Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה:

שלום חבר'ה.

יש לי רכב BMW 318 שנת 1992

הרינגים ברכב דופקים כל הזמן,מנוע מרעיש ומעשן.

כל חודש אני מוסיף בין 800CC ל1 ליטר שמן.

אני משתמש בשמן איכותיפעם של ELF פעם של AGIP ופעם של LM

שאלותיי:

מה אתם אומרים על:

1)התוסף מנקה מנוע של LM+אל שחק?

2)תוסךשל XADO לבוכנות מנוע?

3)תוסף מנוע של MOA ?

המטרה:שהמנוע יאריך חיים כמהשאפשרף,לבינתיים משכתי איתו שנתיים והרכב עומד על 220 אלף ש"ח.

תודה.

cid:image001.gif@01CA1510.859190D0

שלום,

בהמשך לפנייתך להלן התייחסותי.

מדובר בחופש הקיים בין הטבעות לשרוול – הסיכוי שמשהו יעזור קטן או כלום.

תפקיד של ננולוב למנוע בלאי, במקרה שלך ישום התוסף מאוחר מידי.

ניתן רק לעשות שימוש בשמנים צמיגים ע"מ לשפר קומפרזיה, אך מדובר בטיפול נקודתי ולא בטיפול בשורש הבעיה.

בברכה,

מקס שופטן

09-8637784

052-6099082

From: Nissim, Elad [mailto:[email protected]]

Sent: Tuesday, August 04, 2009 1:35 PM

To: Dr.Menachem Genut

Cc: Max Schuftan; Dr.Niles Fleischer; David Shalom; Noam Feuerstein; Mr.Aharon Feuerstein

Subject: RE: שלום רב,היכן קונים את התוסף של המנוע בטכנולוגיית נאנו?

שלוםרב,

ברשותיהרכב הנ"ל עם הבעיות הנ"ל,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=259765

אשמחלדעת מה דרך הטיפול עם התכשיר הנ"ל? כמו כן,אשמח להמליץ בפני חברי הפורום לגביהצלחה של המוצר.

תודהויום טוב

שלוםאלעד

תודה רבה על פנייתך.

כאמור, בכלתחנותהדלקשלסונולתוכללרכושאתהתוסףעלבסיסנאנוטכנולוגיה - ננולוב.

באשר לשאלתך, אופןהשימושהואפשוטמאוד: אתהצריךלשפוךאתתכולתהמיכללתוךמיכלשמןהמנועשלךברכב.

אשמח לעזור בכל בעיה,

נעם

ננומטריאלס בע"מ

מהנדס מכונות

איינשטיין 18,

פארק המדע, נס ציונה

משרד:

08-9302671

פקס:

08-9302675

www.nanomaterials.co.il

נייד:

050-7637272

[email protected]

נעם פוירשטיין, B.Sc

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפחות אתה מודע לכך שאתה מתכוון לזרוק כסף.

הרי ענו לך בפנייתך שהמוצר לא מתאים לך, ומאוחר מדי ברכבך ליישום.

אל תצפה לניסים ונפלאות מחומרים כאלו ואחרים, אין תרופות פלא למנועים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני לא מצפה שהדבר יהפוך את המנוע לM3,אבל מספיק שיוריד לי את כמות צריכת השמן מחצי ליטר שמן ל1000 ק"מ לפחות מזה,וזה יהיה שווה.

דרך אגב,לאחר פלשלינג של לויקווי מולי,מריגשים שינוי לטובה מבחינת צריכת שמן וכמות עשן היוצאת מהאגזוז.

אם המחיר של מוצרי XADO היה סביר,הייתי מנסה אותם,אבל אני לא מעוניין לשפוך 500 שקל על 3 שפורפורות של "ננו" טכנולוגיה.כאן המחיר נראה לי שווה את הבדיקה...

אני יעדכן בהמשך.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
בבקשה:

מה אתם אומרים על:

1)התוסף מנקה מנוע של LM+אל שחק?

2)תוסךשל XADO לבוכנות מנוע?

3)תוסף מנוע של MOA ?

המטרה:שהמנוע יאריך חיים כמהשאפשרף,לבינתיים משכתי איתו שנתיים והרכב עומד על 220 אלף ש"ח.

תודה.

cid:image001.gif@01CA1510.859190D0

מה הבעיה?

תזיז את הרכב , קח את הכסף וקנה רכב חדש

:roflmao:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כבר דובר על התוסף הזה , החותמת של מכון וייצמן (כבר אמרתי את זה בשירשור אחר) עושה את העסק לממש שווה בדיקה. בטיפול הקרוב התוסף הנ"ל בהחלט יכיר את הקורולה שלי. המחיר יחסית לא כזה זול (99 ש"ח) . אבל מכון ויצמן שווים את ההשקעה. בשילוב של מנקה מערכת הזרקה של STP עוד יכול לצאת מזה משהו מעניין. אני קצת לא מבין למה להתעלל ככה בBMW. אנשי מקצוע כאן בפורום יעידו שלמעט העובדה שאתה גומר למנוע את הצורה,אתה עושה שירות דוב לעוד מכלולים כאלה ואחרים ברכב. למרות שאני לא איש מקצוע אני יכול להעיד שרכב מאוד דומה לבן אדם, ולפעמים גם צינור קרוע יכול להשפיע על פעולה של רכב תקין לחלוטין. עכשיו תחשוב על הנזק שאתה גורם לרכב שלך כעת. סע למוסך חביבי.

