Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחיפושיי אחר רכב לקנייה מצאתי מאזדה 3 שנת 2004.

הכנסתי את הרכב לקמפיוטסט לבדיקה, בבדיקה התגלה שישנה בעייה שמנורת כריות האוויר דולקת באופן קבוע.

המוכר אמר לי שבד"כ הוא מכבה את כרית האוויר של הנוסע מכיוון שהוא מניח את הסלקל(כיסא לתינוק) ולא ידע שהבעייה קיימת.

כמה אמור לעלות תיקון או אבחון של התקלה? כמו כן, אם יבקש ממני לתקן את התקלה בכמה אני צריך לבקש מהמוכר שיפחית מעלות הרכב?

בתודה מראש.

פורסם

איו כאן הרב סיפורים - חובה מוסך מורשה יבואן , ובדיקה לכל מערכות הרכב .

כתבנו על כך הרבה

בדיקה במכון בדיקה לרכבים - מיועד לשילדה מרכב והתרשמות כללית .

אח"כ - כניסה למוסך מורשה יבואן ובדיקת כלל מערכות הרכב + קבלת הערכת מחיר לתיקונים .

למוסך יבואן יש כלים וידע להבין את הבעיות - העלות כ 180 ש"ח , ואם מתקנים שם הם בד"כ לא מחייבים על הבדיקה

ו הם מוציאים גם היסטוריית טיפולים .

חבר שלי עמד בבעיה דומה - והתברר כי המגעים מתחת הכסא היו לא מחוזקים , לחיצה טובה על המחבר ע"י החשמלאי במוסך ואין בעיה :lol:

לדעתי כדאי להכנס למוסך יבואן עם בעיה זו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לאט לאט.

המוכר אמר לי שבד"כ הוא מכבה את כרית האוויר של הנוסע מכיוון שהוא מניח את הסלקל(כיסא לתינוק) ולא ידע שהבעייה קיימת.
בקש מהמוכר את ספר הרכב ובדוק שם:

- האם ניתן לכבות את כרית האוויר של הנוסע.

- אם כן, מה אמורה הנורה להראות.

הכנסתי את הרכב לקמפיוטסט לבדיקה, בבדיקה התגלה שישנה בעייה שמנורת כריות האוויר דולקת באופן קבוע.
מה זאת אומרת "בבדיקה התגלה שישנה בעייה שמנורת כריות האוויר דולקת באופן קבוע" האם ישנו פירוט תקלה? ותסלח לי, כשבדקת את הרכב לפני הרכישה לא ראית שמנורת כריות האוויר דולקת באופן קבוע?

אם זאת אכן תקלה בכריות האוויר, עלות התיקון נעה בין עשרות שקלים (קונקטור מלוכלך/חיווט תקול) לאלפי שקלים (כריות אוויר תקולות)

עוד דבר. אחרי הבדיקה במכון, לך למוסך מתמחה ובצע בדיקה ממוחשבת של הרכב. ברוב הרכבים המודרניים מערכות המחשב הן החלק היקר והבעייתי ורק בדיקה ממוחשבת מגלה תקלות סמויות, למיטב ידיעתי בבדיקה במכון לא מתבצעת בדיקה ממוחשבת של הרכב.

עריכה: שיט, ליין מן הקדים אותי ב 4 דקות.

פורסם

בבדיקה הראשונית של הרכב הנורית דלקה, אז המוכר אמר לי שזה בגלל שהוא מכבה את כרית האוויר.

בבדיקה במכון הוא הפעיל את הכרית והנורית עדיין דלקה. אין פירוט לגבי התקלה למעט ההערה הזו שרשם הבוחן.

פורסם

כנראה התשובות שלנו לא ברורות :lol:

לא משנה מה ראיתם או הסיפור מסביב - יש בעיה , וגם אם לא הייתה - גש למוסך מורשה יבואן ובדקו את כלל מערכות הרכב במחשב .

תקלה במערכות הללו מסכנת חיים , ועולה הרבה כסף לתקן - ואפשר כי התיקון סתם זניח .

גש לבדיקה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...