Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין סוויפט למאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב חדש, הדרישות שלי הן רכב אמין, קטן (אני סטודנט רווק), נוח.

בינתיים ההתלבטות שלי היא בין סוזוקי סוויפט למאזדה 2.

היתרון הגדול של סוזוקי הוא שבמבחן דרכים השוואתי בין שני הדגמים הסוויפט ניצחה את ה2 כמעט בכל התחומים

היתרון של ה2 הוא שמאזדה נחשבים ליותר אמינים והמראה של ה2 קצת יותר צעיר

מה המלצתכם?

פורסם

אני דווקא אוהב את הלוק של הסוויפט, נראה קומפקטי אבל לא מצועצע כמו ה2.

חוצמזה שסתם נראה לי שלקנות מאזדה נהיה ממש המוני, ואני תמיד אוהב להיות קצת שונה.

פורסם

כתב לא רשום:

היתרון של ה2 הוא שמאזדה נחשבים ליותר אמינים והמראה של ה2 קצת יותר צעיר

יש לה עוד יתרון - מאזדה 2 יותר בטיחותית (5 כוכבים במבחן הריסוק מלפני חודש)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינתי שתיהן כמעט זהות כך שמדטבר בטעם אישי נטו.

בצע נסיעת מבחן על שתיהן וראה למי מהן אתה מתחבר יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המאזדה באה עם ESP.

זה מספיק כדי להטות את הכף לטובתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שתיהן צפויות להיות אמינות. הסוויפט נוחה לנסיעה יותר מהמאזדה (אבל גם המאזדה בסדר). למאזדה יש את יתרון ה-ESP, אבל היא באמת צריכה אותו - האחיזה נמוכה וההתנהגות מאוד "שובבה" - ממש לא מסובך לאבד אחיזה מלפנים או מאחור. הסוזוקי אוחזת הרבה יותר טוב, אבל כאמור - אין לה ESP. מעבר לעובדה הזו - זה באמת עניין של טעם. שתיהן טובות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לנתון הESP המאוד חשוב, צריך להוסיף את העובדה שלמאזדה 5 כוכבי ריסוק בNCAP לעומת 4 בסוזוקי. שתי נק' אלו חייבות (לדעתי) להטות את הכף לכיון המאזדה מאחר שלמעט הפיז'ו 207, פיאט פונטו והאופל קורסה לא ניתן למצוא סופרמיני בעלת מפרט בטיחות גבוה כזה.

הסיבות היחידות שעלולות לך להעדיף את הסוזוקי על המאזדה זה רק נושא העיצוב (טעם אישי), רמת הנאה מנהיגה עדיפה ורמת איבזור גבוהה יותר (במאזדה הנסיון לחסוך בכסף או להוריד משקל, גורם לפעמים לרמת האיבזור להראות כאילו מדובר על פיאט אונו משנות השמונים).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

עם כבר מדברים על ה207 למה לא בעצם? אני לא סגור על הבדלי מחיר אבל אני חושב שאתה תהנה מרכב מוצלח יותר משתי האופציות שבחרת.

500 אלף מסירות באירופה רק בשנה היוצאת לא הולך ברגל.

פורסם

אני חושב שהמאזדה 2 עדיפה בגלל שיש לה 5 כוכבים במחני ריסוק וכי יש לה ESP.

למה לא תלך על ה-207, בטוחה מאוד,גדולה ביחס לסופרמיני,נוחה יותר מה-2 ומהסוויפט והיא יפה יותר (טעם אישי).

שכחתי לציין שבכביש הררי ומפותל (או רק מפותל) כיף לנהוג בה (לא כמו פיג'ו ישנות אבל בכל זאת לדעתי קשה למצוא היום משהוא יותר טוב).

אלו הדעות שלי.

פורסם

207 יקרה יותר בכמה אלפים, פחות מרווחת מאחור, קצת פחות חזקה, צריכת הדלק שלה פחות טובה משל המאזדה והרבה פחות טובה משל הסוזוקי ומוניטין האמינות שלה פחות טוב.

