Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

זאת שאלה קצת הזויה. המקרר שיש לי עדיין עובד (אולי מקרר קצת יותר מדי...).

חשבתי לקנות מקרר אחר, חדש, שאולי ירעיש פחות, ולא אצטרך להפשיר את המקרר (עכשיו בקיץ זה בערך פעם בחודש... אם לא יותר).

אני מאוד מרוצה מהמקרר, והוא יסחוב (לדעתי בקלות... טפו טפו, בלי עין הרע) עוד שנתיים שלוש. כמובן שיש לו בלאי טבעי, הגומיות קצת סדוקות, הפלסטיקים קצת שבורים... (זה ממש לא נורא, כי הוא מתפקד סבבה).

משיטוטים באינטרנט, מצאתי את המקרר הזה (שמתאים לי מבחינת המידות, והמימדים, וכמובן שהוא NO FROST).

מה דעתכם? שווה בכלל לשקול כזה דבר, או לחכות עד שהמקרר שלי יתפגר? (שזאת האופציה הכי מתאימה עכשיו תכלס).

DSCF1463.JPG

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא למכור ולא לקנות חדש.

המקרר שיש לך, יוצר בתקופה שיצרו מקררים לכל החיים. גם אם תהיה תקלה קטנה, התיקון שלה יאריך את חייו בשנים רבות נוספות.

ההתעסקות עם הפשרה אומנם מציקה משהו, אבל לא כזאת נוראית.

כל עוד שהמקרר הזה עונה על הדרישות במטבח שלך, אל תחשוב על משהו אחר.

רגע אחרי שתתפטר ממנו, תתחיל להתגעגע לאספנות שנעלמה מהמטבח.

אספנות זה לא רק מכוניות - זאת מחלה :wink:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מקרר יש לו תפקיד אחד בחיים, לקרר.

אם הוא מקרר מספיק ולא מצריך ממך התעסקויות נוספות שאתה לא עומד בהם אז תשאיר אותו.

אלא אם כן יש לך בית מעוצב ואתה רוצה מקרר שישתלב בו טוב יותר זה סיפור אחר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המקררים החדשים והחדישים לא פחות רועשים מהישנים, אפילו יותר.

זה פשוט זוועה, לא משנה מה כותבים בפרסומים למיניהם.

תישאר עם מה שיש, מקסימום תצפה בדיינמאט...:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עדיין מייצרים מקררים כמו של פעם, רק עם טכנולוגיה של היום ככה שאפשר להנות מכל העולמות.

האנס, אני לא יודע איזה מקרר יש לך, אבל השני מקררים שעברו אצלי בבית במשך 25 שנים, לא עשו רעש מעולם.

מדובר על חברת אמנה, המקרר הנוכחי שלהם כבר בן 8 שנים בערך, תקלה אחת לא היתה איתו, אין רעש, והוא מתפקד כמו חדש. מה שבטוח, הוא עלה יותר מכל הסינים\קוראנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דווקא לדעתי עדיף שתיקנה חדש..ותימכור אותו בתור מקרר אספנות באי-ביי(בהנחה שהוא לא מקרר ישראלי ובהנחה שהמקרר מספיק ישן בשביל לקרוא לו אספנות)

ההנחה שלי שלהחזיק את המקרר הזה עוד שנה שנתיים לא ידתלם לך בעליל בגלל הביזבוז חשמל האדיר שלו..

אני מניח שהמקרר הכי זול היום בשוק צורך פחות משלך

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אני חושב שמבחינת חסכון, המקרר לא הכי חסכוני, פשוט כי הבידוד לא במצב חדש... ולכן, המקרר בעצם עובד יותר. מצד שני, המקרר בן 40 שנה לפחות, אם לא יותר.. ככה שהוא הוכיח את עצמו :-D.

אין לי נתונים טכניים לצערי, ככה שאני לא יודע כמה קוט"ש הוא צורך.

לגבי עוצמת הרעש... אני מניח שהיא סבירה. בבית ההורים יש ווסטינגהאוס, די מרעיש תכלס, ככה שאני לא בטוח שהחדשים שקטים יותר.

ולגבי הבידוד, דיינמאט דווקא נשמע רעיון לא רע :-).

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ואאוו

החזרת אותי 30 שנה אחורה:shock:

האמת שהיום המצב במקררים לא הכי הכי.

רוב ה LG/SUMSUNG למיניהם מתים מהר מאד.

מה זה מהר? 5-7 שנים וכבר לא שווה לתקן.

כל הפלסטיקה בפנים ממש מתפוררת וכל השכלולים שבמעמד הקניה כל כך מלהיבים (כמו פסי אוורור, הזלפת לחות וכל מיני דברים אחרים) מתקלקלים ומעיקים.

אני כבר 12 שנה עם מקרר אמקור מטאור מהדגם הישן - ומרוצה מאד.

לא היתה תקלה אחת עד היום. זה היה בימים שאמקור היו צוברים כמה עשרות הזמנות ומייצרים את המקרר במיוחד להזמנה.

