Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לרוב אני מתדלק בתחנת סונול שבקניון אמריקן סיטי ברחובות, כשאני לא מתדלק שם אני מתדלק ב"פז" בצומת נס-ציונה.

כאשר אני מתדלק בפז נס-ציונה, תחנה אשר נעשו לה בדיקות ונמצאה בעלת דלק תקין ונקי, הרכב נוסע חלק יותר !

אין לי שום דרך מדעית למדוד את זה פרט להרגשה שלי, אבל כשאני מתדלק לאחר מכן שוב בתחנה הקבועה שלי הרכב בפרוש נוסע פחות טוב.

נבדק גם בפורד אסקורט 94 (הזרקה) עם דלק 95, וגם עם ה-205 ראלי אוקטן 96 (קרב') לאורך תקופה של חודשים.

יש דרך לבדוק או לעשות משהו ?

נראה לי שאני מוותר על הנוחות באופן סופי ועובר לתדלק בתחנה אחרת :?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באחריות אני יכול להגיד כך:

1.תחנת פז בצומת גן הורדים (אם אליה התכוונת) לא מוהלת והדלק בה נקי.

2. ברחובות אתה יכול לתדלק בבטחון מלא בפז שעריים (אך לא ממול...).

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

תדלק בדלק ממול אמריקן סיטי תראה אם יש הבדלים.

אגב כל התחנות באיזור תעשיה ברחובות עד כמה שזכור לי מוהלות דלק וזה אומר שיש שם את חברות טן, דלק, ופז.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ארנון, תנסה לתדלק בסונול שבצומת גן הורדים - מניסיון שלנו הוא עדיף על הדלק של פז מנחם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ולשאלתך המקורית...בוא ננסח את זה כך:

אני לא חושב שיש באוטו דיפו ערכת"עשה זאת בעצמך-ניתוח כימי מולקולרי של מבנה, צפיפות ואחוזי המים בדלק"...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באוטו דיפו באמת אין..

בתפקיד בצבא אני בודק אם הדלק של המטוסים מהול במים.. כל יום.. (כן אני יודע חרא תפקיד :)

בכל מקרה.. הבדיקה נורא פשוטה.. ולא צריך יותר מידי הגיון..

מורחים על מקל את המשחה (צבעה ירוק) ומערבבים בדלק הרצוי.. אם יש מים בדלק.. המשחה משנה את הצבע לורוד אדום עד סגול ממש.. תלוי בכמות המים..

המשחה מוצאת אפילו טיפת מים במיכלים של מיליוני ליטרים..

מה שאני מנסה להגיד זה שיש דרך לבדוק את המים.. אני עושה את זה בכל תדלוק חדש בכל תחנה חדשה שאני נתקל בה.. וגם כל כמה חודשים בתחנות מוכרות..

הבעיה היחידה היא שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אותה :)

נסו בחנויות שמוכרות ציוד לכימאים ודברים כאלה.. אני משער שבחנות של סטים לבדיקת חומציות ודברים כאלה אפשר למצוא כזאת משחה..

בגדול קשה למצוא תחנה טובה :) יום טוב.

פורסם
באוטו דיפו באמת אין..

בתפקיד בצבא אני בודק אם הדלק של המטוסים מהול במים.. כל יום.. (כן אני יודע חרא תפקיד :smile:

בכל מקרה.. הבדיקה נורא פשוטה.. ולא צריך יותר מידי הגיון..

מורחים על מקל את המשחה (צבעה ירוק) ומערבבים בדלק הרצוי.. אם יש מים בדלק.. המשחה משנה את הצבע לורוד אדום עד סגול ממש.. תלוי בכמות המים..

המשחה מוצאת אפילו טיפת מים במיכלים של מיליוני ליטרים..

מה שאני מנסה להגיד זה שיש דרך לבדוק את המים.. אני עושה את זה בכל תדלוק חדש בכל תחנה חדשה שאני נתקל בה.. וגם כל כמה חודשים בתחנות מוכרות..

הבעיה היחידה היא שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אותה :smile:

נסו בחנויות שמוכרות ציוד לכימאים ודברים כאלה.. אני משער שבחנות של סטים לבדיקת חומציות ודברים כאלה אפשר למצוא כזאת משחה..

בגדול קשה למצוא תחנה טובה :smile: יום טוב.

יש לך אולי מושג איך קוראים למשחה הזאת? אולי יצרן? או יבואן?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי משחה כזו...

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
יש לי משחה כזו...

ג.

בוא נעמוד כולנו על רגלינו ונצדיע לך, אולי תוכל לשתף אותנו בשם החומר ג'ורג' או הייבואן?

אבי.

פורסם

"פז מנחם" בגן הורדים ותחנת "סונול" ממול - תחנות בטוחות. אני ממלא בהן כבר שנים רבות מבחר כלי רכב ללא כל בעיות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
יש לי משחה כזו...

ג.

עד כמה שאני זוכרת את המשחה יש למרוח על "הסטיקים" הנכנסים למיכלים, ולא ניתן לבדוק זאת על דגימות שלוקחים בבקבוקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בוא נעמוד כולנו על רגלינו ונצדיע לך, אולי תוכל לשתף אותנו בשם החומר ג'ורג' או הייבואן?

אבי.

:roll: מה נהיה איתך?

אתה רציני בתגובה?

בכל מקרה אבדוק מחר לגבי שם המוצר.

ג.

•  

• תוכן חדש...