Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מיקום של כמה חלקים ברכב מיצובישי גאלאנט שנתון 2000 מנוע 2000 גיר טיפטרוניק

החלקים הם:

1. (עם קיים ביכלל) פילטר מזגן כמה יכול לעלות ואיפה הוא נימצא ברכב?

2.חישן MAF איפה נימצא ועם מה כדי לנקות אותו?(פשוט היה לי עד עכשיו רכב עם קרבורטור ואני אפילו לא יודע איך החלק נירא)

3.פילטר דלק מה מיקומו?

תודה מראש

טוני.

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
רציתי לדעת מיקום של כמה חלקים ברכב מיצובישי גאלאנט שנתון 2000 מנוע 2000 גיר טיפטרוניק

החלקים הם:

1. (עם קיים ביכלל) פילטר מזגן כמה יכול לעלות ואיפה הוא נימצא ברכב?

2.חישן MAF איפה נימצא ועם מה כדי לנקות אותו?(פשוט היה לי עד עכשיו רכב עם קרבורטור ואני אפילו לא יודע איך החלק נירא)

3.פילטר דלק מה מיקומו?

תודה מראש

טוני.

בוקר טוב .

אין ברכבים שנמכרו בישראל פילטר מזגן .

יש אפשרות לנקות את איזור המאוורר החשמלי מלכלוך ( בתוך הרכב , מול מושב הנוסע מפרקים את המגירה .

ומפרקים את ברגי קופסת המאוורר מערכת האיוורור , גש למוסך זה 5 דקות עבודה )

חיישן ה MAF ברכב מאוד עמיד ( הרכב היה ברשותי 7 שנים ללא בעיות )

אם אין קוד תקלה , ובעיה בבדיקת זיהום אויר , אל תגע בו .

הוא בצינור המחובר לבית פילטר אויר מצד ימין ליד המצבר , ( אחרי הפילטר ) מפרקים את הצינור ומנקים , בלחץ נמוך .

לא לפרק את הקופסא שלו מאיזור הברגים , שם המעגלים המודפסים - בקיצור עזוב אותו אם אין בעיה .

שם לב - ערוך חיפוש ולמד קצת על הרכב , לדוגמה לגיר האוטומט ( טיפרוניק ) רק נוזל ממסרה סינטטי .

מצרף מספר הודעות בנושא מיצובישי גאלנאט

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175626&highlight=%D7%92%D7%90%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202972&highlight=%D7%92%D7%90%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

צהריים טובים לחברי הפורום.

היום ניגשתי לחנות חלפים לקנות פילטר אוויר, נתתי פרטים על הרכב למוכר והוא הביא לי של שנתון 98 ומעלה אבל הסתבר שזה לא דומה ביכלל למה שיש אצלי ברכב, הוא הביא לי פילטר מלבני הרבה יותר גדול ממה שיש אצלי ברכב (אצלי הוא מרובה,)

אחרי זה הוא הביא לי של שנתון 2003 ומעלה אבל זה גם לא היה זה, ואז הוא ביקש דוגמה אבל הייתי בדיוק בלי הרכב

השאלה היא עם יש הרבה סוגים של פילטרים לרכב?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
צהריים טובים לחברי הפורום.

היום ניגשתי לחנות חלפים לקנות פילטר אוויר, נתתי פרטים על הרכב למוכר והוא הביא לי של שנתון 98 ומעלה אבל הסתבר שזה לא דומה ביכלל למה שיש אצלי ברכב, הוא הביא לי פילטר מלבני הרבה יותר גדול ממה שיש אצלי ברכב (אצלי הוא מרובה,)

אחרי זה הוא הביא לי של שנתון 2003 ומעלה אבל זה גם לא היה זה, ואז הוא ביקש דוגמה אבל הייתי בדיוק בלי הרכב

השאלה היא עם יש הרבה סוגים של פילטרים לרכב?

בד"כ כל מערכת יניקת האויר בגאלאנט אחידה - אין הבדל בפילטר אויר .

קח את פילטר האויר הישן כדוגמה למוכר , וקנה תואם מדוייק .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...