Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל העובדות בקשר לחוק ה 2 נוסעים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי ששאל הרבה שאלות -

2חודשי מלווה - חוק חקוק באבן (לא השתנה נכון לעכשיו, ותקף לכל דבר)

3 חודשי מלווה והגבלה להסעת 2 נוסעים - תקנה זמנית שנחקקה ב 2.11.2004 ונגמרת ב 2.11.2006, מעין מעטה נסיוני לחוק 2 חודשי המלווה הקיים.

ב 2.11.2006 תפוג התקנה של 3 חודשי המלווה והגבלת הנסיעה, והחוק הבסיסי של 2 חודשי מלווה יחזור לקדמותו.

עד שיתקיים דיון בכנסת שיקבע מה גורל התקנה (האם להשאיר אותה לצמיתות \ לבטל אותה)

החוק הקודם תקף, יכול להיות שהדיון יתקיים באותו יום ויכול להיות ויתקיים חודש אחרי, הזמן לא ידוע.

כל מי שיוציא רשיון בתקופה שבין ה 2.11.2006 עד יום הדיון הלא ידוע, יקבל רשיון המותנה ב 2 חודשי מלווה בלבד.

למי שיש כבר רשיון לא תתבטל התקנה ב 2.11.2006 וגורלו לחכות עד שתסתיים מעצמה הגזרה שנקבעה בתקנה.

למי שיש כבר רשיון לרכב ומתכנן להוציא רשיון לקטנוע \ מלגזה \ מכונה ניידת כדי לבטל את חובת המלווה והגבלת הנוסעים שיש לו לא יכול...

הגבלת הנוסעים נכון לעכשיו תבוטל רק למי שאינו בעל רשיון לרכב, שיעשה רשיון לאחד מהדברים שציינתי למעלה, ולאחר מכן יוציא רשיון לרכב.

מקווה שזה יעזור לכל מי שהיו לו שאלות. :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

(אני אידיוט) עדין לא מצליח להבין משהו קטן חשוב. יש לי רישיון כבר שנה, מלווה נגמר מזמן, אך יש לי את קללת 2 הנוסעים, האם היא תפוג מעליי בתאריך קדוש זה או שמה היא תשאר ללוות אותי עד סוף הנהג החדש?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למה לקשקש שטויות?

עד סוף הנהג החדש או עד גיל 21 מה שבא קודם.

אני לדוגמא בעוד שבועיים מסיים את הנהג החדש ואני בן 19 והתקנה תפוג מעליי מכיוון שאני לא נהג חדש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
למה לקשקש שטויות?

עד סוף הנהג החדש או עד גיל 21 מה שבא קודם.

אני לדוגמא בעוד שבועיים מסיים את הנהג החדש ואני בן 19 והתקנה תפוג מעליי מכיוון שאני לא נהג חדש.

אתה טועה בגיל 19 אתה יכול להוריד רק את השלט "נהג חדש" אבל עדיין חל עליך להסיע 2 נוסעים בלבד ללא מלווה עד גיל 21

נהג חדש - שילוט בשנתיים הראשונות, רשיון הנהיגה הוא על תנאי. ועל כן חייבים לנהוג בהקפדה יתרה, על פי כללי התנועה ובהתאם לחוקים.

• חובה להצמיד שלט "נהג חדש" בשולי השמשה האחורית של הרכב
  • נהג חדש שעובר עבירה, חייב לעמוד באמצעי תיקון - מבחן עיוני - או מבחן עיוני + מעשי

נהג חדש - הסעת נוסעים נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה.

הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת.

ויש לי שאלה לאנשים שמבינים יותר טוב בחוקים הללו,

נהג חדש שעובר עבירה, חייב לעמוד באמצעי תיקון - מבחן עיוני - או מבחן עיוני + מעשי

מה המשפט אומר בדיוק?אם יש לי עבירה ללא נקודות אני עדיין חייב לעמוד באמצעי התיקון הזה?

על איזה עבירות מדובר?

כי יש לי חבר נהג חדש שיש לו 18 נקודות

פעמיים על נסיעה ללא טסט

פעם אחת על כניסה במקום שאין בו כניסה

הוא נהג חדש וקיבל מכתב קורס לנהיגה נכונה

מה בקשר לנהג חדש שלו? האם יתארך?

