Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי מצאתי רמקולים אחוריים בינתיים ...

אני מחפש מגבר + סאב ..

הציעו לי סאב מסוג punch ... לא נתנו לי פרטים עליו אבל אמרו לי שהוא ממש חזק מישהו יכול לתת לי דעה עליו.. ??

פורסם

מה אתה מחפש? SQ או SPL? אם לא הבנת -

SQ = Sound quality

SPL = Sound presure level.

פורסם
מה אתה מחפש? SQ או SPL? אם לא הבנת -

SQ = Sound quality

SPL = Sound presure level.

ויותר ברור

SQ = Sound quality = איכות

SPL = Sound presure level = עוצמה

מש"ק זרזור

פורסם

חסכתי מלא כסף.. התקציב שלי הוא בסביבות ה 30 אלף ש"ח.

ומה ההבדל בין spl ל sq ?.

באיזה הsound יותר גבוה והבאס יותר גבוה?

דרך אגב הסאב punch טוב ?

פורסם

אתה רוצה לשים 30K על מערכת???

יפה יפה.

לדעתי האישית - תלך למתקין מקצועי (אני מתכוון, ממש מקצועי), אל תחפף. הרבה מהמלצות שתקבל כאן בסכומים האלה

יהיו די עיוורות, אין הרבה אנשים בארץ שיכולים לתת לך חוות דעת על פי שמיעה של רכיבים אודיו ברמה הזו.

על איזה אוטו אתה מרכיב את המערכת הזו?

איזה מוזיקה אתה שומע?

Race Smart

פורסם

אני לא מתקין את המערכת רק לי גם אחותי תשתמש בה ... ואחי ..

בקיצור שומע הכל...

ואני רוצה להרכיב את המערכת על mazda323 ...

פורסם
פי יא.. תצא לך מערכת מצויינת

SPL זה עוצמה

וSQ זה סאונד נקי, יפה, איכותי או איך שלא תקרא לזה

טוב אחי מה אתה מציע לי לקנות .. ????

ועוד דבר.. איפה הסאונד יותר גבוה בspl או בsq..?

פורסם

סאונד עוצמתי יותר דייהנו באסים אימתניים ומרעידים [נימדד בדציבלים (DB)] משתייך כמובן לקטגוריה האהובה עליי הSound presure level ובמילה קלילה S.P.L ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
טוב אחי מה אתה מציע לי לקנות .. ????

ועוד דבר.. איפה הסאונד יותר גבוה בspl או בsq..?

הבנת הנקרא???!!!!!

כבר ענו לך על כל השאלות לפחות פעמיים עד עכשיו!

אני אסכם בשבילך (אם באמת יש לך מוגבלות - לא יפה לצחוק על זה...)

אתה גם מצותת את מי שענה לך - SPL זה עוצמה!!! (בעל עוצה יותר גבוהה - יותר חזק. )

יותם אמר לך: שלא יבלבלו לך את המוח כאן. לך למתקין שהוא סופר מומחה (אחד שהוא אלוהים בתחום - אני לא מכיר כזה)! ולא לחאפר.

לא להרבה אנשים בארץ יש מערכות בסכומים האלה, ומי שימליץ לך כאן קרוב לודאי ימליץ על איזה רכיב שהוא חולם עליו מאז שהוא ילד ובחיים לא היה לו תקציב לקנות.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

מיותר לציין ש30K זה סכום מוגזם יחסית למערכת שהולכת להיות בנויה לנטו SPL ...[לפחות כך אנו מבינים ממך שאתה טיפוס SPL לפנים]

גם מערכת כזו לצורך העניין בעלות מתחת ל10K תביא תוצאות בומבסטיות בשטח,לא העיקר לשלם הרבה כדי להשיג תוצאות ולקבל תמורה יאה ,

תחשוב על זה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא להרבה אנשים בארץ יש מערכות בסכומים האלה, ומי שימליץ לך כאן קרוב לודאי ימליץ על איזה רכיב שהוא חולם עליו מאז שהוא ילד ובחיים לא היה לו תקציב לקנות.
בסכום הזה הוא יכול להביא שני קיקר סולו X וגם מגברים שיגבירו אותם כמו שצריך... :roflmao:
פורסם

יש אבחנה שאני דווקא מאוד רוצה לתקוף בהזדמנות זו - ההנחה הבסיסית שמערכת SQ לא יכולה

לפוצץ אוזניים.

מבחינת עוצמות, אין שום מניעה שמערכת SQ תגיע לדציבלים גבוהים.

הנטייה הבסיסית של אנשים זה לשכוח שאפשר למדוד כמו שמודדים SPL נגיד בתדר 50H, ואפשר

למדוד את הדציבלים שמתקבלים ב1KHZ...

לכן, אם בן אדם אומר שהוא מחפש מערכת חזקה ואיכותית, זה לא אומר שהוא מחפש SPL.

כל זמן שהמערכת עם במה מאוזנת, היא תהיה SQ.

עוד תפיסה שמאוד מפריעה לי זה כמות הסאבים וגודלם.

בתקציב שהבחור ציין אפשר לקנות סאב 12" עם מגבר נכון ולקבל יופי של באס תוך כדי שימוש באיטום

ובנייה נכונה של תיבה.

לא חייבים להמליץ ישר על קיקרים מפוצצים וכמה אלפי וואטים של כוח. 400RMS זה כלי רצחני

מאוד בידיים הנכונות, הרבה יותר מ2000RMS בידיים הלא נכונות.

כמו שכבר ציינתי ממקודם, מערכת כזו תצטרך שינויים מקיפים ברכב, והתאמה מלאה של כל הרכיבים+שידרוגים של מערכת החשמל ברכב+איטום כללי ומקיף+כיוונים אינסופיים ועבודה רצינית ומקצועית על מנת להשיג תוצאה רצינית שתשקף את הסכום שהושקע.

לכן, אני ממליץ ללכת למישהו בעל ניסיון בתחום. מערכת ב30K לא בונים על גבי פורום באינטרנט.

אפשר לקבל המלצות על מה לשמוע ועל מה לשים דגש, אבל המלצות ספציפיות על רכיבים מעטים האנשים שיוכלו לתת המלצות ספציפיות על סמך שמיעה.

Race Smart

• תוכן חדש...