Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף TSI 2010 והיום שבדקתי מים המפלס היה מעט מתחת למינימום, בתחנת דלק המתדלק אמר לי שאין בעיה ויש לו נוזל מתאים והוסיף לי נוזל G30 (תחנת דלק דור אלון) מעל הנוזל הקיים, רציתי לדעת האם מה שהוא עשה שגוי ויכול לגרום נזק או שאין לי מה לדאוג?

פורסם
ברשותי גולף TSI 2010 והיום שבדקתי מים המפלס היה מעט מתחת למינימום, בתחנת דלק המתדלק אמר לי שאין בעיה ויש לו נוזל מתאים והוסיף לי נוזל G30 (תחנת דלק דור אלון) מעל הנוזל הקיים, רציתי לדעת האם מה שהוא עשה שגוי ויכול לגרום נזק או שאין לי מה לדאוג?

זה לא משנה מה שהחומר אמור לעשות זה רק להגן על המנוע ועל הרדיאטור מפני קורוזיה אוו מפני קיפאון של המים[לא שיש לנו טמפרטורות ממש נמוכות] העיקר שהוא שם לך חומר שהפעולה שלו דומה למה שיתה לך במנוע לפני שהוא שם

מקווה שעזרתי דוד.

פורסם

לא לקנות מוצרים מתחנת דלק בטח ובטח כשאר המנוע חם לא כל המים הגיעו למיכל בחזרה , מים בודקים כאשר הרכב קר לא חם.

להבא לא לבדוק שמן מים בתחנת דלק בטח שלא באוטו חדש ובכלל, תבדוק פעם הבאה שאתה מניע את הרכב שהוא קר שאין יותר מידי במיכל.

רז

פורסם

את הבדיקה עשיתי בבית בבוקר והיה חסר בערך חצי ס"מ מתחת לMIN, עכשיו מפלס המים גבוה מהמפלס העליון (מעל הקו MAX), יש דרך להוציא את המים העודפים?

פורסם

קיימת משאבה ממש פשוטה ובסיסית שעולה 10 ש"ח שאתה מפמפם עליה שקצה אחד שלה במיכל והקצה השני בחוץ ופשוט זה שואב ומוציא. או שתיקנה מזרק הכי פשוט ותישאב דרך המיכל.

:)
פורסם

אוקי אני אוציא את העודף, אך האם הנוזל ששמו לי בתחנה יכול לגרום נזק או שאני יכול ליסוע בשקט?

פורסם

אתה כרגע יכול לנסוע בשקט, להבא תדע שלא מומלץ לערבב בין נוזלי הקירור השונים של הרכב.

כמובן שהכי כדי נוזל קירור מקורי מהיצרן או לפחות נוזל שמומלץ לפי היצרן, במיוחד שהרכב חדש.

והכי חשוב, לא לפתוח מכסה מנוע בתחנת דלק, אין סיבה למלא שמן/מים בתחנת דלק, המדדים לא נכונים כאשר הרכב לאחר כיבוי, ולא להקשיב למתדלק שרוב הסיכויים שלא מבין הרבה חוץ מלתדלק.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

אוקי תודה, בעניין השמן, שאני מודד בבוקר שהמנוע קר אז המדיד מראה על מעט מתחת למקסימום, ולעומת זאת כאשר הרכב חם הוא מראה מתחת לחצי , לכיוון המינימום, האם זהו הבדל תקין ?

פורסם
אוקי תודה, בעניין השמן, שאני מודד בבוקר שהמנוע קר אז המדיד מראה על מעט מתחת למקסימום, ולעומת זאת כאשר הרכב חם הוא מראה מתחת לחצי , לכיוון המינימום, האם זהו הבדל תקין ?

נראה תקין. הסיבה למפלס נמוך יותר כשהרכב חם היא שלא כל השמן (או רובו) "הספיק" לחזור ולרדת לאגן השמן למין הפסקת פעולת המנוע. רצוי לכן למדוד שמן כשהמנוע קר (ורצוי עוד יותר לא בתחנות דלק !).

alfa 156 2.5.

פורסם
לא מומלץ בכלל לערבב נוזלי קירור!!!! הבדלים במדיד בין מנוע חם וקר תקינים....

למה אתה סתם קופץ ? הוסיפו נוזל קירור G30 שהינו נוזל שווה ערך לנוזל קירור G12+ וניתן לערבב בין G12++ ל-G12+.

חבל רק שלא ערבבו את הנוזל במי-ברז או ייתכן שהוא מוכן לשימוש.

איזה כייף לי :)

פורסם

הוא אמר לי שזהו נוזל קירור מוכן לשימוש והוא G30, אז אני מבין שלא נעשה שום דבר לא נכון או שאני טועה?

פורסם

לדעתי

לא מומלץ לערבב לא רק נוזל קרור אלא כל דבר כמו שמנים דלקים וכו

בנוזל קרור אצלנו בארץ אין בעיה של קפאון המים אפילו בחורפים הקשים (אולי בחרמון וגם זה בספק)

לכן אין לך מה לדאוג

• תוכן חדש...