Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך מפגש ניו יורקי (מפגש סאונד + רכבים משופרים+ מוזרויות)

מסתבר שהכל אפשרי..

(לצערי כמעט ולא צלמתי שם, אתכם הסליחה)

אהה, ועוד משהו, אקווריום בתא המטען בין הסאבים . (שהדגים יוקפצו, אבל לא על האש)

התמונה האחרונה, בניות. בניות מסוג אחר.. (שימו לב איזה מנוע)

בבקשה:

דני.

Pictures 01 usa 059.jpg

Pictures 01 usa 051.jpg

Pictures 01 usa 044.jpg

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אויי איך אני מקנא בךך אני מת לנסוע לארה"ב רק בישביל מפגשי האודיו שמה אחי היה ולא הפסיק לדבר על זה מאז אני חולם לטוס לשם בשביל לחוות מערכות אמיתיות דבר שאצלנו קיים במכוניות בודדות מאוד וחבל

אני מקווה מאוד שאתה נהנה כי אם לא אני מוכן להחליף אותך :lol:

מקנא בך!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הייתי חודשיים בארה"ב בחופש הגדול וזה לא הפעם היחידה שהייתי שם , אבל אופניים כאלה עוד לא ראיתי ...

מוזר מאוד נראה אחלה לילד ב-8 לנסוע לבית ספר =)

או סתם לתערוכות בלבד .

ממש נראה מגניב .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ואי ממש יפה...

אז ככה האופנים זה לא משהו חדש..

לי היו פופניים עם אולטרה ו2 6*9 פיוניר על מגבר 2 יציאות שאפשר לקנות גם לאופנוע...

זה לא כ"כ מסובך...

יותר התלהבתי מהניקל באופניים...

תודה על השיתוף!

פורסם

אהה, ועוד משהו, אקווריום בתא המטען בין הסאבים .

דני.

הדגים , הם SQ או SPL ?

:lol:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
עולם אחר ...

בארץ לא חסר דברים טובים אבל לא יזיק עוד קצת

לא חסר, בכלל לא חסר. אומנם לא בפסיכיות שכזאת, אבל גם אצלנו לא חסרים דברים טובים שצצו לאחרונה (או יותר נכון שאני רק התחלתי לראות אותם לאחרונה). התחום רק הולך ומתקדם אצלנו, ולטובה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגב נזכרתי... יש דג שקוראים לו דג באס אני חושב

:) תקנו אותי אם אני טועה...

כנראה שזה מה שהוא שם שם באקווריום :D

פורסם

התעללות בחיות:evil:

תחשבו מה קורה להם ביום חם. - מישהו הזמין פילה נסיכת הנילוס?:-P8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...