Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבד מתחמם

לאון
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה המעבד שלי מגיע מדי פעם לטמפ' עבודה מאוד גבוהות של 70 מעלות ומעלה כאשר מעל 75 מעלות נשמע ציפצוף, העניין הוא שזה קורה גם כשאני לא מריץ כלום על המחשב שגורם למעבד לעומס.

פתחתי את המחשב, עשיתי שם ניקיון יסודי כך שהוא נקי מאבק, בדקתי שכל המאווררים עובדים, מיקמתי אותו כך ששום פתח איוורור לא יהיה חסום אך עדיין הוא מגיע לטמפ' הללו.

האם למישהו יש פיתרון לא יקר (אני לא מתכוון להתקין מערכות קירור מים)?

פורסם

איזה מעבד, כמה זמן הוא בשימוש, האם הגוף קירור והמאווררים מקוריים או הוחלפו בעבר?

האם פירקת את מאוורר המעבד וניקית אותו מאבק ושימנת את הציר? על כמה סל"ד הוא מסתובב?

פורסם

משחה תרמית חדשה יכולה לעשות נפלאות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

NITCH הוציא לי את המילים מהמקלדת.

אל תחסוך , תקנה משחה של ZALMAN , הורידה לי את הטמפ' הממוצעת בכ-8 מעלות (מחשב נייד).

כל זאת, בהנחה שאתה יודע מה לעשות ואיך...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

משחה תרמית יכולה להוריד הרבה יותר מזה, תלוי מה הטמפרטורה ההתחלתית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לאחרונה המעבד שלי מגיע מדי פעם לטמפ' עבודה מאוד גבוהות של 70 מעלות ומעלה כאשר מעל 75 מעלות נשמע ציפצוף, העניין הוא שזה קורה גם כשאני לא מריץ כלום על המחשב שגורם למעבד לעומס.

פתחתי את המחשב, עשיתי שם ניקיון יסודי כך שהוא נקי מאבק, בדקתי שכל המאווררים עובדים, מיקמתי אותו כך ששום פתח איוורור לא יהיה חסום אך עדיין הוא מגיע לטמפ' הללו.

האם למישהו יש פיתרון לא יקר (אני לא מתכוון להתקין מערכות קירור מים)?

איזה מעבד?

אתה בטוח שהמחשב לא על 100% CPU גם שאתה לא מריץ כלום?

פורסם

תן לי לנחש. קנית מKSP?...

קישור מספר 1

קישור מספר 2

פיתרון אין לי בשבילך, חוץ מלנסות לאוורר את המחשב עם מאוורר גדול יותר, דלת פתוחה, מקום מאוורר( שהמחשב לא דחוס בו אלא יש מעליו ומצדדיו אוויר) וכמה תפילות.

טוב, בלי תפילות. הגזמתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מס' שאלות :

איזה מעבד ? חברה + דגם.

האם הקירור מסוג STOCK ?

האם הוצאת בעבר את גוף הקירור של המעבד והחזרת ?

האם המאורר עובד חלק ומהר ?

באיזו תוכנה אתה משתמש לבדיקת טמפ' ?

בן כמה המחשב + המעבד ?

ומס עצות :

אם המחשב בן יותר מ-3 שנים, יש להחליף משחה טרמית. לאחר שנתיים שלוש של שימוש המשחה כבר נפגמת ואיכותה יורדת, היא מבעבעת וכבר לא משיפיעה כל כך על המגע בין הגוף קירור למעבד.

אם המעבד הוא של אינטל, מומלץ לבדוק טמפ' דרך התוכנה "CoreTemp"

אם המעבד הוא של AMD, מומלץ לבדוק טמפ' דרך הביוס.

אם המעבד מסוג פנטיום 4 המיושן, טמפרטורה ממוצעת היא בסביבות ה70 מעלות, ואף יותר בקיץ, במיוחד בדגמים המהירים יותר.

אם המעבד הוא מסוג ATHLON כלשהו של AMD, טמפרטורה גבוהה מ55-60 היא מסוכנת ומעידה על תקלה בגוף הקירור או במשחה הטרמית.

ענה לי על שאלותיי.:wink:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

וובכן, ברווז למרבה ההפתעה טעית, המחשב ממש לא נקנה בKSP ולא באייבורי.

המחשב נקנה לפני 3 וחצי שנים בבאג, המעבד הוא פנטיום 4, 3 ג'יגה הרץ

המעבד והמאוורר מקוריים ולא פורקו, המאוורר פועל בצורה חלקה בלי רעשים.

אני לא משתמש בתוכנה יש לי תצוגה שמחוברת ללוח אם שנותנת לי מידע על המחשב כמו טמפ' שונות, סל"ד, תדירויות וכו'

האם זה מסובך לשים משחה תרמית?

פורסם

אומנם הטמפ' גבוהה, אבל לא נוראית עבור פנטיום 4.

אם ברצונך להוריד את הטמפ', בהחלט מומלץ לעשות ניקוי בלחץ אוויר בתוך המארז. ,לפרק את גוף הקירור, לנקות ממנו את המשחה הטרמית היבשה, וגם מהמעבד, ולמרוח אחת איכותית חדשה (יש את הMX 1\2, נחשבים איכותיים, של AC)

חשוב ! אל תמרח יותר מדי משחה, ואל תשכח לפזר אותה על כל שטח המעבד וגוף הקירור.

יש לשים משחה בגודל כדור אפונה, על המעבד, ולמרוח, ומעט מאוד (!) על הגוף קירור, ולהדק על המעבד.

כמובן בדוק שהסירקולציה במארז טובה (מאורר מקדימה מכניס אוויר, מאוורר אחורה מוציא)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
8 מעלות לא יעזרו לו כאן.

אז המעבד ירד ל 70 מעלות?

יש כאן כשל פיזי.

כמובן דיברתי על מצב סטטי, ולא על משימת עיבוד כבדה (אצלי המקס' הוא 67 כשאני מריץ מטלב למשל, וזה נייד!)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...