Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בחורף הירושלמי אין על סחלב חם.

אבל הסחלב של תלמה ממש נהיה מזעזע

טעם יותר מדיי מלאכותי.

מה שיש בחנויות זה סחלב מהיר הכנה של חברת שקר כלשהי.

לא נראה לי איכותי במיוחד לאור מחירו - 11 שקל ל30 מנות...

מהייכן אתם קונים אבקה להכנת סחלב?

על מה אתם ממליצים?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשית לי חשק עכשיו, חבל"ז...

לדעתי הכי טוב זה המקור - לערבב קורנפלור, מי וורדים וכל זה, לא? הנה מתכון שמצאתי באינטרנט, לא בדקתי את טיבו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה עושה צחוק????? לקנות אבקה עם טעמי לוואי???

תכין יא עצלן,לוקח 5 דקות על השעון.

קבל מתכון שלי :

בוחר כוס שאתה מתכוון לאכול ממנה,מוזג שלוש רבעים ממנה חלב ושופך לסיר,מחמם לרתיחה ותוך כדי מכניס (כל אחד לפי טעמו) כף סוכר,2 כפות מי ורדים(אם יש תמצית אז כמה טיפות),בזמן ההמתנה לרתיחה אתה בוחש בכוס נפרדת כף עם בטן קטנה של קורנפלור(נותן סמיכות בינונית,אם רוצים דליל יותר אז כף שטוחה ואם רוצים סמיך יותר אז כף מלאה) עם עוד קצת חלב,כאשר החלב רותח מוסיפים את החלב עם הקורנפלור ומערבבים עוד טיפה עד שזה הומוגני.

מוזגים לכוס,מפנקים עם קינמון קוקוס ובוטנים קצוצים ובתיאבון.

נ.ב

בזמן ההמתנה לרתיחה יש לערבב כמעט כל הזמן את החלב כדי שהסוכר ומי הורדים יימסו ויתערבבו בצורה טובה בחלב.

פורסם

מיכאל, יופי של הסבר מדויק.

אני הולך להכין עכשיו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני הייתי מכיו רק שכבר אכלתי אתמול עם אשתי ולא כדאי להרגיל אותה יום יום(כמו שהיא עושה בדיוק:wink: ).

נ.ב

תעדכן איך יצא שנדע אם זה באמת מוצלח כמו שאני חושב.

פורסם

בד"כ אפשר לדעת אם משהו ייצא טוב לפי איכות ההוראות...

אין לי בוטנים וקוקוס אבל יש קינמון ותמצית מי ורדים.

יצא מעולה.:king:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בד"כ אפשר לדעת אם משהו ייצא טוב לפי איכות ההוראות...

אין לי בוטנים וקוקוס אבל יש קינמון ותמצית מי ורדים.

יצא מעולה.:king:

בוקר טוב.

אני שמח לשמוע דבר ראשון.דבר שני אתה צריך עכשיו פק"ל סחלב קבוע בבית שקוקוס ובוטנים זה חלק חשוב מאוד לטעם הסופי.

שיהיה אחלה יום לכולם.

פורסם

ולעצלנים ביננו - ברחוב לווינסקי בדרום ת"א יש למצוא אבקת סחלב מצוינת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שמה שנותן לסחלב את הטעם זה מי ורדים? הייתי בטוח שמדובר בצמח מסויים (לא, לא פרח הסחלב).

ממליץ להחליף את הבוטנים בפיסטוק קצוץ.

אלעד, אני קונה מוכן במפגש השיח. יש להם גם סניף קרוב, בצומת מזרח/מערב.

פורסם

אלעד, אני קונה מוכן במפגש השיח. יש להם גם סניף קרוב, בצומת מזרח/מערב.

מתוך עיקרון אני לא מוכן לקנות שם ולכלכל את האנשים הרעבים לכסף

גועל נפש!

שהם היו ברחוב צרת בתלפיות,משולש פיצה היה עולה 6 שקל.

היום הם עפים על עצמם. 14-16 שקל לאחד שאני צריך 4 בכדי לשבוע.

חזירות לשמה!

כמו כן בורגרס בר,גם כן,שכחו שקמו בשמאי ובמושבה הגרמנית,עם מחירים סבבה,היום המבורגר פשוט עולה שם 27 שקל וכבש עולה 35 שקל.

בושה וחרפה! בייחוד ששרוול של המבורגרים של כבש {יש בו בין 23 ל 25 המבורגרים} עולה 140 שקל איפה שהם קונים.

---> מרכז השר, נמצאים בעטרות,עובדים כל יום מ8 בבוקר עד 16:00 וישמחו למכור לך למרות שהם מחוייבים לאמר לך שזה לא כמו של הבורגרס בר {בסדר,רק תבקש רמת שומן בינונית כמו שרשום על האריזה של הבורגרס

ולענייננו,אני אקנה מי ורדים אכותיים ואעדכן.

תודה לכל העונים

החכמתם אותי.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מצטרף למשבחים את המתכון של מיכאל, יצא מעולה.

גם אני פעם הבאה אחליף את הבוטנים בפיסטוקים..

תמצית מי ורדים קניתי בבקבוקון קטנטן - 4 טיפות לליטר חלב היה מעולה, ואפילו טיפה חזק.

• תוכן חדש...