Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קודם כל מדובר על מאזדה ,3 והבעיה היא שכבר כמה פעמים הנורות נשרפות ( מצב נסיעה רגיל , לא אורות חנייה)

לפני חודשיים בערך החשמלאי החליף את שתי הנורות לנורות חדשות בעלות של 70 שקל כל אחת עפ"י המלצתו שאמר שהנורות הן יותר חזקות ועמידות.

לפני שבוע נורה אחת נשרפה, והשנייה גם נשרפה לפניי כמה ימים, ככה יוצא שאני נוסע עם אורות גבוהים בלית ברירה .

ודבר נוסף, ראיתי לפחות עוד 5 מאזדות שהנורה השמאלית שלהם הייתה שרופה בדיוק כמו שהיה אצלי .

יכול להיות שהבית מנורה מקצר וגורם לשריפת הנורה? מה אתם חושבים שיכולה להיות שהבעיה שמאוד מציקה וזאת הפעם השנייה כבר שמוחלפות הנורות.

תודה רבה על העזרה.!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני לא מאמין שהבית נורה מקצר במידה והוא כן היה מקצר הפיוז היה נשרף ולא הנורה

אני הייתי בודק אולי יש טעינת יתר

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

יש לבדוק את הטעינה בהדקי המצבר, תמדוד את המתח כאשר המנוע פועל בסרק ובצע עוד מדידה ב 2500סל"ד.

אם המתח עובר את ה 14.8V יש לך טעינת יתר.

פורסם
כן ..

הנורות האלו נשרפות בשניה שהן מקבלות יותר מ15V

ממש לא נכון. המנורת יכולות לעבוד גם במתח של יותר מ-18 וולט למשך מספר שעות.

המתח הנומינלי שאליו מתוכננות המנורות הינו 13.8 וולט כול חריגה כלפי מעלה מקצרת את חיי המנורה.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב חזרתי עכשיו מהחשמלאי והחלפתי 2 נורות. מכה של 140 שקל .

הוא טוען שזה ככה אצל הרבה מכוניות ושארבעה חודשים זה כנראה תקופה מאוד הגיונית לכיס שלו בשביל להחליף נורות כל פעם. אבל עדיין אני לא מצליח להבין שלפי מה שהוא טוען אלה נורות חזקות, אבל מצד שני לא מחזיקות הרבה זמן ואין מה לעשות ברכבים האלו אלא להחליף כל פעם את הנורות. לא ממש קניתי את מה שהוא אומר ואני חושב שיש פה באמת בעיה שגורמת לנורות להשרף כל פעם.

באסה, זאת כבר פעם שנייה , גם פעם קודמת זה היה שתי נורות שעלו 140 שקל.

פורסם

מצאתי לך את השרשור הזה כאן :arrow:

אולי המידע יסייע לך בעתיד.

מקווה שהנורות לא ישרפו שוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על השרשור שמצאת ועל העזרה של כולם, מקווה שהבעיה לא תחזור עוד פעם.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

1. האם נבדק מתח הטעינה ?

2. האם בוצעו שינויים במערכת החשמל/פנסים ?

ייתכן מאוד שתיכנון הפנס לקוי ופיזור החום לוקה בחסר ולכן המנורות מתחממות יתר על המידה ואורך החיים שלהם מתקצר.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום רב.

מנסיון שלי בעבודתי כמנהל צי רכב.יש לי כ100 מאזדה 3 .

נורת h7 של הלה מחזיקות מעמד בין 4 ל8 חודשים תלוי באופן השימוש .האם אתה נוהג להדליק אורות גם ביום?

לעניות דעתי מחיר של 140 שח לזוג נורות הוא מופרז .איזה סוג הוא התקין?

בצד השמאלי מעט קשה יותר להחליף את הנורה. בדוק שבזמן ההחלפה לא נגע בזכוכית באצבעות חשופות.דבר המקצר את אורך חיי הנורה.

לא סביר שקימת סיבה אחרת .אבל רצוי לעקוב ואם התופעה מתרחשת שוב לעיתים קרובות מידי היתי ממשיך בבדיקות נוספות.

פורסם

אני מדליק אורות ביום מדיי פעם.

עכשיו מה שלא הגיוני שפעם שלישית כבר החלפתי את הנורות , והשרשור הזה הוא לפניי שלושה חודשים שפתחתי, ואתמול נשרפה הנורה השמאלית.

שלושה חודשים זה ממש אבל ממש לא הגיוני !

מה אני יכול לבדוק?

פורסם

יש שתי פתרונות לבעיה, אחת התקנת נורות אורך חיים גבוה ושניה התקנת נגדי נטל. חבל לחפש תקלות ברכב כי כנראה אין כאלו.

• תוכן חדש...