Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי בירור שערכתי בארץ מוט היגוי כולל המקודד/אימובילייזר לרכב פאסאט 2000 טורבו עולה כ- 6000 ש"ח

האם מישהו יודע מה מחירו בחו"ל? האם ניתן לייבא?

האם מישהו יודע איך קוראים למוט ההיגוי באנגלית?

אודה לעזרה דחופה

תודה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידי היקר,

רכיבים מסוג זה לא מזמינים מחו"ל מכמה סיבות:

1. אינך יודע במדוייק איזה רכיבים אתה צריך להחליף והמק"ט שלהם.

מערכת ההגה כוח ברכב שלך היא מסוג אלקטרומכנית ואתה חייב את המק"ט המדוייק של הרכיב המותקן ברכב שלך.

2. לא תקבל אחריות על הרכיב וגם על ההתקנה.

המערכת נקראת electromechanical steering או "servotronic"

איזה כייף לי :)

פורסם

מודה לך מקרב לב על ההתיחסות.

דווקא יש לי מספר קטלוגי של שני הרכיבים.

לגבי האחריות אני מבין מה אתה אומר אם כי יש מכונאי מוסמך שמוכן להרכיב לי את החלקים אם אביא אותם מחו"ל.

השאלה המרכזית אם ניתן להביא במהירות והאם המחיר נמוך יותר ושווה את כל הפרוצדורה...

תודה

פורסם

תרשום בבקשה את המקט"ים ואני אנסה לבדוק על מה מדובר.

בכול מקרה אחרי התקנת החלקים הקשורים למערכת הגה הכוח יש צורך לבצע כיוונון בעזרת מחשב וגם פעולה הנקראת BASIC SETTINGES.

פורסם
על פי בירור שערכתי בארץ מוט היגוי כולל המקודד/אימובילייזר לרכב פאסאט 2000 טורבו עולה כ- 6000 ש"ח

האם מישהו יודע מה מחירו בחו"ל? האם ניתן לייבא?

האם מישהו יודע איך קוראים למוט ההיגוי באנגלית?

אודה לעזרה דחופה

תודה

אז ככה יצאה לך זול כי עם צריך להחליף מוט היגוי צריך להחליף גם מחשב נוחות זה הולכת ביחד המחירים שאני יודע על זה כמה שאני מחליף זה 8000 בלי עבודה רק חלקים . זה דבר ראשון

דבר שני חייב לשתמש עם המחשב של החברה כידי לקודד את המוט ואת המפתחות וכול השאר לא פשוט

ועוד משהו לידע כללי בזמן פירוק והרכבה של מוט החדש משהו לא בסדר המוט מת זאות אומרת חד פעמיי

אני היתי ממליף לך לפנות לחברה ולעשות את זה בהצלחה

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

מה הקשר בין מחשב נוחות להחלפת הגה כוח אלקטרומכני ?

מחשב הבקרה של הגה כוח אלקטרומכני הינו חלק אינטגרלי מהמנוע החשמלי של הגה הכוח.

פורסם
מה הקשר בין מחשב נוחות להחלפת הגה כוח אלקטרומכני ?

מחשב הבקרה של הגה כוח אלקטרומכני הינו חלק אינטגרלי מהמנוע החשמלי של הגה הכוח.

בהוראות יצרן אומר לך להחליף מחשב נוחות אם לא לא נותן לעשות קידוד

ודבר שני הוא אמר שהלך לו מוט הגה

פורסם

לפי דעתי הבחור עדיין לא יודע במדוייק איזה חלק הלך מכיוון שמערכת הגה הכוח החשמלי היא מערכת לא פשוטה ולפעמים רק לאחר הפירוק ניתן בוודאות לקבוע איזה חלק תקול.

על איזה רכב מדובר שיש להחליף מחשב נוחות במידה ולא ניתן לבצע קידוד ?

יש לך את ההוראה הזו בכתב ? או ששמעת או שאמרו לך שיש להחליף מחשב נוחות ?

פורסם
לפי דעתי הבחור עדיין לא יודע במדוייק איזה חלק הלך מכיוון שמערכת הגה הכוח החשמלי היא מערכת לא פשוטה ולפעמים רק לאחר הפירוק ניתן בוודאות לקבוע איזה חלק תקול.

על איזה רכב מדובר שיש להחליף מחשב נוחות במידה ולא ניתן לבצע קידוד ?

יש לך את ההוראה הזו בכתב ? או ששמעת או שאמרו לך שיש להחליף מחשב נוחות ?

