Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה דגם, אני לא מספיק מבין בזה, אבל נראה כמו בתמונה.

פרט איזה דגמים היו, ואיך מבחנים ביניהם, ככה גם אלמד משהו וכשאזדמן שוב לאזור אעדכן כאן.

אם זה אכן כמו הרכב שבתמונה מדובר באוטוביאנקי A112 אבארט.

תוכל ללמוד עוד באתר הרשמי של סדנת אבארט בכתובת הבאה:

http://www.abarth.it/it/CMSIT/Pages/Home.aspx

ובעמוד אבארט באנציקלופדיה השיתופית וויקיפדיה כאשר שים לב שיש לך בעמוד הנ"ל רשימה מלאה ומפורטת של כל הדגמים שיצאו מסדנת אבארט.

http://en.wikipedia.org/wiki/Abarth

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 681
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע מה דגם, אני לא מספיק מבין בזה, אבל נראה כמו בתמונה.

סליחה על השאלה החצופה, אבל לפי מה זהית שזו אבארט ולא אוטוביאנקי A112 רגילה ?

פורסם

דגם האברט מזוהה ע"פ הפתח (או הגריל) שיש לו במרכז מכסה המנוע.

לדגם היה מנוע 1049 סמ"ק 70 כ"ס ו-5 הילוכים - הוא היה החלום הרטוב של לפחות מחצית מהחיילים ששרתו איתי בבסיס

(חלקם נאלצו להסתפק בדגם הג'וניור או חלמו על 127 ספורט שבדיוק קבלה אז מנוע 1300...וחלק גדול יותר נסע באוטובוס ובטרמפים...:))

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מפרסם עבור מישהי

למי שמעוניין סוברית סגורה רשיונות מוקפאים,1000סמק שנת 1988

מחיר מצחיק של 2000שח

לרכב אין טסט שנה היא טוענת שהוא במצב טוב

שמה אורה 036820878 0507741259

הרכב נמצא בפתח תקוה בקיבוץ

דיי דחוף

פורסם

נצפו אתמול בקרית טבעון: 1. גולף דור 1, נראתה מוזנחת אך לא בהכרח לא נוסעת, נצפתה (כשאני) בנסיעה ולכן חוסר הודאות. 2. נצפתה סובארו SVX אדומה, לא נוסעת בודאות, נראית במצב טוב למעט לכה מפוצצת על רוב הצבע. נראה שעומדת הרבה זמן לפי אוכלוסית העכבישים שעליה.

• אחראי פורום
פורסם

1. הגולף ירוקה? אם כן, היא 1.5, היתה למכירה לפני כמה חודשים.

2. מעניין, גם בחיפה עומדת SVX אדומה, מאוד מוזנחת. חבל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

low rider מחכה לך הודעה פרטית :-).

גורלה של ה SVX האדומה בחיפה לא הולך להסתיים טוב :-(.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
נצפתה היום ברמת הגולן - נראה שעומדת זמן לא מועט. אין לי קשר אליה אבל אולי אוכל להשיג פרטים למעוניינים.

יש עוד בלייזר 81 ברחוב אופיר בת"א, עומד במקום ללא תזוזה כבר שנים.

פורסם

בהרצליה הצעירה עומדת מוזנחת הפז'ו סטיישן האומללה, זו שלפני לא מעט חודשים נצפתה על צידי האיילון ביציאה מהרצליה.

כמו כן, בסביבות מכללת שנקר ברמת גן עומדת חיפושית ללא מספר אספנות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הפז'יו שייכת לחבר......איך נגיד- קצת מפוזר, למי שזוכר- פעם הוא השאיר אותה לעמוד כמה חודשים בדרך לכפר הירוק, סתם לדוגמה... בקיצור- יש לו נטיות חניה מוזרות...:wink::-D:roll: היא לא נטושה, הוא אפילו אוהב אותה- בדרך "שלו", מוזרה משהו הייתי מגדיר, אם לא יותר מזה... ויש לו עוד כמה כאלה "אהבות" מפוזרות בכל מיני מקומות...:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
סליחה על השאלה החצופה, אבל לפי מה זהית שזו אבארט ולא אוטוביאנקי A112 רגילה ?

השאלה לא חצופה. אין בעיה. לפחות דבר אחד למדתי בחיים: להגיד שאני לא יודע. אז, איך ידעתי שזו אבארט? כנראה שלא ידעתי, חשבתי שכל האוטוביאנקי שנראות ככה הן אבארט. אני לא זוכר גריל על מכסה המנוע (ב-99%) כך שלפי ההסבר של חן אני מניח שאולי היא בכלל לא.:oops: .

כשאהיה שם שוב, אבדוק בוודאות האם יש פתח במכסה מנוע, אם יהיה אור אצלם ואם אהיה במצב רוח אמיץ, אפנה שוב לבעלים:-D.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

או. קי.

אז 99.9% שראית אוטוביאנקי A112 רגילה. זה רכב שמבוסס על מכלולים של פיאט 127, אבל עם עיצוב הרבה יותר מוצלח.

המנוע היה ברוב המקרים בנפח 903 סמ"ק (גם כן של פיאט 127) - זה דגם בסיסי, נקרא JUNIOR

היה גם דגם "בכיר" יותר עם מנוע 965 סמ"ק, שנקרא ELITE

הייתה מכונית פופולרית למדי בארץ, חברה צערים אהבו אותה מאוד.

אבארט זה הדגם הספורטיבי של הסדרה, מנוע בנפח 1050 סמ"ק ו70 כ"ס (ברגילות היה 42-48 כ"ס)

בארץ אולי על כל 300 ג'וניור מכרו אבארט אחת.

המרכב והעיצוב הכללי של כולם נראה אותו דבר, אבארט נבדלת בחישוקים שונים עם סמל של אבארט, גריל שונה, כונס אוויר ואולי עוד כמה פרטים.

נ.ב. בכל הדגמים, גם ברגילים היה "גריל" על מכסה המנוע, לאיוורור פנים הרכב. באבארט היה ממש "כונס"

פורסם

פיזו וחיפושית בתל אביב רעיון יפה לחלון של הדלת

פורד פיאסטה באור עקיבה

חיפושית בכביש 4 על גרר שי

03102010166.jpg

04102010170.jpg

04102010171.jpg

04102010168.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...