Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

יש לי בעיה בנורה הראשית(לא אור גבוה) היא כל פעם נשרפת, עד כדי כך שהיום לפני 4 שעות החלפתי אותה

הרכב שנת 2007 ואין ולא היה שום בעיית חשמל בעבר.

ממה זה נובע וזה לא פעם ראשונה

תודה לעונים

פורסם

אל תתקין נורה זולה מתוצרת סינית שאכיותה ירודה ואורך חייה קצר, אלא נורה מיצרנים ידועים כפיליפס, טונגסרם, אוזרם, פלוסר,

הלה וכו'. כמובן שמחירן גבוה יותר מהזבל הזול.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הייתה לי בעיה כזו, אמנם לא בפיג'ו, אבל החלפה של הקונקטור של הנורה לאחד חדש פתרה את הבעיות,

נסה את זה אם מה שרפי המליץ לא יעבוד.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ואל תיגע בזכוכית של הנורה כשאתה מחליף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז ככה

לא נגעתי בזכוכית, הנורה לא סינית אלה גרמנית,הקונקטור חדש(רכב חדש)

מה עוד אפשר לעשות\לבדוק

פורסם

יכל להיות שבסיס הנורה, רועד בזמן הנסיעה (רופף) ?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מניח שמדובר בנורה בצד מסויים.

שתי הסיבות הנפוצות-

1. מגע רופף בקווי המתח לנורה, לרוב הבעיה קרוב לנורה. בדוק גם שהמגעים בקונקטור מהודקים.

2. חופש בפנס שגורם לרעידות מוגברות (יתכן חופש או בבית הנורה, בתושבת הפנימית או בפנס כולו).

להבא תן כותרת בהתאם להנחיות בהכרזה שבראש הפורום למען יוכלו להבין טוב יותר מהכותרת במה מדובר. הפעם נעשתה העבודה עבורך.

• תוכן חדש...