Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יממה בלבד לאחר שדורסיה של לי זיתוני הצהירו באמצעות עורכי דינם כי הם "מלאי צער וחרטה", נתפס אחד מהם, קלוד איזק, נוהג במהירות של 156 קמ"ש. רשת הטלוויזיה TF1 דיווחה כי הוא נתפס ושוחרר לאחר ששילם קנס.

לכתבה המלאה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צער וחרטה שעלו עליהם, הם מתכוונים.

אני רואה את עורכי הדין היהודים שמגינים עליהם, כמו גם את הישראלי שמגן על ילדי קדאפי, ואומר לעצמי, שלא פלא שבעולם לא מבינים (או בעצם שונאים) אותנו. בשביל כסף העם הזה יעשה הכל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממש הרגע קראתי את הכתבה ב-Y-NET.

כל פעם שאני רואה את הבבונים האלה בא לי לתפוס טיסה לצרפת וללמד אותם קצת כבוד ישראלי עם כלי כהה וכבד :evil::mad2:.

פשוט מיץ זבל בהתגלמות לא אנושית.

אני מאוד מקווה שמשטרת ישראל והשב"כ מתכננים איזה מבצע לתפוס אותם.

דעתי הנחרצת היא, שכדאי למנוע מהאנושות את הנוכחות של שני היצורים הללו -ויפה שעה אחת קודם.

זמין 8)

פורסם

כל פעם שאני רואה את הבבונים האלה בא לי לתפוס טיסה לצרפת וללמד אותם קצת כבוד ישראלי עם כלי כהה וכבד

איך אתה מעז להגיד כזה דבר?!.................אתה לא יודע שזה "קהה" עם ק'?! :wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

:lol:

כשאני עצבני יש לי נטייה לעשות שגיאות כתיב.

אבל אני בהחלט שמח שזה הדבר היחיד שהפריע לך במשפט הזה :wink:.

יש לי שכן טייס, אחלה גבר גבר, אולי נבקש ממנו לעשות סיבוב לפריז עם מטען של ברזלים ושרשראות. 8)

זמין 8)

פורסם

לא הבנתי, מה זאת אומרת ״שילם את הקנס ושוחרר לדרכו״. למה ?!

מקריאה באינטרנט כבר הבנתי שיש בעיה עם הסגרה מצרפת, אבל למה הוא לא נעצר ולא יועמד למשפט שם?

V5

פורסם
:lol:

כשאני עצבני יש לי נטייה לעשות שגיאות כתיב.

אבל אני בהחלט שמח שזה הדבר היחיד שהפריע לך במשפט הזה :wink:.

יש לי שכן טייס, אחלה גבר גבר, אולי נבקש ממנו לעשות סיבוב לפריז עם מטען של ברזלים ושרשראות. 8)

יש לי כמה חלקים לרכב שלי שאני רוצה להביא מצרפת. אשמח אם תוכלו לסייע בנידון. 8)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
צער וחרטה שעלו עליהם, הם מתכוונים.

אני רואה את עורכי הדין היהודים שמגינים עליהם, כמו גם את הישראלי שמגן על ילדי קדאפי, ואומר לעצמי, שלא פלא שבעולם לא מבינים (או בעצם שונאים) אותנו. בשביל כסף העם הזה יעשה הכל...

אתה רציני? מה בדיוק פישרה של השינאה העצמית הזו ? עורכי דין שאינם יהודים מגינים על עבריינים, גם גרועים יותר, לשם שמיים ?

ואנם קטונתי מלהטיף מוסר למישהו, אבל חלק גדול מהיחס לו אנחנו זוכים היום בעולם הוא יחס שהרווחנו ואנחנו עדיין מרויחים ביושר ואינו בהכרח תולדת איזו שינאה עתיקה שקשורה ביחס שבין יהודים לכסף.

פורסם

הם אמרו לא מזמן שהם מפחדים מנקמה. בצדק. הלוואי והפחד ירדוף אותם עד סוף החיים.

פורסם

מקריאה באינטרנט כבר הבנתי שיש בעיה עם הסגרה מצרפת, אבל למה הוא לא נעצר ולא יועמד למשפט שם?

אכן יש בעיה עם הסגרה של אזרח צרפתי לישראל.

ישראל צריכה להגיש בקשת הסגרה אך הצרפתים כבר אמרו שהם לא יסגירו אותם אלא יעצרו אותם וישפטו אותם בצרפת.

ישראל לא רוצה בכך אלא רוצה שהם ישפטו וירצו מאסר בארץ ומנסה למצות את כל האפשרויות לפני שיסכימו לשפיטה ומאסר בצרפת.

פורסם

ממשלת צרפת לא מסגירה את האזרחים שלה למדינות אחרות , התובעת הכללית אמרה לחדשות 2 שעובדים על משפט בשבילם שם אבל זה עדיין נרקם.

כנראה שבצרפת על 156 קמ"ש זה קנס ואין סיבה עדיין מבחינת הרשויות שם לעצור אותם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בצרפת מותר לנהוג באוטוסטרדה על 130 קמ"ש, כך ש-156 קמ"ש זה לא מי-יודע-כמה רציני.

את אמא שלי תפסו בצרפת על 159 קמ"ש (לאבא שלי יש את הדוח ממוסגר והעתק קטן בארנק, שהוא שולף כל פעם שאמא שלי מתלוננת על הנהיגה שלו). זו עבירה של קנס במקום, וממשיכים.

לא ביג-דיל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רועי - אם אתה רואה איזושהי הצדקה לישראלי-יהודי, להגן על בניו של קדאפי, שאינה אלא בצע כסף/פרסום, אשמח לשמוע מה היא. לו אני הייתי אמריקאי/אירופאי/זר אחר כלשהו, מה שהייתי חושב זה - מה הישראלים האלה רוצים? הרי הם בעצמם מגינים על השונאים הכי גדולים שלהם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בצרפת מותר לנהוג באוטוסטרדה על 130 קמ"ש, כך ש-156 קמ"ש זה לא מי-יודע-כמה רציני.

את אמא שלי תפסו בצרפת על 159 קמ"ש (לאבא שלי יש את הדוח ממוסגר והעתק קטן בארנק, שהוא שולף כל פעם שאמא שלי מתלוננת על הנהיגה שלו). זו עבירה של קנס במקום, וממשיכים.

לא ביג-דיל.

אז למה לא אמרת שאמא שלך פולניה :lol:

גם בארץ 26-40 קמ"ש מעל בדרך בינעירונית זה קנס 750 ש"ח + 8 נקודות.

רק אצלנו לא משלמים במקום אלא נותנים לך אשראי ל 90 יום.

מדינה טובה!! חבל רק שטרם הגענו למהירות המותרת שם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רועי - אם אתה רואה איזושהי הצדקה לישראלי-יהודי, להגן על בניו של קדאפי, שאינה אלא בצע כסף/פרסום, אשמח לשמוע מה היא. לו אני הייתי אמריקאי/אירופאי/זר אחר כלשהו, מה שהייתי חושב זה - מה הישראלים האלה רוצים? הרי הם בעצמם מגינים על השונאים הכי גדולים שלהם...

ובכך שונים היהודים מכל אדם אחר?

כל עורך דין מחפש כסף ופרסום זאת הפרנסה שלהם, בתחום כזה אתה עולה ברמה כלל שאתה מקבל יותר פרסום, בנוסף אני גם חושב שלכל אדם מגיע הגנה משפטית לא משנה מה הוא עשה.

• תוכן חדש...