Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום קפצתי למוסך המורשה של מאזדה 3 בעיר שלי,המתזים שלי כבר אכולים מבפנים אמרתי זה בטח עסק של גג 100 שקל נזמין חדש נגמור את הסיפור..

א-מ-מ-ה ניגש למחסנאי נותן מספר רכב ומה מתברר 175 שקלים חדשים לאחד! אמרתי תודה רבה ויצאתי .

מישהו יודע מאיפה אנ ייכול להשיג מתזי מים למאזדה במחיר נורמלי ?

אני גר בירושלים.

תודה רבה לכולם.

פורסם

לא הבנתי איך אתה בודק שהם אכולים מבפנים.אצלי הייתה בעיה דומה.פרקתי אותם ניקיתי והם חזרו כמו חדשים.מתזים לפני 9 שנים בערך. תנסה אם לא תחפש חדשים.

פורסם

אם אתה לא מצליח לפרק אותם.

קח חוט חשמל שזור, ותוציא מתוכו שערה אחת או שתיים ותעביר אותו בחריר של המתז (כמו שמעבירים חוטר).

שים לב שהמטרה היא לא להעביר אותו בכוח המטרה היא גם לא לפגוע ולעוות את הצינורית .

פורסם

יש מתזים אוניברסליים כמעט בכל חנות של חלקי חילוף לרכב, סוג טוב עולה כ-30 ש"ח, סיני פשוט (לא מומלץ) עולה כ-10 ש"ח.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
יש מתזים אוניברסליים כמעט בכל חנות של חלקי חילוף לרכב, סוג טוב עולה כ-30 ש"ח, סיני פשוט (לא מומלץ) עולה כ-10 ש"ח.

איך מפרקים את המתזים ?

מזדה 3 2008 אקטיב

פורסם

תפתח את מכסה המנוע ותסיר את כיסוי הבידוד השחור. (מחוזק עם קליפסים סטנרטיים עם פין במרכז).

בתחתית המתז יש פלסטיק בצורת האות v שמחזק אותם לפח של מכסה המנוע.

תצבוט אותו בחזקה, ותדחוף באותו זמן את המתז כלפי מעלה.

החדשים יכנסו בקילק.

חדשים מקוריים עלו לי אצל חזי דלאל 80 שקל לאחד.

שים לב שיש ימין ושמאל (כוון חיבור הצינורית הפנימית).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...