Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבטחתי בת'רד אחר שבו אני נותן חוות דעת על המגבר קיקר שקניתי לאחרונה, להעלות תמונות של המערכת.

החלטתי לעשות את זה כבר בת'רד נפרד.

אז המערכת כוללת מערכת שלושה חלקים מקדימה שכוללת מידבאסים אילייט 6 של מורל, מידים CDM 54 וטוויטרים של רנסנס אודיו שזה בעצם גם כן מורל בסופו של דבר מדגם CR101se רק שלדעתי הם יותר טובים מהסופרימו בהרבה.

ההגברה - טוויטרים - יושבים על מגבר קטן של סוני - דגם מצויין בחתימה.

מידים ומידבאסים - מגבר קיקר שהדגם שלו רשום בחתימה.

סאבוופר - אינפיניטי קאפה 12.1 בתיבה מקורית (בטעות רשמתי פרפקט מתוך הרגל) - לא בוגד בו, לא מחליף! מאוהב בסאב.

מונובלוק - JBL - הדגם כמובן, מצויין בחתימה.

ומערכת הסיגנל שמניעה את הכל - HU של אלפיין 9853R, אקולייזר של אודיובאנק EQ5 שאחראי רק על הסט הקדמי, קרוס של אודיוקונטרול שאני לא מסוגל בלעדיו 4XS.

רוב החיווט הוא של סאונדקווסט וחברת "דלוקס" שדווקא מספקים תוצרת לא רעה בכלל, חלק מהRCA הם הרכבה עצמית ויש עוד RCA אחד שאני צריך להחליף למשהו שאני אבנה בעצמי.

הקורות נבנו על ידי, הריפוד בוצע ע"י מקצוען - עשיתי טעות בחישוב המקום למידים אבל כרגיל, לא נורא.

לגבי מה שהולך בתא מטען - בלאגאן היסטרי, אני יודע - הדבר הבא שאני מתכוון לעשות זה לסדר קצת את הבלאגן הזה ככה שהכל יהיה מוסתר מתכת לרצפה צפה ומכסים והסאב יהיה מכוסה בכיסוי שחור, לא רוצה שיראו כלום.

ביום יום אני מכסה את הקורות הקדמיות עם משקפי צל לשמשה הקדמית וגם את השמשה האחורית בצלון צמוד.

-----

מיקום הקורות - בקורות הקודמות זה היה בטעות, הפעם - זה נשאר ככה בכוונה, התוצאה ברכב מעולה ואני לא מעוניין לשנות את המיקום של הרכיבים על הקורות.

גובה הבמה מעולה והיא ממורכזת בצורה טובה מאוד, בא לי לאמר נהדר - אבל אני אשתמש בביטוי "טוב מאוד".

-----

הטוויטרים - הטוויטרים האלה מדהימים! יש להם פריסה רחבה, קשה לתאר את זה במילים, צריך לשמוע.

הם מפורטים בצורה יוצאת מן הכלל והם נעימים לאוזן ולא צועקים. הם מאוד פתוחים ומאוד מדוייקים, יש להם חדות אבל הם לא צורמים - אי אפשר להסביר את זה כי זה סותר את עצמו - צריך לשמוע.

הם בעלי נתונים בעצם זהים לסופרימו והם מקוררים בשמן - עסקה מדהימה למי שמחפש משהו יותר טוב מסופרימו (כמובן זה עניין של טעם אישי) אבל בחצי מחיר.

------

הגימור של הקורות - הטעות שעשיתי היא שכשהצמתי את הטבעות אחת לשניה, לא הצמדתי מספיק את הגרב ניילון שיצרה עליהן את הצורה ואחרי יציקת הפיבר נשאר מעט מידי מקום לתיקון טעויות של התקנת המידים - מבחינת הקורות עצמן - מהממות כמו שאתם יכולים לראות. היה לי מממאאאווודדדד קשה להכניס אותן חזרה למקום.

------

התוצאה הסופית - זוהי ללא ספק התוצאה הכי טובה שהיתה לי עד היום ברכב.

המגבר החדש מבטל את רוב הצורך שלי בביצוע בידוד בדלתות, בעצם עד כדי כך שאני שוקל אם זה בכלל שווה את המאמץ (ברור לי שכן) אבל...

------

העתיד לבוא - לא ברור, אני עובר לראש העין בקרוב (לדירה החדשה) ואני עוד לא סגור על אם אני רוצה להעביר את המערכת לרכב חברה, אם בכלל הרכב השני יהיה בשימוש אז של מי (שלי או של אשתי) כי היא כנראה תרצה לעבוד קרוב יותר לבית אחרי שנעבור ויש שם אזור תעשייה - אז כרגע, זה המצב הנוכחי וככה זה נשאר לבינתיים.