אז ככה אם הבחור לא סגור ולא יודע מה צריך הוא פשוט יכול לומר לנו מה קרה לרכב עם הוא מניעה והכול עובד טוב ! או שיש לו מנורה דלוקה בלוח שעונים של הגה בצבע אדום ?! וההגה קשה מאוד זה סימן של מסרק הגה

דבר שני אם אין לו סויץ ברכב לא מניע לא כלום זה סימן של מוט הגה במחשב של החברה נותן לך תקלה על זה פשוט מאוד גם בלוח שעונים נותן לך תקלה על מוט הגה עוד פה בסדר

אני בעבודה שלי מחליף הרבה כאלה אני יכול להוציא מהמחשב את ההוראה כי בבית אין לי את זה שבמקרה של מוט הגה חייבים להחליף מחשב נוחות למה זה אחד קשור לשני המחשב נוחות זה לכסאות צופר וישרים כול זה מתחבר אחד לשני

היה לי הרבה פעמיים שמשהו יגיע אלי ואין לא אחד או שניים מהדברים האלה בידיוק הפוך...

פורסם

אתה ממש לא מבין ולצערי אתה כותב דברים לא מדוייקים ולא נכונים וכנראה אצלך במוסך עושים שטויות.

היכן ממוקם מחשב הנוחות ברכב שלך פותח האשכול ?

לא קיימת הוראה/הנחייה או TSB שאומר שיש להחליף מחשב נוחות כאשר קיימת תקלה במערכת הגה כוח חשמלי.

מחשב נוחות בכלל לא קשור להגה הכוח החשמלי.

מחשב נוחות ברכב של פותח האשכול קשור לרכיבים הבאים:

1. בקרה על נעילה מרכזית

2. בקרה על מערכת אזעקה במידה וקיימת

3. נעילת דלתות אחוריים

4. בקרה/פתיחה/נעילה של מכסה מיכל דלק

5. בקרה על פתיחת דלת תא מטען

6. בקרה על מערכת לניטור לחץ אוויר בצמיגים במידה ומותקנת מערכת כזו ברכב

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

נדלקת נורה צהובה עם עיגול + T בפנים

בשני מוסכים שונים של פולקסווגן אמרו אותו דבר: שהלך מוט הגה עם הלוח בקרה.

אני רוצה לדעת: אם יש לי אפשרות להביא את החלקים ישירות מגרמניה והאם זה יותר זול שם?

האם אפשר להשיג בארץ חלקים משומשים?

פורסם

קשה לי לאמין שתוכל למצוא מוט הגה מפירוק שמתאים לרכב שברשותך מכיוון שהרכב יחסית חדש וגם קנייה מפירוק של מוט הגה עם החיישנים המותקנים עליו משול לקניית חתול בשק.

בקשר לרכישה בחו"ל אני לא בטוח שמישהו בפורום הזמין מוט הגה לרכב כמו שלך מכיוון שתקלה במוט ההגה החשמלי ברכבי קונצרן VAG היא לא נפוצה למעשה זו פעם ראשונה במסגרת הפורום שאני נתקל בבעיה מסוג זה.

כנס ל-EBAY ותקיש את המק"ט שברשותך וברר עם המוכר מהי העלות+משלוח+הטלים בדואר ישראל.

פורסם

ערב טוב!!

אז כך .. התקלה נפוצה יותר ויותר בחצי השנה האחרונה והיא קיימת ברכב המדובר מדגמי 2006 והלאה..

התופעה מלווה לעיתים באי יכולת הנעת הרכב במקרה הגרוע ואו בנורת חיווי דולקת.

התקלה נעוצה במנגנון האלקטרוני שיושב על מוט ההגה -במקום שפעם ישב שם מתג ההנעה.[היום ברכב מתג ההנעה בדש].

המתג מחובר ..למחשב הנוחות ומקודד למחשב זה!!

לא ניתן להזמין רק מוט בלבד.

העלות שדברת כ6000 נמוכה מכפי שידוע לי!!!

לא ניתן לתקן את התקלה וכרגע אנו עובדים על ניסיון תיקון רק של המתג ללא החלפת המוט והמחשב נוחות.

מחול ניתן להרכיב חדש בלבד-ומאחר ומדובר בהגה קצת קשה לייבא ??

לא ניתן לקחת מרכב מפרוק .

לצערי כרגע רק חדש.

בהצלחה איל

• תוכן חדש...