פורסם

תודה רבה

אבל איך אפשר באמת לבדוק שהחוק של ה2 חודשים מלווה באמת חקוק והוא לא על תנאי או משהו כזה?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

נהג חדש - הסעת נוסעים נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה.

הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת.

תרגום חופשי: אם אתה נהג חדש ואתה בן פחות מ 21 - יהיה לך הגבלת נוסעים.

אם אתה לא נהג חדש, זה כבר לא רלוונטי כי אתה לא נהג חדש

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

הכל מבולבל מממש

מישו אחד שיודע יכול להסביר את השאלה: יש לי רישיון שנה ואני בן 18 ואני עדיין בגדר נהג חדש

ב-2.11 אומרים שאולי תבטל התקנה של ה-2 נוסעים האם גם כאלה שיש להם כבר רישיון יוכלו

להסיע מעל 2 אנשים? זאת השאלה...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
הכל מבולבל מממש

מישו אחד שיודע יכול להסביר את השאלה: יש לי רישיון שנה ואני בן 18 ואני עדיין בגדר נהג חדש

ב-2.11 אומרים שאולי תבטל התקנה של ה-2 נוסעים האם גם כאלה שיש להם כבר רישיון יוכלו

להסיע מעל 2 אנשים? זאת השאלה...

זה לא מתבטל החוק,זה נגמר פשוט התוקף של החוק הזה

השאלה זה אם יאריכו אותו ומתי

כנראה שמשרד התחבורה יושבים חבורת דבילים שבמקום שיוציאו לעיתונות כבר הודעה מסודרת לחוק הזה ומחכים עד שיגמר התוקף ובנתיים הילדים יגידו אבל נגמר החוק ויסעו בלי מלווה ואוטו מלא,אבל במקום זה הם יושבים אוכלים ושותים ונהנים מהכסף הרב שמוזרם עליהים על אזרחי הציבור.

פורסם
אתה טועה בגיל 19 אתה יכול להוריד רק את השלט "נהג חדש" אבל עדיין חל עליך להסיע 2 נוסעים בלבד ללא מלווה עד גיל 21

לא נכון, החוק אומר שאיסור הסעת יותר משני נוסעים חלה או עד סיום תקופת הנהג חדש (שנתיים מרגע הנפקת הרשיון)

או עד גיל 21

אלא אם יושב לידו אדם המוגדר בחוק כמלווה

זאת אומרת שנהג חדש בן 22 יכול למלא אוטו

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

בשביל שהגזרה של 2 הנוסעים תחול על נהג צריכים להתקיים התנאים הבאים:

הנהג נהג חדש (שנתיים מתאריך הוצאת הרשיון)

הנהג צעיר מ21 שנים. (כלומר 17-20)

לנהג לא היה רשיון מלגזה\אופנוע\קטנוע\טרקטור (וכו') *לפני* הרשיון על הרכב.

ברגע שאחד התנאים האלה לא תקף, כלומר אינך נהג חדש *או* אתה בן 21+ *או* הוצאת רשיון על קטנוע (וכו') לפני רשיון על רכב, התקנה לא תקפה.

מה שלא ברור לי, זה האם בתאריך 2.11.2006 יהיה מותר להסיע יותר מ2 נוסעים. כי ברשיון עצמו לא כתובה שום מגבלה, וזהו היה חוק זמני ונסיוני. אני לא רואה שום סיבה שבמשך התקופה עד הדיון בכנסת החוק הזה יהיה תקף עליי, כשהוא כלל לא תקף יותר. תקופת המלווה (של 3 חודשים, לאנשים שהוציאו רשיון לדוגמא ב1.11.2006) אני כמעט בטוח שלא תתקצר, כי על הרשיון הזמני כתוב "חובת מלווה עד תאריך XXX".

פורסם

Badi Mami אתה טועה אם אתה לא יודע לקרוא או לא מבין את מה שאתה קורא לפחות אל תטעה אנשים.

אם אתה נהג חדש וגם מתחת לגיל 21 החוק תקף לגביך.

אם אתה לא נהג חדש החוק הזה בכלל לא מתייחס אליך! אתה לא שם לב שהחוק מתייחס ל"נהג חדש", "נוהג חדש"???

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אכן ה"מאמי" טועה ומטעה.

באלבי, רשמת שמי שכבר הוציא רשיון - אין שינוי.

אתה בטוח?

אני, נהג חדש, מתחת ל21 - עדיין לא אוכל למלא אוטו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...