל עם מנוע 1.2 המחיר אמור להיות נמוך בעוד 8-10K, לא?

פורסם
מציג את המחיר של הגולף 122 באור כל כך מגוחך, שגורם לי להצטער שאני לא הממונה על ההגבלים העסקיים.

קצת נסחפת...... אמנם מסכים בהחלט שמחיר הגולף יקר אבל מה הקשר בין מחט לתחת ? אלו לא שני רכבים ברי השוואה .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
קצת נסחפת...... אמנם מסכים בהחלט שמחיר הגולף יקר אבל מה הקשר בין מחט לתחת ? אלו לא שני רכבים ברי השוואה .

מדוע הם לא ברי השוואה? משום שלך יש גולף? [אגב, גם לי יש]

אותו מנוע? check

אותו גיר? check

אבזור? [דומה, עם יתרון לגולף]

מרווח ותא מטען? [יתרון גדול לסיאט]

מחיר? 40K הבדל. אכן לא בר השוואה בכלל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מדוע הם לא ברי השוואה? משום שלך יש גולף? [אגב, גם לי יש]

אותו מנוע? check

אותו גיר? check

אבזור? [דומה, עם יתרון לגולף]

מרווח ותא מטען? [יתרון גדול לסיאט]

מחיר? 40K הבדל. אכן לא בר השוואה בכלל...

אותו מנוע ? ממש לא הדור החדש של הגולף משתמש בפלטפורמת EA211 מנוע חדש לחלוטין.

מדובר בשתי קטגוריות שונות , הגולף היא קומפקטית משפחתית , הרפיד והטולדו צרות במבנה ולמרות אורכן אינן נחשבות לרכב משפחתי בגודל מלא דוגמת הגולף ,הלאון , I30 פוקוס הצבק , אופל אסטרה וכו' ,גם אם היית צודק מנוע גיר ואבזור אינם בבבחינת חזות הכל .

אתה יכול להרגיש חופשי להתבכיין על המחיר של הגולף בהשוואה מול הפוקוס או הקיה סיד החדשה , אני אפילו אסכים איתך כי בהשוואה כזו יש מן ההגיון.

ממש לא קשור לעצם היותי בעל גולף קשור לקטגוריות , אז כמו שהמורה שלך למתמטיקה אמרה לך כבר בכיתה אלף: השוואות עושים בין תפוחים לתפוחים. :-)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
מחיר מאוד מאוד מפתה. משפחתית אוטומטית עם מנוע חזק וחסכוני במחיר של 109K נשמע כמו עסקה מאוד משתלמת.

האם הרכב מבוסס על הראפיד או על הפלטפורמה הגדולה יותר של האוקטביה/ג'טה?

היא מבוססת על הראפיד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התמחור מפתה והרכב באמת חזק וחסכוני אבל אותי סיפורי ה DSG ו - הTSI קצת מפחידים, האם הם באמת כל מועדים לפורענות ?

אולי אני קורא יותר מידי את הפורום אבל אם מישהו היה שואל אותי ,ואמינות לטווח ארוך הייתה חשובה לו הייתי מציע לו לבדוק רכבים עם גיר אוטומטי קונבנציונלי או רציף ועם מנוע ללא טורבו.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...