Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. מדובר על ספייס Elx 2001 ידנית. יד שניה עם 115,000 ק״מ. ראיתי כבר יפים ממנו מבחינה ויזואלית. יש שבר בטמבון בצד אחד ושפשוף בצד שני. חלון חשמל של הנהג מקרטע . הרכב עבר טיימינג לא ממזמן. המחירון של הרכב 9700 והוא מבקש 13. סיכמנו שאחרי בדיקה הוא יתקזז בהתאם ושהוא מסדר את הטמבון . שווה ? לא שווה? מה אתם אומרים . ברכב יש גם מערכת עם מגבר ורמקולים . עשיתי בדיקה לפי מחיר ביד 2 ולא ראיתי רכב עם ק״מ כזה בטווח של המחיר 13,000.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגיד לו שיפרק את המגבר והרמקולים שלו ותקנה ב8-9.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה דגם יחסית נדיר ELX ידנית וק"מ נמוך ל2001,מנוע חשמלי לחלון עולה בערך 300 שקל,אם הוא מסדר את הטמבון בהחלט הייתי נותן על המחירון,במיוחד שהוא חסך לך על הטיימינג שבELX יותר יקר לעשות מאשר ב SX

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם כל הכבוד והאהבה שלי לרכבים איטלקיים,הבחור חי בסרט,המצב החיצוני לא להיט לדברייך,יש את תיקון הפגוש,מילא שיבקש מחירון,אבל ככ הרבה מעל??

יש ים של פונטו למכירה,מחירון או מחירון פלוס משלמים על רכב מלוקק,מטופל קבוע במוסך מורשה ועוד,לא נראה שזה המצב כאן.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

במצב של היום, לא משלמים מעל המחירון - בטח שלא על פונטו.

סע הלאה....

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
עם כל הכבוד והאהבה שלי לרכבים איטלקיים,הבחור חי בסרט,המצב החיצוני לא להיט לדברייך,יש את תיקון הפגוש,מילא שיבקש מחירון,אבל ככ הרבה מעל??

יש ים של פונטו למכירה,מחירון או מחירון פלוס משלמים על רכב מלוקק,מטופל קבוע במוסך מורשה ועוד,לא נראה שזה המצב כאן.

זה דגם ELX הוא לא נפוץ בלוחות . מה שיש בלוחות זה SX או YOUNG עם 60 כ"ס. הדגם שמדובר עליו הוא בעל 80 כ"ס. ועברתי על יד 2 אין שם פונטו עם ק"מ כזה נמוך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בגלל זה אני חושב אז נכון ב 13 תוכל לקנות ספייס 2003,אבל לא בטוח עם כזה ק"מ נמוך וELX מה שמוריד את המבחר,כמו שאמרת הוא יתקזז אחרי הבדיקה ככה שאתה תשלם גם אם מעל המחירון לא בהרבה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תגיד לו שיפרק את המגבר והרמקולים שלו ותקנה ב8-9.

כמה באמת עולה מגבר של רוקפורד וקומפונט?

פורסם
בגלל זה אני חושב אז נכון ב 13 תוכל לקנות ספייס 2003,אבל לא בטוח עם כזה ק"מ נמוך וELX מה שמוריד את המבחר,כמו שאמרת הוא יתקזז אחרי הבדיקה ככה שאתה תשלם גם אם מעל המחירון לא בהרבה.

הוא אמר שיתקזז אבל בגלל שזה רכב בן 12 ובטוח יהיו המון ליקויים שחלקם אפילו סתם כסת"ח - אני אטען שהרכב גמור והוא יגיד זה סתם חרטה .

פורסם

חד משמעית לא ,

לפעמים אתה מחפש ולא מוצא ואז מתלהב ומשלם יותר , מנסיון שאתה מוכר אתה רואה תמונה אחרת , כל אחד בא ומוריד לך ומנסה להרוג אותך ומוציא לך בכלל את החשק למכור וזה בלי קשר בכלל מצב הרכב.

חפש לך רכב טוב במחיר מציאה

פורסם

חבר קנה לפני חודש פונטו 2004 עם 150 אלף ק"מ יד 3 ב 11 אלף לאחר שבדקתי איתו כמה רכבים עם הסטוריית טיפולים מלאה וחלק ממורשה.

לפי דבריך באתר הפורום של פיאט גם אין לו קבלות בכלל. עוד אמרת שהוא גם שם מים ירוקים רגילים.

ממש לא מעל המחירון.

אם לא תהיה לחוץ ותחפש אתה תמצא בתקציב הזה שנתון יותר גבוה.

פורסם
חבר קנה לפני חודש פונטו 2004 עם 150 אלף ק"מ יד 3 ב 11 אלף לאחר שבדקתי איתו כמה רכבים עם הסטוריית טיפולים מלאה וחלק ממורשה.

לפי דבריך באתר הפורום של פיאט גם אין לו קבלות בכלל. עוד אמרת שהוא גם שם מים ירוקים רגילים.

ממש לא מעל המחירון.

אם לא תהיה לחוץ ותחפש אתה תמצא בתקציב הזה שנתון יותר גבוה.

אני לא פתחתי את המודעה שם. אבל זה בהחלט אותו רכב. שוב הענין הוא ששקלתי לתת מעל מחירון רק בגלל שזה ELX והם די נדירות. גם הק"מ של הרכב נמוך.

פורסם

אם אין לו קבלה על שום דבר איך תדע שהק"מ אמיתי ובאמת בוצעו הטיפולים שהוא אומר?

ואני חושב שכבר בדקתי את הרכב הזה בזמנו שחיפשתי עם החבר.

לא רוצה להרוס מכירה או משהו אבל תבדוק טוב טוב אם הוא בכלל יד 2 כי כששאלתי הוא אמר שברשיון הוא 02 - משמע יד 3 אבל אני לא בטוח אם זה אותו אחד.

אני דווקא הייתי הולך על גרסת ה SX מפני שאם נקרעת רצועת הטיימינג לא יכול לקרות כלום למנוע בניגוד למנוע עם 16 שסתומים.

גם הטיפול בטיימינג הוא יותר זול. תלוי מה הם השימושים שלך ואם אתה נוסע הרבה בעליות.

אבל לרכב משנת 2001 לא הייתי נותן דגש אם זה SX או ELX. הייתי לוקח את הרכב השמור והמטופל מבין השניים.

• תוכן חדש...