Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב שרוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סאב מסוג רוקפורד P1 כשנה וחצי שנתיים.

בזמן האזנה חדל הסאב מלעבוד, כשהגעתי הביתה בדקתי את החיווטים בינו לבין המגבר ונראו תקינים, הפעלתי את המערכת ושמעתי רישרושים, לאחר מכן חשדתי בחיווטים בין התיבה לסאב עצמו לכן פירקתי אותו והם נמצאו תקינים, למרות זאת חיברתי את הסאב ישר למגבר ללא התיבה והמשיכו להישמע הרישרשים.

כשניתקתי את הסאב מהחוטים שמתי לב שכשאני מזיז אותו משהו זז בפנים (אני מזכיר בלי תיבה רק הרמקול עצמו).

לכן שאלותי הן:

במקרה כזה מהי עלות התיקון אם בכלל אפשרית?

אם אפשרית, יש אפשרות לבצע בתנאים ביתיים?

במידה והתיקון לא משתלם מבחינה כספית או עמידות של הסאב לאחר התיקון לאן ממלץ להיתקדם?

לקנות אולי את ה P2 ללא תיבה ולהשתמש בקיימת או אולי בכלל לעזוב את רוקפורד?

(אזכיר כאן כי מחירו של הסאב שלי כיום ללא תיבה עומד על כ 400 ש"ח ואולי עדיף לקנות אותו, ולא את ה P2)

לשאלה אם אהבתי איך ששומעים איתו התשובה כן.

תודה רבה וחג שמח.

פורסם

אתה מדבר על סאב P1 שעולה 380 שקל.

עלות תיקון היא לפחות 200 שקל ויכולה להגיע גם ל-400 שקל באלמנט מהסוג שלך.

(ישנם לעיתים תיקונים שיכולים להגיע לסכומים הרבה יותר רצינים)

אז תעשה את השיקול שלך.

אין אפשרות לתקן סאב בתנאים ביתיים - לצורך העניין , אין לך את הסליל הדרוש(במידה והסאב שרוף - למרות שעפ"י תיאורך לא מדובר בסאב שנשרף), אין לך את המיכשור הדרוש ומעבר לכל אין לך את הידע הדרוש.

הצעה שלי? אם אהבת את ה-P1, אתה תאהב פי אלף (לדעתי) את ה-CVR12

אנשים פשוט לא מעריכים את התרומה העצומה שמקבלים ביחס לכסף שלו. לדעתי ועפ"י הסאבים ששמעתי בחיי (ואני אומר בבירור שהם לא רבים כ"כ) ביחס לכסף, זה הסאב הכי מושלם שאפשר לקבל.

פורסם
אתה מדבר על סאב P1 שעולה 380 שקל.

עלות תיקון היא לפחות 200 שקל ויכולה להגיע גם ל-400 שקל באלמנט מהסוג שלך.

(ישנם לעיתים תיקונים שיכולים להגיע לסכומים הרבה יותר רצינים)

אז תעשה את השיקול שלך.

אין אפשרות לתקן סאב בתנאים ביתיים - לצורך העניין , אין לך את הסליל הדרוש(במידה והסאב שרוף - למרות שעפ"י תיאורך לא מדובר בסאב שנשרף), אין לך את המיכשור הדרוש ומעבר לכל אין לך את הידע הדרוש.

הצעה שלי? אם אהבת את ה-P1, אתה תאהב פי אלף (לדעתי) את ה-CVR12

אנשים פשוט לא מעריכים את התרומה העצומה שמקבלים ביחס לכסף שלו. לדעתי ועפ"י הסאבים ששמעתי בחיי (ואני אומר בבירור שהם לא רבים כ"כ) ביחס לכסף, זה הסאב הכי מושלם שאפשר לקבל.

אתה ממליץ לו לקנות סאב של 400WRMS,בידיעה שהדבר האחרון שהוא הפעיל עם המגבר שלו היה סאב 150 WRMS .לא קצת דבילי?

לפותח האשכול,

אם אהבת את הP1,לא תוכל למצוא עוד אחד כמוהו ובעוצמה שלו.

הP2 הרבה יותר מדויק,אם אהבת את הP1 לא נראה לי שתאהב את סגנון הP2 .

אך זה ישאר לעניינך אם להחליף או לא.

-לא לתקן את הסאב,חבל-.

פורסם

שלום לכולם.

Ghost G הוא צודק כי התוקון יעלה לו יותר מ-50 % מעלות הסאב.

אני אומר תשקיעה כבר על סאב אחר.גם אם תתקן את הסאב הוא לא ידפוק כמו שזה יהיה לפני.

חבל.8)

פורסם

גש ל "אומגה אודיו" לפי מה ששמעתי עליהם מאוד הוגנים.

מאוד מאוד :lol:

טוב שעוד נשארו בעלי מקצוע הוגנים מזן הולך ונעלם.

ניתן למצוא כתובת וטלפון בדפי זהב או ב www.omega-audio.co.il

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...