Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני יודע שדשו בנושא הזה בעבר, אבל הפעם גם אני לא האמנתי:

לפני כ 7 חודשים קניתי פולו VW שנת 2000 1.4 אוט', בקניה כבר הופיעה לי נורית כרית אוויר דולקת

ולאחר זמן לא רב החלה לדלוק לי נורית ABS, פניתי למוסך המורשה של VW אשר איתם היו לי כבר כמה נסיונות מרים

עם הרכב הקודם שלי מסוג סיאט איביזה- חשבתי שאולי דברים משתנים עם הזמן וצריך לתת עוד צ'אנס..

פניתי אליהם לטיפול בבעיות שציינתי לעיל. עבור הכרית אוויר ביצעו לי ניקוי חיישנים וגבו ממני 250 ש"ח לא כולל מע"מ

עבור ה ABS טענו כי "אין מה לעשות וכנראה יש להחליף מחשב ABS בעלות של כ 3000 ש"ח" אמרתי "לא תודה"

והוצאתי את האוטו. אציין שכל פעם שטיפלתי ברכב שם וסירבתי לשלם את מה שהם דורשים ורוצה לקחת את הרכב

היחס משתנה מאדיבות לחוסר סבלנות וגסות, פשוט גועל נפש.

לאחר שבועיים חזרה נורית כרית האוויר לדלוק, חזרתי למוסך שם סירבו להחזיר לי את כספי בטענה

שהם חשבו שמה שהם עשו יפתור את הבעייה וכנראה צריך להחליף את מחשב כריות האוויר בעלות של 3000 ש"ח

ואם אני רוצה להחליף אותו- אין בעייה, אני אקבל הנחה - אין גבול לחוצפה!

בקיצור, פרסמתי פה הודעה והופנתי ל"מוסך רון" , הגעתי לשם היום בבוקר, היחס היה חם ואדיב

טיפל בי בחור בשם איאן שהשאיר בי רושם של בחור מקצועי ומיומן. הוא אבחן ש הבעיה היא לא במחשבים אלא בבית הנתיכים

שאותו יש להחליף והוא גורם לכל הצרות (אהה שכחתי לציין שגם המזגן שלי הפסיק לעבוד בשל כך, והאוטו התחיל להתחמם בגלל שקרור המנוע לא עבד)

לגבי הכריות- הוא אבחן בעייה בחיבורים שמתחת למושב הנוסע.

לפני שלוש שעות לקחתי את הרכב - אף נורה אינה דולקת, המזגן עובד, הרכב רחוץ ונקי, פשוט תענוג

עלות אתם שואלים? כולל מילוי גז במזגן 500 ש"ח כולל מע"מ

קולטים?? כשאני חושב על כל האנשים שלא מתווכחים ומחליפים מחשב כמו מטומטמים ומשלמים הון תועפות,

ועוד בסוף זאת בכלל לא הבעיה שממנה סובל הרכב.

מה מוסר ההשכל? אני את שלי למדתי,

XXXהערת מינהל המערכת: נמחקו שורות שיש בהם קביעות שאין להם מקום, הושארו עובדות (ככל שהן עובדות והנטענות ע"י בעל הרכב ועל אחריותו) בלבד.XXXX

מקווה שהשכלתם

חח ל"מוסך רון"

פורסם

תענוג לקרוא על החלק הטוב שבסיפור ותודה על העידכון.

לצערי הרב, אני נתקל במוסכים שלא יודעים להפעיל את הראש ולחשוב כדי לאתר באמת את מהות תקלות ברכב ו/או אין להם רצון להתעמק ו"לבזבז" זמן ולכן הם ממהרים להחליף חלקים ללא צורך ולפעמים אלו חלקים יקרים מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לדעתי זה לא עניין של להפעיל את הראש, אלא עניין של לעשות רווח על חשבון בעלי רכב תמימים.

בהחלט מגעיל מצד מוסך מורשה לעשות דבר שכזה.

פורסם

העסק ידוע. אני הגעתי למוסך מורשה "צמרת" עם בעית רעש איומה בקסארה דיזל, שהייתה מהיום הראשון שקניתי את האוטו.

שם לא היססו לתקוע לי מחיר של 3500 ש"ח לפני מע"מ להחלפת קיט מותחנים.

אמרתי תודה רבה ויצאתי משם.

בבירור לאחר שבוע במוסך "י.ש מוסכי הגליל" התגלתה הבעיה - בורג חסר במדחס.

כמה דקות אחר כך הפכה תקלת המותחנים שעלותה 3500 ש"ח ללא מע"מ לבורג שהוכנס לתוך אחת מאוזני המדחס.

מה לעשות - הכל עניין של שירות. כנראה שהמוסך שלך הוא מוסך שעובד עם הליסינג ולא מעניין אותו יותר הלקוח הפרטי. גם זה קורה.

פורסם

ככה זה קורה כאשר במוסכים המורשים אשר כביכול אמורים להיות הטופ שבטופ במתן שירות ופיתרון בעיות עובדים אנשים שגמרו בקושי 12 שנות לימוד ואם יש הנדסאי רכב בינהם אז אלה חושבים שהם גאונים ויודעים הכל. ברוב המקרים מנהלי העבודה והמכונאים הבכירים לא נישלחים להשתלומיות ולריענון ידע לגבי אופי הטיפול ברכבים החדשים.

למוסכים המורשים בארץ יש מה ללמוד מהשירות שניתן ע"י החברות של אותן היצרנים בחו"ל!!!

אלק עובדים לפי סטנדרטים של יצרניות הרכב. כל הכבוד למוסך רון.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

את האמת-יש מישהו בחברות הליסינג שמבין עניין ובודק שאמת הרכב מקבל את הטיפולים שעליהם הם שילמו והאם הרכב עובר סתם תיקונים ע"מ להעשיר את קופת המוסך או באמת תיקון נחוץ? מתקשר לברר עם המוסך ומתווכח איתם?

יש לי הרגשה שהם עובדים בחברות האלה כמו צבא וזה מתנהל כמו שוק,והמוסכים עושים דין לעצמם עם החברות הללו-אני בטוח שלא בהיקפים גדולים מאחר ואז החברת ליסינג הייתה מפסיקה את ההסדר עם המוסך.

מישהו יכול לשפוך אור על העניין מה קורה שם מבפנים? מסקרן.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

חברות הליסינג הן הלקוחות הכי קשים של המוסך. יש להן כח עצום בגלל כמות הרכבים הכי גדולה והם מכתיבים למוסך תנאים כל-כך דרקוניים עד כדי כך שיש מוסכים שפשוט לא מסכימים לעבוד איתן, למרות שהן מהוות את חלק הארי של שוק הרכב בישראל, וצעד כזה עלול להיות הקש ששובר את גב המוסך.

• תוכן חדש...