יחד עם זאת מדובר במכונית שמרגישה ה-ר-ב-ה יותר איכותית מהשתיים האלו, אוחזת יותר טוב משתיהן ומקנה יותר בטחון על הכביש. היא גם נוחה לא פחות לנסיעה, מאובזרת כמעט באותה מידה (אני חושב שיש רק 2 ח"ח ואין מערכת שמע תקנית) ובטיחותית מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דווקא יש מערכת שמע תקנית (מקורית, לא התקנה מקומית) - לדודה שלי יש 207 בת 3 חודשים. ח"ח אחוריים באמת אין.

קשה לי להאמין שה-2 או הסוויפט מאובזרות יותר מה-207, שמאובזרת כמו המגאן האצ'בק של אמי (פרטית, EX).

פורסם
דווקא יש מערכת שמע תקנית (מקורית, לא התקנה מקומית) - לדודה שלי יש 207 בת 3 חודשים. ח"ח אחוריים באמת אין.

קשה לי להאמין שה-2 או הסוויפט מאובזרות יותר מה-207, שמאובזרת כמו המגאן האצ'בק של אמי (פרטית, EX).

4 ח"ח, גלגלי מגנזיום (בסוזוקי),פנסי ערפל קדמיים, הגה מצופה עור, שליטה של הרדיו מההגה (רק אופ' ב207) מבחינת איזור, היפאניות מאובזרות יותר.

אם כי התחושה בפיז'ו מרשימה ונאה יותר כך שזה מתאזן (לדעתי בכל אופן).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
4 ח"ח, גלגלי מגנזיום (בסוזוקי),פנסי ערפל קדמיים, הגה מצופה עור, שליטה של הרדיו מההגה (רק אופ' ב207) מבחינת איזור, היפאניות מאובזרות יותר.

אם כי התחושה בפיז'ו מרשימה ונאה יותר כך שזה מתאזן (לדעתי בכל אופן).

מקבל את התיקון, ומוסיף - אני משוכנע שב-207 של דודה שלי יש שליטה על הרדיו מידית שנמצאת מצד ימין של ההגה.

פורסם

להגיב שוב? :-)

לגבי המאזדה - זה נכון. היא אוהבת להיות "שובבה" כמו שרוני אמר כבר, ולמי שאוהב את זה (בעיקר צעירים,כמוני) זה אחלה. אכן, היא מרגישה קלה מידיי על הכביש, ולפעמים אני אוהב גם את התחושה בנסיעה עם שתי חברים באוטו.

ההרגשה הכללית באוטו טובה מאוד, אני נהנה מכל נסיעה איתה. הכל קרוב אלייך בהישג יד, ואני אוהב את זה שהאוטו קטן וצמוד (למרות שיש מרווח דיי גדול מקדימה).

לגבי הנוחות, אני כבר התרגלתי לנוחות של האוטו, האוטו נוח מאוד בשבילי, למרות שבשבועיים שלוש הראשונים עדיין לא הגעתי לתנוחת הישיבה שרציתי.

בכל מקרה, מבחינת איבזור לא חסרים לה דברים שאמורים לבוא כבר כסטנדרט כמו שרשמו לפניי (6 כריות אויר, ESP, שליטה מההגה על המערכת המובנית, הגה מצופה עור, פנסי ערפל, ואם יש לך הרבה כסף קטן, לא חסר לך איפה לשים :wink::lol:).

בכל מקרה, אני אפילו לא התלבטתי בין הסויפט למאזדה, אולי כנראה בגלל שהשם מאזדה קרץ לי יותר לעין. (וגם חלק נכבד כיכב ה-ESP, שנגלה אליי מידיי פעם בנסיעות).

בהצלחה בבחירה! :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דרך אגב, במגזין אוטו דווקא ה-2 היא המנצחת. גם נגד הקורסה החדשה. :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...