Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מצאתי הונדה קופה מודל 95 גיר ידני יד 4 עם 160000 ק"מ

לאחר בדיקה אצל הפחח שלי נראה קצה שילדה מאחורה באיזור הטנק דלק

שאלתי היא כזו מהיא ירידת ערך המירבית על קצה מאחורה ?

ואיך הסחירות תהיה לאחר הקניה ?

יש לציין שכול האוטו נקי ללא תאונות ומצב המנוע מצויין

תודה והמשך ערב נעים

הכול יהיה בסדר

פורסם

אם אתה נעול על הרכב הזה,יש לאתר את הבעלים שאצלם קרתה התאונה.

יש לנסות לאתר דרכו את דו"ח השמאי,כי כאשר יש תאונה כזו יש דו"ח שמאי בעקבותיה ושם מפורט איזה % של ירידת ערך יש לה.

בכל מקרה נראה ש-20% בערך הפחתה,בהנחה שהתיקון לא היה כל כך נוראי יהיה הטולם ואם יתמקחו איתך סע לשלום,יש עוד הרבה כאלו בלי הריג'קט הזה וזכור: מנוע וגיר ניתן להחליף,למרות שהם מאוד יקרים אבל בודי ו/ שאסי אי אפשר וחבל"ז.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

צריך לזכור שמדובר ברכב שנמצא כבר 12 שנה על הכביש.

יהיה קשה מאוד למצוא רכב בגיל כזה, עם שלדה נקייה שלא עבר פגיעה כזו או אחרת במהלך שנותיו.

לכן, לטעמי פגיעה כזו ברכב ישן משמעותה פחותה בהרבה מפגיעה זהה ברכב חדש.

אם שאר הרכב במצב טוב ואם אכן הפגיעה היא קצה שילדה בלבד (שלא עברה או הגיעה לקו ריתום הגלגלים), אני הייתי נכנס למו"מ עם בעל הרכב. במחיר הנכון זו יכולה להיות רכישה טובה.

פורסם

למרות שבארצנו, רכב בעל ותק של 12 שנה של הכביש חייב לקבל פה ושם מכה, זה לא הכרחי בכלל. ניתן למצוא רכבים עם ותק של 10 שנים ומעלה במצב מצויין מבחינת בודי.

בכל אופן, במקרה הזה לא השנתון לא משחק תפקיד, אלא הנהיגה הפרועה שנוהגים בו.

בעל השירשור, נכון שהרכב לא הכי נפוץ בארץ, אך ניתן כמעט ללא מאמץ עדיין למצוא כאלו בלי תאונת שלדה - הכל תלוי בסבלנות שלך.

פורסם
ניתן כמעט ללא מאמץ עדיין למצוא כאלו בלי תאונת שלדה - הכל תלוי בסבלנות שלך.

בשביל מה? אם אכן מדובר באמת בקצה שילדה ואין לפגיעה שום משמעות מעשית אלא משמעות מסחרית בלבד, אז אני רואה אפילו יתרון ברכישת רכב כזה.

מורידים ממחיר המחירון אחוז מסוים בעבור הפגיעה, אותו אחוז (או נמוך יותר) יחזור לידי מי שיקנה ממך את הרכב א-ב-ל ממחיר נמוך יותר כיוון שבמהלך הזמן הרכב איבד עוד מערכו - משמע - חסכת כסף.

יותר מזה, הרכב כבר ספג את האלמנט, כך שאם חלילה ינזק בזמן שהוא אצלך המשמעות המסחרית של הפגיעה החדשה תהיה נמוכה יותר.

תחשבו על זה.

פורסם

מסכים עם דורקי- לפעמים זה יכול לשחק לטובת הקונה. יש לבדוק את המשמעות הטכנית של המכה בבדיקה לפני קניה וכן את דו"ח השמאי לאחר המכה. לפעמים פגיעות כאלה, משמעותן פחות מ5% הורדה מערך הרכב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בשביל מה? אם אכן מדובר באמת בקצה שילדה ואין לפגיעה שום משמעות מעשית אלא משמעות מסחרית בלבד, אז אני רואה אפילו יתרון ברכישת רכב כזה.

מורידים ממחיר המחירון אחוז מסוים בעבור הפגיעה, אותו אחוז (או נמוך יותר) יחזור לידי מי שיקנה ממך את הרכב א-ב-ל ממחיר נמוך יותר כיוון שבמהלך הזמן הרכב איבד עוד מערכו - משמע - חסכת כסף.

יותר מזה, הרכב כבר ספג את האלמנט, כך שאם חלילה ינזק בזמן שהוא אצלך המשמעות המסחרית של הפגיעה החדשה תהיה נמוכה יותר.

תחשבו על זה.

מכיר את האנשים שחיים בסרט שעדיין אפשר למצוא דברים מושלמים בעולם הזה? :)

אני מאלו ולכן אני אף פעם לא אסתכל על מכונית עם מכת שילדה, אפילו הקטנה ביותר.

פורסם

בהצלחה במרדף אחרי השלמות.

אני מבין שאתה תתחתן (התחתנת) עם אישה שהיא: דוגמנית, עשירה, משכילה (תואר שני ומעלה) וממשפחה טובה.

אישה שהיא מפנקת מצד אחד, שובבה מצד שני.

בקיצור אישה כזו קיימת רק בהוליווד.

גם מכונית שהיא - זולה (עד 20K), בלי תאונות, קילומטרג' נמוך, יד ראשונה - אפשר תיאורטית להשיג. :wink:

פורסם

אישה כזאת לא הייתה לי, אבל מכונית כן.

אני גם אגיד לך עוד משהו, המקסימום שאני אהיה במכונית הוא יד 3 וגם זה אם היא באמת באמת שווה. לדוגמא, אני אוותר על מכונית יד חמישיית שמטופלת בקביעות במוסך מורשה ובעלת קלימוטראז' נמוך. מאידך, אני לא אקח מכונית יד שניה מוזנחת.

לקחו לי כמה חודשים טובים למצוא את המכונית הקודמת. העובדה שמכרתי אותה מעל המחירון באותו יום שפירסמתי, כנראה מראה שהיה שווה לחכות.

שלא תבין אותי לא נכון, הבחירה במכונית הנ"ל היא לא רעה, אבל כשיש אופציות יותר טובות, אז למה לא?

פורסם
שלא תבין אותי לא נכון, הבחירה במכונית הנ"ל היא לא רעה, אבל כשיש אופציות יותר טובות, אז למה לא?

אין לנו וויכוח אמיתי, כיוון שדיעותינו אינן רחוקות אחת מהשנייה.

הנקודה היא שאני מאמין שלעיתים מגיע הרגע שבו צריך להתפשר מעט על הדרישות כי אין משהו יותר טוב ומה שיש עומד בהצלחה בדרישות הסף.

• תוכן חדש...