Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני יודע שאני לא מחדש כלום לאף אחד אבל זה מקרה באמת חריג, והייתי חייב להתעכב עליו.

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MHMH&Pn6Vq=E

הפרש של פי 2.5 במחיר של המאזדה6 בארץ לעומת ארה"ב?!

האם נראה לכם שבאמת דלק מוטורס מקבלת מחירי זנות כאלה מהיצרן?

זו באמת הגזמה בוטה לפי דעתי מבחינת דלק מוטורס, פשוט חוצפה.

נ.ב - ידוע לי ששאר היצרנים זולים גם כן באותו היחס בארה"ב אך שימו לב שדלק מוטורס ספציפית קוטפת את הקופון הכי גדול על חשבונינו, זה לא סוד כבר לא מעט זמן וידוע לכל שהמחירים שהם משיגים על רכביהם - זולים משמעתית משאר היבואנים בארץ.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן זה לא חדש..

אבל בקשר לכתבה זה באמת מוגזם,

בארה"ב כל המכוניות זולות בהרבה לאומתינו במיוחד,

וכל העליות המס שעושים פה הם בשמיים..

פורסם

האמת שאין לי מושג מה רמת המחירים שמקבלים היבואנים הישראלים ביחס לאלו שבחו"ל, אבל נשמע לי מאוד (מאוד!) מוזר שהם מהנמוכים בעולם כפי שנטען בכתבה, גם בגלל העובדה שהכמויות שמוכרים כאן נמוכות בהחלט ואין סיבה שהיבואנים בארץ יקבלו הנחת כמות מיוחדת.

בלי קשר לזה, כמובן שדלק מוטורס מרוויחה הון על כל מכונית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רגע, רגע, אני חייב:

מה?!?! באמת!?!? חרם צרכנים! הפגנות ענק עם הופעות לייב של נינט והחתולים הסמוראים! לא פחות!

ועכשיו ביותר רצינות:

לצערי הרב לא מחדשים פה כלום, וככה זה כשהשוק הפרטי צריך לקזז מכיסו הפרטי את הרווחים הנמוכים יחסית על שוק הליסינג. לא פעם דנו כבר בנושאים האלה פה, ועד שלא תתחיל פה תחרות אמיתית בייבוא אז המציאות תישאר דומה.

פורסם
האמת שאין לי מושג מה רמת המחירים שמקבלים היבואנים הישראלים ביחס לאלו שבחו"ל, אבל נשמע לי מאוד (מאוד!) מוזר שהם מהנמוכים בעולם כפי שנטען בכתבה, גם בגלל העובדה שהכמויות שמוכרים כאן נמוכות בהחלט ואין סיבה שהיבואנים בארץ יקבלו הנחת כמות מיוחדת.

בלי קשר לזה, כמובן שדלק מוטורס מרוויחה הון על כל מכונית.

הכמויות כאן לא קטנות בכלל, להפך. בגלל המבנה המונופוליסטי של השוק, בו כל יצרן מיוצג על ידי גוף פרטי אחד ויחיד, הופכים אלה ללקוחות מהגדולים בעולם, שאינם תחת שליטת היצרן עצמו. לרוב, יבואנים הם חברות בת של היצרן עצמו - נגיד, ב.מ.וו צפון-אמריקה.

לובינסקי, למשל, נשמעים כמו גוף קקיוני למדי לעומת פיז'ו בגרמניה, נניח, אבל הם מושווים לסוכניות. וכמובן שלובינסקי מוכרים יותר פיז'ו מכל סוכנות בודדת באירופה. פעם שמעתי שהם דילר פיז'ו הגדול בעולם...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ככה זה המחירים בארץ בגלל המס הכי גבוה בעולם של מדינת ישראל.

מינימום 150 אחוז מס על מכונית חדשה.

ואם לא מתאים לך תעשה יבוא אישי.

פורסם
ככה זה המחירים בארץ בגלל המס הכי גבוה בעולם של מדינת ישראל.

מינימום 150 אחוז מס על מכונית חדשה.

ואם לא מתאים לך תעשה יבוא אישי.

המס אינו 150 אחוד אלה יותר לכיוון של 90+ אם אינני טועה, לאחר התיקון של השנה הקודמת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קח לדוגמא את המונדיאו - בהולנד היא נמכרת ב180-190 אלף שקל. באותו מפרט שהיא נמכרת בארץ. פשוט עושקים את הציבור הדלק מוטורס האלה.

פורסם
כן המס יותר גבוה מהמחיר של הרכב עצמו,

מסקנה: לקנות רכבים יד שניה..

פשוט לא נכון. ירידת הערך של הרכב עם השנים נגזרת מהמחיר הלא שפוי ההתחלתי ומבחינה יחסית הוא עדיין יקר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש משהו לעשות עם זה?

אני מדבר בשיא הרצינות, מה זה מחיר 70,000 ש"ח על אוטו כזה, זה כלום!

צריך למצוא דרכים להוריד את הפוזה של היבואנים האלה שעושים על אנשים קופות!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

חלאס.

1. מי שאשם במצב הוא לא היבואנים, אלא הממשלה, שגובה מס שערורייתי, ומותירה על כנו את המצב בו היבואנים הם מונופול. היבואנים רק עושים את מה שהם אמורים - הרי לא תאשים עקרב בזה שהוא עקץ אותך, נכון? זה הטבע שלו. זה אתה שנתת לו לעשות כך.

2. הדולר נחלש מול מטבעות אחרים בצורה דראסטית, וזה ידוע לכולם. בנתיים, היצרנים סופגים את זה, שכן השוק האמריקאי גדול ותחרותי מדי בשביל להעביר הלאה את החלשות הדולר, אחרת מחירי המכוניות שם היו מתייקרים ב20-40% בין לילה. לא רק שמחירי הרכב שם לא ריאלים, הם גם לא ישארו כך זמן רב. זה מחוייב המציאות שהמחירים יעלו, אלא אם כן יצרנים יעבירו מפעלים לארה"ב (כמו שהם אכן עושים).

3. ירידת הערך של רכבים בארץ היא אפסית, כתוצאה מכוח הקניה הנמוך של הצרכנים (משכורות נמוכות + מחירי מכוניות גבוהים). בבריטניה, למשל, מכונית ששומרת טוב על ערכה היא אחת שמאבדת "רק" 50% בתוך שלוש שנים. בארץ המצב שונה מאוד, ומכונית בת 3 תשמור על 72% מהמחיר הראשוני, לפי ירידה של 12.5%, 10%, 8%.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שוק הרכב בישראל הוא שוק משוכלל.

המשמעות היא, שאם הרווח על המאזדה כל כך גבוה (כפי שסוברים בטעות מספר חברי פורום), אז יבואן אחר היה שמח למכור לכם מכונית דומה במחיר נמוך יחסית, דבר שהיה גורם ליבואן אחר להוריד מחיר עד למחיר שיווי משקל.

העובדה היא שזה לא קורה - וזה לא קורה - כיוון שהשוק מותיר שולי רווח סבירים על כל יחידה שנמכרת.

פירמות נוסדו כדי להרוויח, אוי ואבוי ללקוח של פירמה הפסדית (ע"ע חפציבה, בנק הפסדי עלול להתמוטט ובעולם הרכב לקוח עלול להשאר ללא שירות), לכן פירמות מרוויחות (בצורה סבירה) זה המצב המועדף.

בטענות על מחירי הרכב יש לבוא לאוצר, שכן מס הקניה עומד על (אם אינני טועה) 82% ועל זה עוד צריך להוסיף מע"מ.

• תוכן חדש...