בשביל להפיג שיעמום או שאני אעשה משהו קוסמטי בתא מטען + בידוד זול בריפא בנד או שאני אתחיל לעבוד על פרוייקט קטן למחשב לרכב עבור הרכב חברה.

הכל דיבורים לבינתיים

עכשיו, אחרי שהיטשתי אתכם, מעלה תמונות... סבלנות בבקשה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להלן התמונות הראשונות...

DSC_0972.JPG

DSC_0973.JPG

DSC_0974.JPG

DSC_0975.JPG

DSC_0976.JPG

DSC_0977.JPG

DSC_0978.JPG

DSC_0979.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להלן המקבץ השני... סבלנות יכול להיות שיהיה עוד אחד? לא אבל שמתם לב שאלי נמצא בזמן האחרון בכל ת'רד של התקנה חדשה או מערכת חדשה\מעודכנת?

אח! אחוות חולוניים!

וכן - גם קצת מהמערכת של אלי.

תגובות - חופשי...

DSC_0980.JPG

DSC_0985.JPG

DSC_0987.JPG

DSC_0982.JPG

DSC_0984.JPG

DSC_0986.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

מחכה לשמוע!יצא יפה!

אחוות חולוניים כוללת גם בת ימים?! :wink: (גם ככה מתי שאני בבית ולא בצבא אני רוב הזמן אצל רוני :lol:)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חופשי - אני עוד חייב לרוני השמעה - יקבל ביקור כנראה במהלך השבוע.

Pioneer TS-X150

פורסם

איפה מוצאים את הדוגמנים האלה כל הזמן?:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

התמונות הם מהים בחולון :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה זה ים, ימית, ימית 2000 ליתר דיוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן, הסיבה לזה היא שכאשר הרמקולים באון אקסיס צריך להרגיע אותם מאוד ואת הרמקול השמאלי קשה לי מאוד לרסן, בדקתי את זה עם התושבות הקודמות שהיו, ניתקתי אותן לרגע מהקורות והתחלתי לשחק עם זה קצת.

עכשיו, הדבר השני הוא שלמרבית הפלא, הטוויטרים הם לא ממש אוף אקסיס כמו שזה נראה, בכלל לא, הטוויטר הימני בכלל לא נמצא בסטיה נוראית כמו שאפשר לחשוב מהתמונה וגם את הליבה של הטוויטר השמאלי אפשר לראות טוב מאוד בקו ישיר והוא גם קרוב יותר.

עוד דבר שנוסף לכל העניין הוא שלטוויטרים האלה יש פריסה רחבה מאוד וזה בלשון המעטה, מדובר כאן באח תאום לסופרימו סה"כ, תגובת האוף אקסיס שלהם היא יוצאת מן הכלל.

המידים יושבים על ערוץ הגברה כל כך שמן שממש לא מרגישים מהם הפסדים כלשהם.

גובה הבמה שנוצר הוא טוב מאוד ומדויק.

לגבי רוחב - עם הטוויטרים הקודמים הבמה היתה ברוחב הקורות, נטו!

עם הטוויטרים הנוכחיים - הם מציירים במה הרבה יותר רחבה מהקורות של הרכב, אני מתאר לעצמי שאם הייתי מתקין אותם בקיק פאנל ומצליח להמנע מתופעת קשת - הייתי מאושר עוד יותר, אבל התוצאה הנוכחית שוות ערך לאורגזמה מבחינתי.

אז בסופו של דבר הגעתי למסקנה שזאת נוסחא שעובדת בשבילי ונשארתי עם הנוסחא הזאת.

Pioneer TS-X150

פורסם

לגביי המיד .. הוא דום מיד .. דום מיד תוכננו לסביבת רכב שזה אומר אוף אקסיס ובלי נפח ... באון מקבלים נצילות מטורפת ואין פירוט .. הממברנה היא חצי ספרה מה שאומר שהפריסה מתקבל מהאוף הקסיס היא למעשה כמו קשת של אלמנט רגיל באון מלא .

כנראה שגם הטויטר כזה למרות שאני לא יודע הרבה על הטויטר הזה

פורסם

זה בדיוק העניין.

כשאתה מביט על הממברנה של הטוויטרים האלה ושל המידים, קל מאוד להבין שהם לא משדרים בעלומה ישרה אלא הם גם משדרים לצדדים שלהם וזאת לא חובה לשים אותם און אקסיס מלא, אתה יכול גם לתת להם סטייה כלשהיא.

אם מביטים לעומת זאת על המידבאסים - זה ברור שיש להם ציר מרכזי מובהק ולכן הם דווקא צריכים להיות און אקסיס, אבל, הם מנגנים מ600 הרץ ומטה וזה פחות קריטי בתחום תדרים הזה. בגלל שהחלטתי לבנות להם תיבות, לא יכלתי להרחיק אותם לתוך הדלת וזה פוגע ברוחב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...