היית צריך לחכות חודש למקרר...

הוא ישב במחסן במשך שנתיים עד שעברתי דירה ואז פשוט חובר לחשמל והתחיל לעבוד

החדשים לעומת זאת עושים בעיות - המפעל עבר לסין.

פורסם

לא נראה לי שיש בעיה מיוחדת למצוא אטמים מתאימים - הסוחרים בת"א מחליפים גומיות כאלה למוצרים שאצלם, כך שכנראה יש מקור לרכישה שכזאת ואולי אפילו במחסני אמקור/אמפא.

מה זה דיינמאט ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בתור אחד שמקרר אצלו זה יותר מלקרר מוצרים בבית אני לא הייתי מוכר מקרר כזה תמיד אפשר לשים לו שעון הפשרות שיעשה הפשרה לבד ולא יהיה קרח

צריכת הזרם שלו והמודל מופעים מאחורה על תוויות

לפני כשנתיים שיפצתי מקרר דומה מודל52 השיפוץ כלל החלפת כל המערכת וצבע חדש המקרר נמכר בצער רב [יש תמונות למעונינים] המדחס המקורי עבד

אם היום היה נופל מקרר כזה לידי הייתי הופך אותו למקרר נורמאלי שתי תאים נפרדים[מאחורי אותה דלת] מעבה תחתון מאייד נורמאלי אם צלעות ומאוורר. ושיעבוד על קרר R134A

פורסם

אם כבר בסכום הזה - אז תלך על אלקטרה....

הרוב מייצרים בטורקיה, גם אלקטרה, אבל כאן אתה מקבל שירות של אלקטרה למשך 3 שנים שזה לא דבר שהולך ברגל.

היה לי מקרר מהפשוטים של אלקטרה שהחזיק שנתיים מעמד יפה מאוד, ואפילו מכרתי אותו בYAD2 בסכום לא רע.

הסיבה היחידה שמכרתי ,היא שהיה עולה לי יותר מדי כסף להעביר אותו דירה , ושהוא היה בנפח קטן מדי.

אני קניתי לפני שבועיים סמסונג חדש מדגם RT58 (פי 2 מהתקציב שלך)

תוצרת קוריאה, בניגוד לשאר הדגמים של LG , שארפ, HAIER ,אמקור, אלקטרה וכו' שמיוצרים בטורקיה, אינדונזיה, הודו וכל מיני מדינות אקזוטיות אחרות.

נחכה ונראה כמה יחזיק בינתיים אני מרוצה.

למי שאמר שמקררים מחזיקים היום 5-7 שנים - לדעתי זאת תקופת זמן סבירה, יחסית למחיר שמשלמים.

אל תשכחו שלפני 10-15 שנה, מקרר היה עניין של החל מ20 אלף שקל !!!

אני חיברתי את המקרר החדש לשקע הגנה הקולט ברקים וספייקים ממערכת החשמל מכיוון שהוא עם בקרה דיגיטלית וזאת בתקווה שזה יאריך את ימיו הרבה מעבר ל3 שנות האחריות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
עדיין מייצרים מקררים כמו של פעם, רק עם טכנולוגיה של היום ככה שאפשר להנות מכל העולמות.

האנס, אני לא יודע איזה מקרר יש לך, אבל השני מקררים שעברו אצלי בבית במשך 25 שנים, לא עשו רעש מעולם.

מדובר על חברת אמנה, המקרר הנוכחי שלהם כבר בן 8 שנים בערך, תקלה אחת לא היתה איתו, אין רעש, והוא מתפקד כמו חדש. מה שבטוח, הוא עלה יותר מכל הסינים\קוראנים.

לי יש אמנה 6 שנים, ללא תקלות.

עלה 4K, יותר זול מאחרים שהיו בשוק אז.

פורסם

לי יש LG דגם 622 טיטאניום בינתים פשוט מעולה מבחינת רעש ממש לא מרגישים שנמצאים לידו הוא שקט לחלוטין.

הזמן יגיד את שלו.

היה לי מקרר אלקטרה שעבד 16 שנה והמשיך לעבוד פשוט היה עם רעש בלתי נסבל וכבר התחיל להחליד מלמטה והרס את המראה של המטבח

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מישהו יכול לתת חוו"ד על המקרר של שארפ דגם 2025 ? הוא נכנס בול במידות, והוא NO FROST.

תודה..!

ואייל, תתחדש על המקרר שלך. נראה חיה רעה :)

אין לי בעיה של תקציב, אלא יותר בעיה של מקום..מבחינת מידות ונפחים.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני מקווה שאתה לוקח בחשבון שהנישה של המקרר צריכה להיות קצת יותר רחבה מרוחב המקרר, צריך להישאר מקום לפתיחת דלת לפחות ב-90 מעלות. (עדיף קצת יותר מ-90 מעלות = יותר נוח).

שים לב שכשהדלת פתוחה, הרוחב הכולל הוא גדול יותר מאשר כשהדלת סגורה.

.

• תוכן חדש...