Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה 12 וחצי עמדה ניידת עם לייזר על כביש מכבית מכיוון פתח תקווה לכיוון רמת גן

הניידת עומדת בירידה מכיוון קריית אונו על אי התנועה המצויר

ללא אורות כלל . לא ניתן לזהות את הניידת כלל ממרחק סביר ללא גלאי

יש לציין שהכביש רחב ובשעות אלה התנועה דלילה מאוד בכביש

הוספתי תמונה של הניידת צילום מהגשר

IMAGE_045 (Medium).jpg

פורסם

לא מפתיע במיוחד. מדובר בכביש חדש, סלול היטב, רחב, מואר ובעל הגבלת מהירות מגוכחת.

זה המקום ההגיוני לניידת עם ממל"ז, לא? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה היה רק עיניין של זמן מהרגע שהכביש נפתח לתנועת רכבים עד לרגע שבו השוטרים מקבלים משימות שיטור ואכיפה בו.

כביש נעים לנסיעה, אספלט חדש, נתיבים רבים ושילוט מסודר (כמו שכל כביש נורמאלי צריך להראות).

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נחכה למסטול או לשיכור שיוריד אותה על האי תנועה בלילה עקב "אי ראות".

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

כן. ראיתי אותה שם. מה שמענין שלפי התמונה יש שם עיקולון קטן של הכביש וניתן לטעון שנעשתה מדידה בסיבוב שהיא כנגד הוראות ופסולה.

אני לא זוכר מה מרחק של מדידה בהפעלת לילה.

פורסם
כן. ראיתי אותה שם. מה שמענין שלפי התמונה יש שם עיקולון קטן של הכביש וניתן לטעון שנעשתה מדידה בסיבוב שהיא כנגד הוראות ופסולה.

אני לא זוכר מה מרחק של מדידה בהפעלת לילה.

אין הוראה לא למדוד בסיבוב. מדידה בסיבוב נותנת תוצאה נמוכה יותר מאשר בקו ישר (עניין של התפשטות הגל המוחזר באוויר), ולכן משחקת לידי הנהג, ולא המשטרה.

לייזר, מרחק מדידה בלילה (באיזור מואר) - 300 מ', כמו ביום.

רדאר - זהה ליום.

מי החליט שהניידת שם מצויידת במכמונת? אולי סתם מארב? לא סביר שישימו מכמונת בירידה ממחלף.

פורסם
אין הוראה לא למדוד בסיבוב. מדידה בסיבוב נותנת תוצאה נמוכה יותר מאשר בקו ישר (עניין של התפשטות הגל המוחזר באוויר), ולכן משחקת לידי הנהג, ולא המשטרה.

לייזר, מרחק מדידה בלילה (באיזור מואר) - 300 מ', כמו ביום.

רדאר - זהה ליום.

מי החליט שהניידת שם מצויידת במכמונת? אולי סתם מארב? לא סביר שישימו מכמונת בירידה ממחלף.

חבר שלי השקיע המון כסף במשפט שעיקר טיעון הגנתי התבסס על מדידה בסיבוב. אני חושב שזה בהוראות היצרן. אבדוק כשהוא יקום משבעה.

אני אישית יצאתי ללא פגע אחרי שהתגלה שממל"ז שמדד אותי לא היה בהפעלת לילה לפי יומן הפעלה משטרתי. אבל אני זוכר שזה באמת היה 300 לאומת 600 ביום. אולי דברים השתנו.

בניידת הנ"ל יושב שוטר עם ממל"ז ומודד את אלה שכבר נוסעים במהירות של 140 על הכביש הראשי ולא את אלה שיורדים אליו.

זה בדיוק אמצע הקטע שכאמור ברמה שלא מביישת אוטובנים גרמניים.

פורסם

מיקום שידוע בעיקרון, אבל

אני שמעתי שעמדו בעבר מתחת לגשר,

אז רק שאלה להבהרה:

הניידת עמדה מערבית למחלף / אחריו ?

אם כן, אז זה רחוק מהעיקול בכל מקרה.

פורסם

למה לא בעצם?

שים לב לכיוון בו חונה הניידת - חלון הנהג מאונך לכיוון התנועה של הרכבים. קלאסי בשביל שוטר שמחזיק ממל"ז בידו.

צילמת את זה ממסוק ? :shock:

כנראה מגשר סמוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבר נסעתי מהר שם פעם או פעמיים , באמת כביש מפתה שגרם לי להתפלא איך אין שם ניידות עם ממל"ז (בגלל זה בפעמים שאחרי נסעתי הרבה יותר לאט :))

בכל אופן תודה על האזהרה !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

הצילום צולם מהכביש המקביל.

יש בוודאות לייזר בניידת - מייד לאחר צילום התמונה, עבר רכב והניידת ישר הדליקה אורות וציפצפה לנהג לעמוד בצד כ-200 מטר אחרי.

שימוש בסימני פיסוק יתקבל בברכה.

פורסם

ראיתי את הניידת שם גם ביום שבת בצהריים.

השוטרים עומדים שם בוודאות עם ממל"ז (ירדתי ביציאה בדיוק איפה שהוא עומד).

• תוכן חדש...