Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פתחו הרבה נושאים דומים אך לא יכולתי להשתמש בהם כי עבר כבר זמן.

אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק של חברה טובה כגון LENOVO HP DELL ולא בטוח איזה כדאי

דרישות:

מעבד ליבה כפולה

לפחות 2GB RAM DDR2 667

מומלץ שתהיה מצלמה מובנת

דיסק קשיח של לפחות 160

תקציב עד 4000...

כרגע הכי נראה לי משתלם זה הלנובו N200 אבל אשמח לשמוע עוד עיצות

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לנובו הכי משתלם במחיר... הבעיה שהוא לא שווה את הכסף.

גרוטאה של מחשב, תקלות בלי סוף, איכות ירודה ומה לא...

גם בדגמי ה THINKPAD מבוססי IBM כביכול , שם האיכות עדיפה אבל התקלות בהחלט קיימות ומאכזבות במיוחד עקב התמחור הגבוה.

תעשה חיפוש בפורום הזה , היו לא מעט שרשורים.

אני אישית ממליץ DELL ורק DELL.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם בדגמי ה THINKPAD מבוססי IBM כביכול ...
חברה שאינה קשורה לIBM אך רכשה מהם את השם המסחרי THINKPAD.

כדי להגדיל את הבלבול, במספר מקומות - כולל בארץ - יש להם גם חוזה שרות ואחריות עם IBM.

לי יש מחשב שולחני שלהם והוא מצויין, אך איני מכיר את ניידים.

פורסם

מה לא קשורה? הם בנו עבור IBM מחשבים עוד

לפני מכירת החטיבה ללנובו.

N200 הוא מחשב חמוד, אבל אין לי מושג בנוגע לאמינות.

לצערך, לצערי ולצערנו, הוא מגיע עם ויסטה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך לדעתכם הDELL 1525 ?

יש לו מעבד מסדרה 7

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני אישית ממליץ DELL ורק DELL.

מצטרף להמלצה. אני לא מכיר את הדגמים החדשים שלהם, אבל קניתי נייד של DELL לפני כשנה (לאחר שערכתי סקר שוק ולאחר שדיברתי עם אנשים שיש להם מחשבים של DELL ושל חברות אחרות), ואני מאוד מרוצה עד עכשיו.

עריכה: עברתי עכשיו על המפרט של ה inspiron 1525. בעקרון המפרט נראה דומה מאוד לזה של המחשב שלי (inspiron 6400 משודרג קלות), רק עם עוד כל מני שטויות קטנות (מצלמה, מיקרופון וכו'). אמנם כמה דברים קצת פחות טובים (לדוגמה, כרטיס מסך של אינטל, לי יש של ATI), אבל הוא נראה לי לא רע בכלל, אבל היות ואני לא מבין גדול בעניין (וביחס עלות תועלת של הניידים), אני מציע לחכות לדעות של אנשים שמבינים יותר ממני.

"ai motoare capul doare"

פורסם
מה לא קשורה? הם בנו עבור IBM מחשבים עוד

לפני מכירת החטיבה ללנובו.

אכן, ובנוסף עם המכירה ללנובו עברו ללנובו גם אנשי מחקר ופיתוח מהחטיבה.

מה שכן, לנובו היתה מפתחת ויצרנית של מחשבי NOTEBOOK עוד לפני המכירה,

ולכן לא כל הסדרות הן "גלגול" של IBM - אפילו אם המראה החיצוני דומה.

ואחרון - כרגע ברשותי T60 מאז שהיה חדש, שהוא הראשון בסדרה אחרי המכירה. לפני זה

היו לי T42 ו- T43. בקצרה, ה- T60 הוא פשוט ח*א של מחשב. אנשים אצלי בחברה

מתחננים ש"ישדרגו" להם את המחשבים מ-T60 ל T42/3...

בקיצור לנובו - NO.

:turn-l:
פורסם

במשך השנה וחצי האחרוניות עבדתי על T60 ואני יכול להגיד רק דברים מצויינים עליו.

הוא אומנם יקר יחסית אך עמיד מאוד, מהיר ובקיצור סוס עבודה.

פורסם

המחשב הזה נראה לי מצויין למחיר שלו , אני לא יודע איך מוחרים אותו כאן במחיר כזה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מנסיוני LG נותן עבודה מצויינת. אצלי הוא אוכל מרורים ועובד כמו שד כבר שנתיים וחצי.

פלוס נוסף הוא השירות המצויין של החברה, שמתקנים תקלות בלאי במיידי ( ועל הדרך, גם תקלות שלא כלולות באחריות).

השאלה הגדולה אם תמצא LG טוב לפי דרישותיך שייכנס לתקציב שהצעת (אני בספק :? ).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בחודש אוקטובר הצטרף לצי המחשבים שלי בחברה X61s שהוא אחד המחשבים היקרים ביותר בשוק,

ואחרי מספר חודשי שימוש ,אני יכול לומר לכם שהמחשב הזה לא שווה את הכסף, וגם לא חצי מהכסף.

עלותו היתה כ11 אלף ש"ח כולל תחנת העגינה, וכולל טונה של צרות צרורות שלא היו מוכרות בX22 אותו הוא החליף...

היתה תקווה גדולה מאוד לשיפור משמעותי אבל הורגשה ירידה באמינות, כולל תקלות ברמת האפליקציות והדרייברים היעודיים של המחשב שהפכו את העבודה איתו לגיהינום.

תקראו לי טמבל, אבל אני העדפתי להשאר עם T20 לנסיעות פה ושם, ומחשב נייח חזק.

כי בחו"ל אתה צריך לסמוך על המחשב שלך ,ולא לאכול חצץ מתוצרת לנובו המפוקפקת.

קולגה סיפר לי שבחברה בה הוא עובד, נקנו לכל העובדים T60 ולאחר תקופה מסויימת של צרות בלתי נפסקות - הוחלפו כולם ל DELL.

לסיכום סיפור לנובו : המחירים נשארו גבוהים, האיכות לא בהתאם. וחבל.

כי פעם IBM היו ניידים ללא תחרות. כיום הם פשוט מאכזבים.

בקשר ל HP במתחת ל4000 ש"ח שפורסם ע"י יעקב. מחשב במשקל מוצהר של 3.1 קילו , יכול גם להגיע ל4 קילו בפועל עם סוללה ושאר האביזרים... חתיכת משקולת שאף אחד לא היה רוצה להסתובב איתה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...