Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לקחתי לבדיקה סוזוקי סוויפט מודל 95 עם ק"מ נדיר: 70K,כולל תיעוד טיפולים מלא(!) של הרכב מיום קנייתו. הרכב נמצא בבדיקה במצב מכני טוב מאוד. בנוסף נמצאה פגיעת שילדה קלה בחלק אחורי ללא משמעות בטיחותית מה שנקרא בלשון העם קצה שילדה. האם להמשיך לחפש סוויפט אחרת(דיי נפוצות בשוק, אם כי הרכב הזה מכנית ממש טוב) או ללכת על הרכב בהפחתת מחיר הוגנת. כמה לדעתכם ניתן להפחית ממחיר הרכב, מחירון שלו 22K ש"ח. (אני חייב תשובה עד מחר בבוקר ע"מ לסגור או לא לסגור עסקה....:)

תודה מראש....

פיאט 124 - רק החלודה יכלה על האוטו הזה...

פורסם

במכוניות מהשנים הללו פגיעה בקצה שילדה הינה חסרת משמעות לחלוטין,ועדיף להתמקד במצבה המכני והכללי.

אני אישית גם לא מיתלהב ממכוניות שהנסועה שלהם נמוכה במיוחד;ישנם מיכללים שהזמן גורם לבלאי שלהם ולא רק הנסועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן, בצעתי בדיקה. מכנית הרכב במצב טוב מאוד יחסית לשנתו. לפני הבדיקה הלכתי עם הבחורה המוכרת למוסך המטפל ברכב משנת 2001 והוצאתי תדפיס טיפולים מלא. יש בנוסף ספר טיפולים משנת 95. הרכב טופל בקפידה. קוסמטית הרכב קצת דורש תיקונים קלים. אמרו לי להפחית לפחות 10% ממחירון הרכב שזה בערך 2000 ש"ח. נראה לי שבמחיר המתאים זו יכולה להיות עסקה טובה. השאלה כמה הגיוני לדרוש פחות.

פיאט 124 - רק החלודה יכלה על האוטו הזה...

• תוכן חדש...