Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי מחשב מזגן חדש לקליאו 96, האיוורור ברכב עובד, אך אחד הפלגים שנכנס למחשב מזגן נראה חרוך ושרוף

וכאני חושב שכתוצאה מכך המדחס לא נכנס לפעולה.

היכן אני משיג פלג / קונקטור חדש או איך אני יכול לבצע גישור לעקוף את הפלג?

בדקתי במוסך ורנו ואין להם את הפלג הזה וגם בפריקיות באזור ביתי אין להשיג.

פורסם

גל למייטב ידיעתי התקע הבעייתי בד"כ נשרף ביציאה למאוורר הפנימי כתוצאה ממגעים לא טובים וזרם גבוהה, כך שלפי דעתי (אני מדגיש דעתי) זה לא מקור התקלה של אי הפעלת המדחס.

פורסם
גל למייטב ידיעתי התקע הבעייתי בד"כ נשרף ביציאה למאוורר הפנימי כתוצאה ממגעים לא טובים וזרם גבוהה, כך שלפי דעתי (אני מדגיש דעתי) זה לא מקור התקלה של אי הפעלת המדחס.

היום הייתי אצל חשמלאי ובאמת צדקת הבעיה לא בקונקטור, פשוט ברח הגז מחור בצינור ולכן המדחס לא עבד, הצינור הוחלף נעשה וואקום ומולא גז, כרגע המזגן מקפיא.

• תוכן חדש...