Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בשעה טובה קניתי רכב יד שניה מאזדה 3 אקטיב 2007 אחרי סבב בדיקה ותיקונים. זה הרכב האוטומטי הראשון שלי אחרי שנים עם רכב ידני, אז מוזר לי לנהוג כשההילוכים מתחלפים לבד. ההחלפות שהוא בוחר נראות לי מוזרות - אז אני לא בטוח אם זה אמור להיות ככה או שזאת בעיה בגיר.

האוטו בוחר להחליף לשלישי בסביבות 25 קמ"ש, כשמאטים יורד משלישי לראשון. עולה לרביעי רק בסביבות 90-100 אחרי שהמנוע קצת צועק. גם במהירות 120 לא מחליף לחמישי.

אשמח לשמוע ממישהו עם מזדה 3 אם זה תקין, כי אני מתחיל להתבאס על זה.

פורסם

יש לך 4 הילוכים ולא 5.

מה שאתה מתאר תקין אם נמצאים בהאצה.

ובעיר הוא יעלה הילוך ע"מ לחסוך בדלק. לפעמים תמצא את עצמך ב50 קמ"ש בהילוך רביעי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אהלן,

בשעה טובה קניתי רכב יד שניה מאזדה 3 אקטיב 2007 אחרי סבב בדיקה ותיקונים. זה הרכב האוטומטי הראשון שלי אחרי שנים עם רכב ידני, אז מוזר לי לנהוג כשההילוכים מתחלפים לבד. ההחלפות שהוא בוחר נראות לי מוזרות - אז אני לא בטוח אם זה אמור להיות ככה או שזאת בעיה בגיר.

האוטו בוחר להחליף לשלישי בסביבות 25 קמ"ש, כשמאטים יורד משלישי לראשון. עולה לרביעי רק בסביבות 90-100 אחרי שהמנוע קצת צועק. גם במהירות 120 לא מחליף לחמישי.

אשמח לשמוע ממישהו עם מזדה 3 אם זה תקין, כי אני מתחיל להתבאס על זה.

צריך להתרגל לאוטומט - הוא מרים את שלושת ההילוכים הראשונים מהר (לחסכון בדלק) אם לא לוחצים רצוף על דוושת הדלק ,

כאשר מרפים מהר מהדוושה הרכב מחליף הילוך .

ההרגשה של עוד הילוך אחרי הרביעי - זה כנראה נעילת ממיר המומנט - וזה דבר חיובי .

ראה דיון בנושא דומה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=326865&highlight=%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9A

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

האוטו מעלה הילוך לרביעי רק ב90-100 קמ"ש, כי אתה עם רגל כבדה על הגז.

לרוב, האוטו יעלה להילוך רביעי כבר ב40 קמ"ש.

אתה יכול לשלוט על העברת ההילוכים דרך אופציית הטיפטרוניק.

• תוכן חדש...