Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

** עריכת הנהלה **

פרוייקט נוסף ומושקע ניתן למצוא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=303093

שלום לכולם!

לאחר קריאת כל מיני מאמרים ומדריכים ל 'עשה זאת בעצמך' החלטתי לנקות את הפנסים שלי שהיו במצב רע מאוד!

אז ככה, לאחר חיפושים אינסופיים כושלים לא מצאתי נייר מים (נייר זכוכית שעובדים איתו עם מים ע"מ לשמור על מצבו במהלך העבודה) בעדינות רצויה: > 1200 החלטתי להסתפק במה שיש.

במסגרת חיפושי אחרי נייר מים מתאים מצאתי רק עד 1200 ב ACE או ב Home Center אז קניתי פיסת נייר מים אחת של 600 ואחת של 1200. בנוסף קניתי פוליש שהמוכר באוטו דפו ייעץ לי, אמרתי לו שאני הולך לנקות ת'פנסים (רואים איזה פוליש בתמונות).

הנה תמונות לפני תחילת העבודה:

DSC00430.JPG

DSC00432.JPG

DSC00433.JPG

DSC00434.JPG

DSC00436.jpg

פורסם

המשך:

התחלתי את העבודה, בהתחלה עם פיסת נייר מים 600 10 על 10 ס"מ. התחלתי בתנועות אופקיות...

כך זה נראה אחרי 10 דק':

DSC00438.JPG

DSC00439.JPG

DSC00440.JPG

DSC00441.JPG

פורסם

אחרי שאותה פיסת נייר מים החלה להקרע, (היא עבדה ממש קשה) ניקיתי הכל, ועברתי לתנועות אנכיות עם נייר מים 1200 10 על 10 ס"מ. חלק זה לא צילמתי.

כשגם פיסת נייר המים הזו החלה להקרע ניקיתי הכל והמצב היה דיי דומה אומנם טיפה יותר נקי מהמצב בתמונות של אמצע התהליך עם ה 600, מפחיד קצת :roll:..

אחרי זה, התחלתי עבודה בתנועות מעגליות עם מטלית (חולצה ישנה, בד יחסית רך) וכל פעם קצת מהפוליש שקניתי, אחרי כמה דק' העיניינים החלו להתבהר, המצב נהיה לאט לאט הרבה יותר טוב!

בסוף סיימתי עם קצת וואקס צב שהיה לי בבית, גם בתנועות מעגליות, והנה התוצאות:

מדהים, הנקודה היא שכל אחד יכול לעשות את זה במקום לשלם 400 ש"ח!!! לא שלא הזעתי כמו מטורף, במיוחד בסוף, אבל זה השתלם!

DSC00444.JPG

DSC00445.JPG

DSC00446.JPG

DSC00447.JPG

פורסם

יצא פשוט מצויין לדעתי! כל הכבוד על היוזמה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין לי בעיה לעשות את זה מדי שנה, שנתיים. העיקר שזה משפר את המצב משמעותית, במיוחד לקראת הטסט הקרוב במרץ.

אני חושב שוואקס טוב יעזור לשמור על הפנסים. בכלל אני אנסה יותר לחנות בצל וכו'.

פורסם

בנייר מים בהחלט ככל שהמספר גדול יותר כך הוא עדין יותר.

הוא בטח פירק את הפנסים כדי לקבל גישה טובה יותר, לא לפגוע בצבע של האוטו בטעות וסתם כי נוח בהרבה לעבוד ככה.

פורסם

פוליש זה השלב האחרון, הוא מאוד עדין. אני בספק אם הוא לבד יצליח להוריד את מה שהיה לי בפנסים.

למרות שתיאורטית, אם לשפשף ולשפשף ולשפשף.. בסוף הכל יירד :wink:.

• תוכן חדש...