Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום לא מזמן עברתי תאונה שנגרמה בעקבות רשלנות פושעת לחלוטין.

עם נהג מונית ספיישל,מכה קטנה בברך מהדש-בורד קצת כואב למי שמתעניין מאמין שיעבור.

נהג חתיכת מטומם,היה צריך לצאת מהשכונה ולתת זכות קדימה במקום זה הוא נתן בעיטה בדוושות בשביל להמשיך קדימה - הכי מצחיק? שהוא לא אמור בכלל להמשיך קדימה אלא לפנות.

נהג הרכב המסחרי האט כנדרש ובו זמנית הנהג מונית נסע 50 בשטח מאוד מאוד קטן,ומסוכן.

צומת למעשה,צומת שלא חסר בה רכבים יוצאים ונכנסים (שכונה גדולה).

*הרכב השחור באיור : נהג הרכב המסחרי

*הרכב הכחול באיור: המונית

שימו לב שלנהג המונית יש תמרור זכות קדימה.

כמובן שמבעודי צורח לו להאט כי אני לעומתו רואה אורות של רכב מזווית העין.

וכמובן שתאונה כבר לא יכלה להמנע ,נהג המסחרית האט נהג המונית לא.

יש לציין שנהג המונית לא רצה לתת את פרטיו לא לי ולא לנהג השני.

הוא טען שזה הפוך,וכל נסיון להראות לו את התמרור לא הועיל.

חתיכת חוצפן,גם את פרטיו לא רצה לתת.

אבל זה בסדר,לוקחים בכח.

אנשים,

תזהרו בדרכים.

fjpghg2.png

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת מטומטם, לא אוהב לעשות הכללות אבל נהגי המוניות גורמים לי לשנוא אותם יותר ויותר עם הזמן.

העיקר שכולם בסדר, תרגיש טוב.

אגב, איפה התרחשה התאונה?

פורסם

כשאחותה של חברה שלי קיבלה רשיון היא יצאה לסיבוב ראשון עם אבא שלה על המשפחתומטית.

כשהיא חזרה הביתה, הדבר הראשון שהיא אמרה, עם מלוא הסמכותיות של נסיון על ההגה של 30 ק"מ, "אני שונאת נהגי מוניות!!!".

לזכותה ייאמר שיש לה קליטה מהירה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בכלל לא יפה לעשות הכללות מגעילות על ציבור שלם.

דווקא היום לקחתי מונית עם נהג מאוד אדיב בפ"ת.

נקודה קטנה למחשבה:

נסו לחשוב מה היה יוצא מכם, לו הייתם "מבלים" 12 שעות ביום בחברת נהגי ישראל הנהדרים.

נסו לחשוב על הפקק המעצבן בדרך לעבודה, ואז תכפילו את זה עד שתגיעו ל-12 שעות (תחשבו שזו בעיית תנועה :wink:).

פורסם
ואתה לא מסיע נוסעים על אחריותך?

מסיע,אבל ללא תמורה כספית.

ואני זהיר.

כשבן אדם משלם לך על נסיעה במונית,אתה כנהג מונית מחוייב לדאוג שהוא יגיע בשלום.

לא לא,בעצם אני יודע מה זה "מתן זכות קדימה".

פורסם

לדעתי התמונה הזו קבילה בבית משפט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבאתי את הפלאפון שלי ואת השם הפרטי ות.ז לנהג הנפגע.

האם אני צפוי לקבל הזמנה להיות עד?

או משו בסגנון?

תודה.

פורסם
בכלל לא יפה לעשות הכללות מגעילות על ציבור שלם.

דווקא היום לקחתי מונית עם נהג מאוד אדיב בפ"ת.

נכון. לא יפה להכפיש את כל ציבור נהגי המוניות בגלל התנהגות של מיעוט של 99% בלבד מהם...

נקודה קטנה למחשבה:

נסו לחשוב מה היה יוצא מכם, לו הייתם "מבלים" 12 שעות ביום בחברת נהגי ישראל הנהדרים.

נסו לחשוב על הפקק המעצבן בדרך לעבודה, ואז תכפילו את זה עד שתגיעו ל-12 שעות (תחשבו שזו בעיית תנועה :wink:).

נקודה גדולה למחשבה -

אני נמצא על הכביש לפחות 5 שעות ביום בחברת נהגי ישראל הנהדרים. הגרועים שבהם הם נהגי מוניות ונהגות קשישות. בשיא הרצינות - מדובר במפגעים מסוכנים.

ואני לא חושב ששעות של נהיגה הן תירוץ לזלזול בחוקי התנועה ובשאר באי הכביש. לא קיים תירוץ לדברים האלו. מי שלא מסוגל להיות 12 שעות על כביש בלי להתחיל לזייף - שיבחר עבודה אחרת.:evil:

פורסם
נכון. לא יפה להכפיש את כל ציבור נהגי המוניות בגלל התנהגות של מיעוט של 99% בלבד מהם...

:evil:

אחרי התאונה שעברתי במשך קצת יותר משנה נעזרתי במוניות כדי להתנייד (פיזית לא יכולתי לנהוג עקב השבר בכתף) ואני רוצה להגיד לך שדווקא 99% מהנהגים איתם נסעתי היו אדיבים, לא חתכו ונהגו יותר טוב מרוב הנהגים של שבת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אחרי התאונה שעברתי במשך קצת יותר משנה נעזרתי במוניות כדי להתנייד (פיזית לא יכולתי לנהוג עקב השבר בכתף) ואני רוצה להגיד לך שדווקא 99% מהנהגים איתם נסעתי היו אדיבים, לא חתכו ונהגו יותר טוב מרוב הנהגים של שבת.
גם לי הייתה תקופה שבה השתמשתי הרבה בשירותיהם של נהגי מוניות. רובם באמת היו אנשים נחמדים.

אבל אם תסתכל מבחוץ על התנהגות המוניות בכביש, תראה מעט מאוד איתותים, הרבה חיתוכי מסלולים, מעט עצירות מלאות בעצור, וכו'.

על נהגי מוניות שירות אני אפילו לא מדבר. כאן כבר מדובר במפגע מפחיד יותר מנהגים שיכורים.

פורסם

נהגי מונית אמורים להיות נהגים זהירים במיוחד כי זוהי עבודתם. במקרה של שלילה לנהג מונית אין לו פרנסה. אני לא מבין איך כל כך הרבה נהגים מוכנים לסכן את פרנסתם.

הפתגם "זמן זה כסף" זה המוטו הכי גדול שלהם כנראה.

פורסם
נהגי מונית אמורים להיות נהגים זהירים במיוחד כי זוהי עבודתם. במקרה של שלילה לנהג מונית אין לו פרנסה. אני לא מבין איך כל כך הרבה נהגים מוכנים לסכן את פרנסתם.

הפתגם "זמן זה כסף" זה המוטו הכי גדול שלהם כנראה.

בדיוק הכוונה שלי.

יצא לי גם שבא נהג מונית עם פאביה,ללא חגורת בטיחות מצד הנוסע.

"תשמע אם תראה משטרה תתפוס את החגורה ביד".

אמרתי תודה רבה ולהתראות.

הוא לא ישקיע את המינימום להגן עליי,אבל אני ישלם לו?

זובי.

• תוכן חדש...