פורסם

נסעתי למוסך,,,,

שהואטו היה על 180 אלף ק"מ.

נירגד ירושלים טוענים כי אין לפתוח את המנוע במטרה לסדר את הרינגים כי הדבר שווה לבין 3000 ל3500 ש"ח.

מה שהם אמרו לפני 4 שנים-לשמור על מצב שמן תקין,להוסיף שמן כל שבוע לאחר בדיקה,לא לתת למצב השמן לרדת מתחת לחצי המדיד!!!,ולהוסיף כל כמה חודשים פחית של BG,שמע,הם צדקו,האוטו עומד היום על 235 אלף ק"מ...

אז אני נותן לו מדיי פעם רד בול,,,זה עוזר.

לפי דעתי כמובן.

בכל מקרה, נירגד טוענים כי עדיף לתת למנוע להיגמר ואז להביא מנוע מפירוק ב4000-+~ כולל עבודה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

התשובה שקיבלת ממר שופטן ממצה ומסכמת את הכל בצורה מהימנה. אין שום סיבה לשים את התוסף ואין לו שום קשר לבעיה שלך. הדבר היחידי שיקטין את תצרוכת השמן הוא כאמור שימוש בשמן צמיגי יותר, וזה כמובן ע"ח יכולת הסיכה של השמן.

אין מנוס מלטפל בבעיה עצמה. אם זה שווה או לא זה כבר שיקול כלכלי ורגשי.

פורסם

זאת אומרת שכבר מ180K אתה מזהם את כל הסביבה שאתה נוסע בה כי אתה קמצן , וכנראה מכל השמן החצי סינטטי שהשתמשת בו למלא כל 1000 ק"מ - כבר שילמת גם על חצי מעלות המנוע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא מסכים איתך,

האוטו עובר טסט,הוא מעשן אך ורק שהרכב עומד מונע תקוע בפקק משהו כמו 20 דקות,בדרך כלל הוא לא מעשן עשן כבד שחונק את כולם.

והשמן שאני קונה,לא חושב קניתי יותר מ40 ליטר בחמש שנים האחרונות...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לא חושב קניתי יותר מ40 ליטר בחמש שנים האחרונות..

קנית יותר מ-40ליטר שמן, תקרא את ההודעה הראשונה שלך:

כל חודש אני מוסיף בין 800CC ל1 ליטר שמן.

במשך 5 השנים האחרונות, שרפת בין 50 ל-60 ליטר שמן לפחות. אני לא מדבר על הכסף,

תחשוב לכמה עשן גרמת.

-

פורסם

א. עובדתית זיהמת, זה שהתקנות זיהום לשנתון שלך מינימאליות לא אומר שמגיע לכל השאר והסביבה לסבול.

ב. מספיק שמלאת 50 ליטר שמן (ואני אופטימי) * סביבות ה120 ש"ח (נגיד , למרות שרשמת שמנים יקרים יותר) ל4 ליטר שמן = סביבות ה1500 ש"ח שזרקת לפח.

אם אתה מחשב את העלויות של התוספים תוסיף גם לפחות עוד כמה מאות שקלים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ב. מספיק שמלאת 50 ליטר שמן (ואני אופטימי) * סביבות ה120 ש"ח (נגיד , למרות שרשמת שמנים יקרים יותר) ל4 ליטר שמן = סביבות ה1500 ש"ח שזרקת לפח.

אם אתה מחשב את העלויות של התוספים תוסיף גם לפחות עוד כמה מאות שקלים.

ליביו

קונה מחבר שעובד בפרומט-גלון של LM זהב=45 שקל...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
נסעתי למוסך,,,,

שהואטו היה על 180 אלף ק"מ.

נירגד ירושלים טוענים כי אין לפתוח את המנוע במטרה לסדר את הרינגים כי הדבר שווה לבין 3000 ל3500 ש"ח.

מה שהם אמרו לפני 4 שנים-לשמור על מצב שמן תקין,להוסיף שמן כל שבוע לאחר בדיקה,לא לתת למצב השמן לרדת מתחת לחצי המדיד!!!,ולהוסיף כל כמה חודשים פחית של BG,שמע,הם צדקו,האוטו עומד היום על 235 אלף ק"מ...

אז אני נותן לו מדיי פעם רד בול,,,זה עוזר.

לפי דעתי כמובן.

בכל מקרה, נירגד טוענים כי עדיף לתת למנוע להיגמר ואז להביא מנוע מפירוק ב4000-+~ כולל עבודה.

שלום לך. רציתי לדעת האם חל שיפור כלשהו בצריכת השמן הנושא חשוב לי.

כמו כן - על איזו פחית BG אתה מדבר ? ולמה מתחת לחצי המדיד זה בעייתי ?

• תוכן חדש...