Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! יש ברשותי מיצובישי סופר לנסר שנת 96 גיר אוט'

לפני כמה ימים לצערי הרכב שלי נדבק במחלה הידועה לכולם מנוע צעדים stepper motor

את האוטו שלי אני מתחזק לבד אני לא שם אותו במוסכים

האם מישהו יכול לעזור לי למצוא קיט לשיפוץ ה servo motor בדקתי ב ebay ולא מצאתי

מצאתי מישהו שמוכר בנצרת ב450 שקל {זה כמה פלסטיקים קטנים}

יש אולי למישהו איזה כיוון ליותר זול או מישהו יודע אולי עם אפשר איך שהוא למצוא את זה?

תודה מראש!!!:?::-D

פורסם

לפי מה שידוע לי מנוע צעדים זה חלק קן שאחראי לתת פקודות בנוגע לתערובת דלק נכון?

לפני חודש הלך לי המנוע צעדים והחלפתי במקורי firelli magneti משהו כזה, זה עלה 490 ש"ח.

אמרו לי שיש גם מנועי צעדים סינים, 290 ש"ח, מנוע אמריקאי 350 ש"ח והמוקרי..

פורסם
לפי מה שידוע לי מנוע צעדים זה חלק קן שאחראי לתת פקודות בנוגע לתערובת דלק נכון?

לפני חודש הלך לי המנוע צעדים והחלפתי במקורי firelli magneti משהו כזה, זה עלה 490 ש"ח.

אמרו לי שיש גם מנועי צעדים סינים, 290 ש"ח, מנוע אמריקאי 350 ש"ח והמוקרי..

אם תוכל להרחיב קצת בפרטים זה יכול להיות מצויין.

לאיזה רכב קנית? ואיפה קנית?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מהי ה"מחלה"?

בעיה במנוע צעדים ז"א שהרכב כבה במצב סרק ללא החזקת דוושת הגז.

שתי אפשרויות.

1. לרוב הוא מלוכלך וכך גם התעלה שלו. מנקים עם ספריי קרבורטורים תוך כדי פעולת מנוע ולחיצה על המצערת.

2. הוא לא עובד. בכדי לבדוק צריך להחזיק אותו ביד ושמישהו ייתן סוויץ', אם הוא זז הוא תקין.

צריך להיזהר לא לשבור לו את הפין כי זה מנוע יקר מאד.

לפני כמה שנים חיפשתי מנוע צעדים ל306 1.4 וזה עלה 850 ש"ח. הפשוטים לא ממש תקינים ועושים צרות אחרי תקופה.

פורסם

"המחלה" מדובר במיצובישי סופר לנסר

בגלגלי שיניים קטנים שיושבים servo motor שיושב על המנוע צעדים חלק מגלגלי השיניים הם מפלסטיק והם נהרסים ואז מתחיל כל הבלאגן אתה מניע את הרכב והטורים עולים ויורדים או שהרכב כבה בעצירות או כאשר אתה מדליק את המזגן ויש קיט כזה שמוכרים עם גלגלי שיניים כאלו לסופר לנסר או לגאלאנט או לקולט זה מתאים בשלושת הרכבים האלו אז עם מישהו יכול לברר על הקיט הזה רב תודות...:idea:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום!!

גם לי יש את הבעיה הנ"ל

האם הצלחת למצא את הקיט יותר בזול?

ואם לא תוכל לתת את המספר של ההוא בנצרת? או שם?

בתודה.

פורסם

שלום רב,

עלותו של מנוע צעדים משופץ במכון קרבורטורים/הזרקה נעה בין 500 ל600 ש"ח,במחירים האלה לא נראה כלכלי לרכוש קיט ולהתחיל להתעסק עם השיפוץ.

בברכה:עופר

פורסם

היתה לנו את הבעיה הזאת בסופר לנסר שלנו תיבדוק שהכבלים מחוברים תחזק אותם עפ זה לא עוזר תיקנה משומש/חדש אנחנו קנינו חדש כי היה נימאס אחרי שבועעים שכול יומיים לחזק את הכבלים

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...